ПЛЕВЕН - 97

• 17 133
  • 291
  •   1
Отговори
# 255
ftall, начела съм се на достатъчно изказвания по темата за корема и коремните преси.
Относно хернията и безобидните упражнения след секцио.....никъде не съм казала - юруш, правете упражнения и не ползвайте колани. Всичко си е строго индивидуално и задължително трябва да се направи консултация с гинеколога и хирурга извършил операцията.

branimira76, никой не говори за оставяне на детето без надзор. Калина си играеше на спалнята, а после си пълзеше по земята и обикаляше из къщата. Не знам кое не е безопасно да стои на земята, от там няма как да падне.

# 256
Мирама, точно затова казвам че е необходима - защото можеш спокойно да си оставиш в нея детето без надзор. Това все някога се налага. А ако е на земята все ще се изправи или удари в някой шкаф. Та ако само се изправя, а не може да ходи, ще падне, дори и да е на земята.

# 257
Честито на всички именници днес!!! Heart Eyes

И моят баща, и свекър ми са с името Георги. Днес ще празнуваме у свекър ми, където има не само цяло печено агънце, но и още какви ли не вкусотии. Със сигурност утре ще съм с някое килце отгоре  Simple Smile

# 258
Честит празник на всички именици и от нас. Сутринта се разходихме до градската, с надеждата че по центъра има нещо празнично, ама неее....... Е поне фонтаните бяха пуснати и е хубав пролетен ден  Simple Smile

# 259
И за мен кошарата е безполезна вещ, леглото ни е с решетки, но и в него не иска да стои, пищи като е вътре се едно я колиш, като някоя заточеничка е, ползва го само за спане нощем
Пълзи из къщата, изправя се навсякъде, аз тичам след нея да я вардя, но на едно място не мога да я вържа, като искам нещо спешно да направя я слагам в проходилката
Константинче, лято е, все ще сте навън, ще джитка у вас с проходилка или ще пълзи, после ще проходи, не си давай парите според мен
Леглото и не е ли бебешко с решетки?

Тина, много сте готини двамата, Варна също  Heart Eyes

# 260
А, именно проходилката ме улесняваше мен, подкрепям ДеЩо  Peace

# 261
Проходилката и тя омръзва много бързо, за месец, но аз затовагледам да я ползвам само при спешни случаи - при излизане, докато се обувам и и изкарвам количката, ако трябва да  исваря кашата и подобни
Останалото го върша докато спи, а като не съм сама си я менкаме, почти не ядем заедно, винаги първо единия, после другиа и така, много  егаден тоя период от 6-12 месец, нямам търпение да прохожда

# 262
Ние днес ходихме до Ловеч да разгледаме зоологическата градина и много ни хареса.Голяма е и има много животни.

# 263
# 264
Вкъщи сме на мокет/докато не намерим по-добра квартира/ и ако ще с език да го чистя-ефектна е нулев.А Хриси на спалнята не я оставям вече.На пода пък като се ентусиазира си бие кратунката в земята,и одеалата не я спасяват.За това ми е кошарата.Ще взема най-обикновена,има по 100ина лв.Пък колкото седи,после я прибираме за #2...
         В тоя ред на мисли-някой ако дава квартира-да свирка,трябва ни с една спалня/за сега/ широк център или Сторгозия.Дано само не съм в прегрешение и Модератор не ми изтрие поста newsm78
Номадка,давам ти сестричка,как,че даже и доплащам Blush.Много е вироглава,иначе е пекана-като гергьовско чеверменце...

# 265
Добър ден от нас!
Ние бяхме на разходка,в градската беше почти пусто,явно всички са на маса Mr. Green
Константина,ние имаме кошара останала от моите племенниците,мисля че много ще ми влезе в употреба най-вече че навсякъде сме с гранитогрес освен в спалнята и каквото и да постелиш на земята все си дърпа,та дори и на двора ще го изкарвам с нея, и по безопасно е с нея,друг е въпроса дали ще иска да стои ,ще видим Grinningиначе за квартира в imot.bg е пълно с квартири,може да провериш.
Честит празник на всички със здраве да си носите името  bouquet

# 266
  • Плевен
  bouquet Честит празник на всички именници!!!  bouquet
Кой,колко кила качи днес от печеното агънце???? Wink

# 267
# 268
Честит празник и от мене на всички именници  bouquet
Аз не мога да кажа че съм качила защото не ям агнешко  Blush
Ние приключихми със ремонта  pironiсега ще се отдам на почивка
лека вечер на всички Laughing

# 269
Тина, страхотна новина. ))))
Но си представям каква лудница ще е на площада. )) Макар че смятам да не пропускам този концерт.

Общи условия

Активация на акаунт