1001 нощи - сърцето ти си отвори и в приказка се потопи - 69

• 29 508
  • 427
  •   1
Отговори
# 165
Тази снимка лично аз не съм я виждала ама Дафи ще каже дали е помествана.

# 166
А от къде е този кадър в 1,38, когато Онур държи телефона и от очите му се стичат сълзи?
Aaa, този кадър е от момента когато ми се обади да ме покани в Истанбул и аз категорично го изрязох Crossing Arms...затова плаче милият не може да го преживее
[/quote]

Е, Анче, бива ли такова нещо? Как ще караш този мъж да плаче? Виждам, че Али Кемал повече те влече. Сълзите в тези сини очи ми късат сърцето. Я дай телефона да му звънна и да го утеша.

# 167
Ако знайте какво ми се случи току що няма да повярвате,аз работя на рецепсията на хотел и преди малко дойде един човек,който живее в Истамбул и видя че гледам филма и ме попита дали го харесвам, а аз казах че ми е любим,оказа се че той работи в театъра и се занимава с нещо свързано с рейтинга на филмите и от дума на дума се оказа че той е работил с Джейда и наскоро са пили кафе и за края на филма е казале че ще завърши така както хората искат,демек Шех и Онур и Бенну и Керем ще са заедно и щастливи,на седмото небе съм от щастие и се надявам човека да казва истината,и не се шегувам newsm44
Прекрасно!!!Браво!!! smile3501 newsm74 newsm74 newsm74

# 168
Ако знайте какво ми се случи току що няма да повярвате,аз работя на рецепсията на хотел и преди малко дойде един човек,който живее в Истамбул и видя че гледам филма и ме попита дали го харесвам, а аз казах че ми е любим,оказа се че той работи в театъра и се занимава с нещо свързано с рейтинга на филмите и от дума на дума се оказа че той е работил с Джейда и наскоро са пили кафе и за края на филма е казале че ще завърши така както хората искат,демек Шех и Онур и Бенну и Керем ще са заедно и щастливи,на седмото небе съм от щастие и се надявам човека да казва истината,и не се шегувам newsm44
Бог да те поживи за хубавата ноина.Сега спокойно отивам да празнувам
Весел празник на всички!!!!!!!

# 169
  • София

А от къде е този кадър в 1,38, когато Онур държи телефона и от очите му се стичат сълзи?
Aaa, този кадър е от момента когато ми се обади да ме покани в Истанбул и аз категорично го изрязох Crossing Arms...затова плаче милият не може да го преживее

Ох! Ани! Умори ме!  hahaha Joy

Последна редакция: пт, 01 май 2009, 17:20 от инка62

# 170

Е, Анче, бива ли такова нещо? Как ще караш този мъж да плаче? Виждам, че Али Кемал повече те влече. Сълзите в тези сини очи ми късат сърцето. Я дай телефона да му звънна и да го утеша.
[/quote]
Венетче, аз пускам снимки на Али Кемал белким нашето клонче остане по леко ама никой се не хваща. Иначе аз Онурча само му отказах да му предизвикам интереса(от шехи съм ги научила тези номера) па да видим...обади ли се втори път значи е сериозен

# 171
  • Между гори и планини
http://fbx.ro/v/p5urm6yt50q8i82m - Goodbye My Lover , Binbir Gece

Страхотна песен и добре направено клипче!  Hug

Наистина много хубама песен и клипче. И кадрите са толкова добре подбрани. Ама пак много тъжно, бе. Стига с тия сбогувания. И аз искам сватба.

Клипчето е направено страхотно и чудесно - тъжна песен е подбрана.
Момента в който Онур държи телефона и плаче е след скандала с Шех, след като изпочупи офиса... Обади му се Фирдефс и той пита дали Шех си е тръгнала, после влезе Керем.

# 172
О, Дафи браво на теб.

# 173
http://fbx.ro/v/p5urm6yt50q8i82m - Goodbye My Lover , Binbir Gece

Страхотна песен и добре направено клипче!  Hug

Наистина много хубама песен и клипче. И кадрите са толкова добре подбрани. Ама пак много тъжно, бе. Стига с тия сбогувания. И аз искам сватба.
Това е когато Шех потроши офиса и Фирдефс му се обади,че Шехерезада си е тръгнала.

# 174

Дафи супер!  newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 Ужасно се радвам и за филма и затова, че си срещнала човек, който скоро си е пил кафето с твоята любимка. И това, ако не е късмет? И мен ме връхлетяха едни мечти ......
Дафи почерпи го този човек едно кафенце за радостната вест

Последна редакция: пт, 01 май 2009, 17:27 от Venetat

# 175

Венетче, аз пускам снимки на Али Кемал белким нашето клонче остане по леко ама никой се не хваща. Иначе аз Онурча само му отказах да му предизвикам интереса(от шехи съм ги научила тези номера) па да видим...обади ли се втори път значи е сериозен
[/quote]
Само да не надминеш учителката, че тя много далеч отиде.

# 176
Олинце, Роси, благодаря, че ми припомнихте. Аз се уплаших да не е нещо предстоящо.

# 177
  • София

Ама е усмихната Берг ....  Laughing
Това са снимки след края на снимките на филма.

Хубава ни е момата, ама да спре да прави глупости с онзи дълтия козел, че ......  Crossing Arms

# 178

Ама е усмихната Берг ....  Laughing
Това са снимки след края на снимките на филма.

Хубава ни е момата, ама да спре да прави глупости с онзи дълтия козел, че ......  Crossing Arms

Ще спре, ще спре, къде ще ходи. От Онур и любовта не може да избяга.

# 179
Забравихме гласуването и Берг е отишла на 2 място. Бива ли така?
TUBA ARE- 22.600.460
BERG ARE-21.116.930
http://www.kanald.com.tr/FotoGaleriler/GaleriDetay.aspx?GaleriId=426
А Каан милият съвсем го зарязохме с гласуването...

Общи условия

Активация на акаунт