ПЛЕВЕН - 97

• 17 144
  • 291
  •   1
Отговори
# 270
а пък в Ловеч тази вечер започва каквооо - Ловеч парти фест, естествено, кво друго.........http://www.plevenlive.com/region/p3_1574_0.html

# 271
# 272
Ех, Пешко, аз тази година изпускам рок вечерите в Ловеч, но.... догодина ще чакам с нетърпение отново да започнат.
Иначе тази сутрин гледах за пореден път сутрешния блок на ТВ7 (най ми харесва, защото няма политика) и гостуването на д-р Марчев в рубриката "Здраве" - е винаги, когато слушам този човек ме зарежда с настроение. Много е забавен, когато обяснява за болестите. Днес например разби теорията за опасността от свинския грип, като каза, че това е просто един по-безопасен човешки грип, който няма нищо общо с горките свине, но складовете за лекарства в световен мащаб са пълни и сега целта е да се поопразнят. Така е било с лудата крава, така е било с птичия грип, така е и сега. Досега той лично не е видял човек починал от тези болести и накаря заключи - "Човек се страхува от едно, а умира от друго!"

# 273
Добро утро и от мен!
Ние се завърнахме снощи. Изкарахме си супер. Починах си при мама. Днес децата са на градина и училище, мъжот на работа, а аз пред компа с кафенце  Mr. Green
Дикси, Калин е страхотен! Добре оформено и голямо бебе. Дано е все така послушен  Hug

# 274
Добро утро и от мен. ))))
Аз днес съм от ранобудните, че трябваше да ходя до болницата на превръзка. Чак другата седмица ще ми махат конците.
А на вън е един вятър, страшна работа....все още се чудя дали да излизам с Калина....

# 275
Даааа и на мен днес времето не ми харесва много като за разходка на Калин, де. Вчера сефтосахме количката и направихме първата разходка. Еййй супер се почувствах значи. Така бях лятото на 2006г. когато от сутрин до вечер по улиците с бебето. То спи по цял ден, а майка му а с този, а с онзи, лафчета по кафенета и градинки.

Митко снощи гали Калин по главата и мъдро заключи - "Много му е хубава козинката"  Shocked Joy
А той много добре знае какво е козинка и кой има такава, все пак в майка ми си гледаме котка. Та се замислих дали възприема изобщо бебето като човек или като домашен любимец.

# 276
Ние все още се борим с този гаден вирус,вече 5-ден.Днес се засилих при личната,а тя почивала,заместничката и е пък след обяд и пак ще ходим. Вече много отпадна и не иска нищо да яде само едвам пие вода. Вече какво ли не пробвахме. Да ви кажа пазете децата че е много лош този вирус. Дано скоро се оправя, че направо ми е жал да го гледам така,колкото е палав и не се спира сега само лежи и спи.

# 277
  • Плевен
Ние все още се борим с този гаден вирус,вече 5-ден.Днес се засилих при личната,а тя почивала,заместничката и е пък след обяд и пак ще ходим. Вече много отпадна и не иска нищо да яде само едвам пие вода. Вече какво ли не пробвахме. Да ви кажа пазете децата че е много лош този вирус. Дано скоро се оправя, че направо ми е жал да го гледам така,колкото е палав и не се спира сега само лежи и спи.
Не искам да те плаша,но Меги на вашата възраст изкара подобен вирус и лежахме в болницата за обезводняване,
така че по бързо го заведи пак на лекар,децата на тази възраст бързо се обезводняват,а пък и пет дена си е доста.
Стискам палци всичко да е ок. Peace

# 278
Да ви се похваля. Мой Иван пропълзя. "Едва" направил, милия, 1,7 г.  Mr. Green На хората децата първо пълзят, после прохождат. Той вече тича, а сега и пълзи.
Но какви зъби го мъчат, не е истина. Коликите ги пропусна и аз още тогава си виках "Няма това дете колики, но зъбите ще ни разкажат играта!". Ако не реве мрънка и обратно. Не спи нощем (той пък и кога ли е спал). Панталоните ми от абитуриенския бал са на път да ми стана широки. Laughing

А чели ли сте това ?

