ПЛЕВЕН - 97

• 17 133
  • 291
  •   1
Отговори
# 60
Дивианка, хайде, ние ще сме пак на Несебър, идвайте и вие  Hug Точно ми се обади сестра ми,че е резервирала от 31 май до 6 Юни.

# 61
Дивиана, честита хубава новина. ))))

Най-сетне пуснаха големите фонтани....но цялата каскада още не са...(((

Последна редакция: пт, 01 май 2009, 17:40 от Mirama

# 62
  • София
Дивиана,много се радвам за вас! HugМного поздрави на Вили от Ангел Grinning,каза да му предадеш,че е художник Mr. Green.Моят мъж явно така се е успокоявал навремето. Crazy

# 63
Дивиана,честито  Hug Страхотно е да си имаш момиченце  stork-girl
А пък таткото ще си има три принцеси вкъщи  Wink

# 64
Константина там където се надписват снимките, самите те са малки и се кара на спомени и по подразбиране. Сега като се вгледах видях, че не си приличате но в тъмното с тая поза някой може да се подведе  yes

Мирама, истината е, че се канехме да се обадим, но дойдоха някакви ваши приятели и решихме, че няма да е удобно. Но пък кралската позиция който ме е видял и е искал да говори с мен....да ми се е обадил. ))) като не, значи не съм му интересна и толкова. ) е малко прекалена и в тоя ред значи ли, че ти като не се обаждаш околните не са ти интересни?

# 65
Дивиана честито и от мен за хубавата новина,а на таткото кажи,че с 3-то мога да пусна тежката артилерия в действие/разбирайте Вили  Mr. Green/.Прави ги по желание на клиента.
Константина честито за обичките,Хрисито е толкова чаровна и ах тези сини очи........
Номадка ,Фтал албума е супер и най-вече поясненията,само малко ме стреснахте със стопаджийката  Joy
Поздрави за Дикси и бързо да се оправя  bouquet

# 66
  • Плевен
Дивиана, много хубава новина Hug Аз много искам второто ни дете пак да е момиче, ама нали не зависи от мен Laughing

# 67
Константина там където се надписват снимките, самите те са малки и се кара на спомени и по подразбиране. Сега като се вгледах видях, че не си приличате но в тъмното с тая поза някой може да се подведе  yes

Да се изразя по-тактично-няма кой да ни обърка и в тъмното,на визия хич не си приличаме, в гръдната-дваж.Сестричка е с гръдна ехе......,аз пък като след лятна вечер/комар ме ухапал/.......

А по повод поста на Номадка,да си имаме уважението,в количката е братовчедка й,и сме без обици,Кирил нека ревнува-показва загриженост,Хриси вчера като видя снимките се разписука от кеф,имаше и коментар,от сорта на-"дей-дей-дей-ааааааа",което разбирам като-"Кио,любов моя,кога ли пак ще те видя..." Joy

Дивиана,браво за новинката,на мен момите са ми слабост....Ние сме 3 момичета и нашите продължават да се майтапят,че баща ми бил като шейха на Кувейт-на жени го е докарал,на пари и петрол още се мъчи,2 кладенеца има на село,ама са с вода да му се невиди!

Тина,по едно шишенце носиш за всеки-ред пясък,камъчета,мидички,и доливаш с морска вода,та да топнем и ние по едно кутре......

# 68

Мирама, истината е, че се канехме да се обадим, но дойдоха някакви ваши приятели и решихме, че няма да е удобно. Но пък кралската позиция който ме е видял и е искал да говори с мен....да ми се е обадил. ))) като не, значи не съм му интересна и толкова. ) е малко прекалена и в тоя ред значи ли, че ти като не се обаждаш околните не са ти интересни?

Аз няколко пъти преди това написах, че е напълно възможно да не видя хора, които стоят срещу мен. И то не защото не искам да ги видя, или пък да се обадя. ))
За това и предупреждавам.

# 69

nomadka, аз да си кажа, че съм на принципа....който ме е видял и е искал да говори с мен....да ми се е обадил. ))) като не, значи не съм му интересна и толкова. )

Откровенно си признавам, че наистина много пъти не забелязвам хората....ама после някой да ми обяснява.....ама аз те видях, пък ти не ме видя, пък не знам какво си....Ами като си искал наистина да се срещнеш с мен, ще се обадиш....пък като не, няма нужда да коментираш.

Офф, ами ако въпросният човек е бързал, не е имал възможност да се обади или просто моментът не е бил удобен?! Айде няма нужда от крайни изказвания!
Лошото време ме изнервя максимално!

# 70
AniDani, не съм говорила за това, ако някой е бързал и не е имал време да го направи.
И в много редки случаи изказванията ми са крайни.
Струва ми се, че започва да се търси под вола, теле.

# 71
Здравейте!
Грета, тази вечер към 5 часа мисля че те видях  да излизаш от втора поликлиника. Точно на входа се заприказва с едно семейство с детенце в триколка. Ако не бяхте се заговорили, може би щях да се престраша да те попитам дали си ти, но бързах и нямаше как да изчакам. И все пак ти ли беше?
Мисля че много от вас бих познала, но или бъркам, или наистина не засичам тези, които съм запомнила от снимките.

# 72
на таткото кажи,че с 3-то мога да пусна тежката артилерия в действие/разбирайте Вили  Mr. Green/.Прави ги по желание на клиента.

Защо не съм по-младичка, защо?  Какво хубаво предложение, а ще ме отмине... Как да не го е яд човек, как???   

Благодаря момичета! Hug
Валенце, ще му предам. Поздрави и от нас. Grinning

# 73
Само да се похваля още нещо.Хриси от няколко дни я слагам на гърнето.Сутрин като се събуди и когато сме вкъщи преди хранене.Ефекта е невероятен,всеки път си го ползва,почти веднага се е изпишкала,а даже и веднъж ака/извинявам се за образността/ Hands Clap.Не я държа повече от 10 мин. максимум.За което аз съм безкрайно щастлива.Взех й гърнето да свиква с него,с мисълта,че изобщо няма да я мъча.Всеки път като я слагам й говоря за какво е,как се ползва и т.н. И сякаш ме разбира тази мишчица малка.От което естествено на мен безумно много ми расте самочувствието.Та така....Дано и занапред си го ползва Praynig
Хайде лека нощ,стига съм се хвалила само....Обещавам да не се надувам Sunglasses

# 74
КОнстантибна,браво Simple Smile И чудеса се случват Simple Smile
Тина,откровено ти завиждам Simple Smile Дано и времето е с теб Simple Smile Също и на НАди,ако трябва да разбирам,че и те се плацикат нейде там Simple Smile

ЗА Савото благодаря,но първо с белина ефекта е същия на в пъти по-ниска цена,но пък обгазяването е същото.Аз имах предвид нещо ,за предотвратяване на мухала,примерно някакъв силикон или специална фуга.Ако ще се тровя не с кислол,а още по-лошо със Саво,смисъла е никакъв.
И пак да питам - някой да има път до Джъмбо  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт