Тенкс на Дони!

за зглавието . На теб кога ти дойде МЦ с Калоян ? И аз искам да ми идва вече, че не ми се стои все дебела ,а и всеки ми го казва и аз още по-вече се депресирам.

......надявам се, че Дея вече е добре там някъде................

се чудя кой какво е раждал и къде е заговявал/.... 
няма толкова разсеян човек
)
И сега заспа в 21.30 ч. Еми няма такъв кеф.Понеже няма да ходим никъде за празниците по-специално,само може да се метнем за по един ден някъде,може и до Софето да мръднем,та моя мъж ми направи тая вечер мини-романтика.Напълни ми джакузито(по-скоро тангенторна вана),която имаме със всичките му салтанати:пяна,вино,ароматни листенца,абе дреам дет се вика
Та малко разпуснах и аз. 
И моя кокер умря преди годинни и вече не смятам да гледам животно,особено сега с дете и в апартамента не си е работа.Весело изкарване и няма да те забравим 
Все едно мен слушам и аз постоянно се самоиронизирам и как няма с всичката тая плът,то бива пищно,ама моето на нищо не прилича. 
,а Йоана тъкмо заспиваше у мен и както й се бях ядосала(не наистина разбира се) и започнах да я гушкам и целувам,толкова мило ми стана и си поплаках.В такива моменти човек оценява какво има.Благодаря на Господ,че имам живо и здраво детенце

Губила съм куче, заради тумор – ужасно е. Това, което на нас ни помогна да преодолеем болката беше веднага да вземем друго кученце. То никога няма да замести предишното, но помага болката да намалее и да даваш любов на друго същество. А за децата животинче е много полезно – от малка имам и определено ме научи на отговорност

Отиваме днес до църквата и като видях от клисарката графика
Уж сме най-голямото лоби тук, пък нито една месна среща
Ама повече няма да ви карам - ще чакам вие да се сетите. Бубче, накрая ще стане ела те вие, че да не дойдем ние да се разхождаме пред вашия блок - днес бяхме и до там почти 
Препоръчани теми