# 279
Грета, хвърлих едно око на статията, но не я дочетох. Не знам какъв модел на отношение към парите сме заложили на нашите деца, но Габи със сигурност е значително по-пестелив и разумно харчещ от мен.  Simple Smile

# 280
Гретхен, разгледах целия блог. Има и други интересни теми  Peace

# 281

Идеално четиво ми намери  Peace Остава и Божидар да я проумее  Crazy Аз съм си виновна,де, все му угаждам и ще ми излезе през носа.
Днес се възмутих от една майка и дете в градската, ама много - накипрени в маркови дрехи и мнооого важни  Crossing Arms
Реших да спя с детето-обади се някакъв-катастрофирааах! затворих му, нали измамници има такива.  Таман се намърдах,айде пак се звъни-бтк си предлага пакетите. Няма спане за мен днес  Tired
Дикси , давай още снимки на децата Simple Smile
Викид, да пишеш какво става. Много ги мразя тия вируси, патили сме от тях.
Божидар е уво от яслата-днес му събрах багажите, ще идем за тържеството в края на месеца. Той е доволен,че ще митка с мама по улиците  Mr. Green
Грета, Божидар започна да пълзи около 2год, та и до днес. И напълно разбирам Ванката с тези зъбни неволи-възпалиха ми се венците от пържоли, голямо тегло ме налегна  Mr. Green

Последна редакция: чт, 07 май 2009, 14:11 от Atrakcia

# 282
За зъбите Миленче и за бях така ,но от училището за бременни ни дадоха веднъж по паста -Пародонт и да ти кажа след 3-4 миенета се успокоиха и сега само с нея се мия ,от тогава не са се възпалявали,пробвай ,може да ти помогне.

Я ,да ви питам -с какви адаптори за тоалетна са децата ви ,че днес обикалях и неможах да избера на Валя -има едни които се слагат под нашия капак ,други които са върху капака , newsm78,като наизмислят по сто неща ,да се чуди човек какво да купи.

Константина в метро има столчето за хранене-дървено за 66 лв., а нашето е от ТСМ ,за 30лева беше на промоция ,ето го:
http://tcm.dir.bg/_wm/catalog/item.php?did=32440&df=65370&dflid=3

Последна редакция: чт, 07 май 2009, 15:07 от tony25

# 283
  • Плевен
Здравейте от мен Simple Smile Починахме си малко във Варна. Добре беше.
Дикси, много сладък Калин. Много ли е трудно с двете деца? Остава ли ти малко време и за теб?

# 284
Грета,и аз хвърлих половин око Laughing Ще дочитам после,че сега чак закуско обядвам...
Голям шаш днес.Щях да падна от терасата #Crazy Да прибера халата ми/който си е тежичък/ и като духна един вятър,незнам как съм се хванала за парапета.Свят ли ми се зави,що ли?
Адски вятър-нямаше как и преди обяд излязохме с Хриси-сложих й дъждобрана,че големи мизерии хвърчат,ами и мен ще ме отнесе,а количката все едно е лист хартия Shocked
Викид,дано се оправи малкия бързо-бързо и не се налага влизане в болница Praynig Пиши,щом се върнете от лекар Peace
Тони25,в познати съм виждала една джаджа,дето се закрепя на тоалетната чиния-имат като 4 "краченца" и са с по-малък отвор естествено.Изглеждат си удобни,знам ли и аз newsm78
Днес уж да се видим из Градската,но явно ще е само виртуално.
Хайде,да си доям аз и да се опитам да поспя,че ни мъчат зъби-толкова не се будила като малко бебе,както сега.И мрънка,скърца.... ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт