ПЛЕВЕН - 97

• 17 130
  • 291
  •   1
Отговори
# 30
  • Плевен
Аз знам Heart Eyes това е Деси Танова,запознах се с нея на предната ни среща. Peace
Мерси за другите разяснения Hug
И аз гледам Вип Брадър и си по-ревах порядъчно. Embarassed

# 31
  • плевен
А дано ви запомня  Laughing

# 32

За снимките пояснявам, ftall и nomadкa дано нямат нищо против!
Кирил (номадка и фтал), Хриси (Константина) и Натали (Silvipl) http://www.snimka.bg/album.php?album_id=371334&pid=11913004

Ани,на тази снимка не е Натали,а Ана  Joy

# 33
  • Плевен
 Simple Smile

# 34
Извинетеееее!  Embarassed
Деси, мила, точно теб не можах да позная! Уж съм гледала снимките ти! Ама ти наистина си като тийнейджърка! Hug Мале,голям съм шемет и Ана обърках,ама така е, който спи вече!

Както се бях запътила да си лягам, така реших,че ще пренареждам гардероба и ще вадя летните дрехи! CrazyИзчезвам, че имам още едно крило! Whistling

Лека нощ!

# 35
И аз благодаря за разясненията по снимките Simple Smile Срамота,не познавам толкова от съфорумките.Фтал го познах,че то други мъже много не се престрашават да пишат Simple Smile
Между другото ,че се сетих - какво означава ника ти ? (дано не се излагам нещо с невежество  Embarassed)
Аз цял ден съм се завряла в банята да жуля.Ужас ! Нагълтах се с кислоли и какви ли не гадости. Много плесен,ей.Как се справяте вие не знам.Особено пък тези с новите бани.Или сега материалите са по-качествени,не знам.Но ако ние имаме такава модерна нова баня и излезе чернилка направо ще полудея.Не,че скоро ще ни се отвори парашута Simple Smile
Исках и да ви питам дали случайно някой ще има скоро път до София и по-специално Джъмбо ? Видях едни стикери за стена и много ми харесаха,точно за това което съм си наумила да правя.Но няма кой да ми ги купи Sad В този ред на мисли - Валенце,slansed ми купи дъждобрани,да знаеш.
И още нещо - има ли някой с художествени умения да се консултирам нещо.Знам за Дивианка,но едва ли й е сега до такива работи Simple Smile Става въпрос за шаблон за стена пак,но не знам как да си го увелича  newsm78

# 36
Джина
Savo - има го почти навсякъде където продават санитария, в Практикер със сигурност. Около 6-7лв. струва но премахва перфектно и мухъл и плесен без никво търкане и зорене. Между другото когато почнеш да мажеш върху плесен само я разнасяш и после ще ти поникне още повече.  Stop
Фтал си е играл цяла нощ ми каза да надписва снимките в албума. Другия път ще направи отделен на Мирама в гръб. Laughing Laughing Laughing
За шаблона ако намериш ксерокс с А3 размер могат процентово да ти го увеличат. Всъщност много си зависили колко искаш голямо да го направиш. Помня имаше някакво приспособление с два молива - с единият чертаеш готовия модел, а другия ти го уголемява в същия момент ама идея нямам как с подръчни материали се сътворява такава машинка....Всъщност като за рано сутрин без кафе и вече отметнала един куп кореспонденция много ви говорих Crossing Arms Аре лека нощ.

# 37
  • Плевен
ЧЕСТИТ 1-ВИ МАЙ!  Grinning

Аз съм с ужасна мигрена, но се надявам да ми просветне до довечера. Отивам да стягам багажа, че довечера сме на сватба в Русе и после малко ще се търкаляме из България! Хубав уикенд ви желая!

# 38
  • плевен
Честит празник и от мен!
Бързо възстановяване на Дикси.

# 39
# 40
Честит Ви празник и от мене Hug
Днес времето е неприятно за разходка,чудя се Ана и Кирил къде да ги водя днес.

# 41
  • София
Много сте хубави всички на снимките. GrinningЛипсва ми Градската градина...
Времето е ужасно,вали цяла нощ.
Джина,да потвърдя за Савото-премахва всичко.Е,мирише ужасно и задължително като напръскате трябва да не стоите в помещението доста часове.Най-добре напръскайте като си тръгнете за село например.

# 42
Валенцето ме е изпреварила-точно това и аз щях да кажа,че смърди ужасно,но пък е доста ефикасен препарат.
Ние отиваме да сложат обички на момата. Laughing

# 43
Ех, че съм изтървала срещата в Градската, аз бях там, но сутринта, защото реших, че следобед ще вали. Благодаря на nomadka и ftall за подробния репортаж  Simple Smile

# 44
Добро утро от нас. ))))
Ние си поспахме днес, мислим да поизлезем по-късно. ))))

nomadka, а, действайте за фотосесията в гръб, ще ми е интересно определено. )))) Ама следващият път вземете и се обадете. ))

Общи условия

Активация на акаунт