Акробатчетата януарски се множат, а скоро и зъбки ще им порастат

• 12 620
  • 292
  •   1
Отговори
# 120
Момичета, малко съм възмутена---- тройката на Памперс ни е голяма, а тройката на Хъджис ни е малка..... що за идиотия????? А аз като голяма бяла птица съм си купила големи пакети и от двата вида... Попринцип от Пуфис май съм най-доволна, до сега ползвах двойка при това и никакви проблеми нямахме, но нямаше от тях като пазарувах последно  Thinking

# 121
и мен пуфис най ми кефят...памперс последния път взех два големи пакета (2х82бр) на промоция от Кауфланд с мокри кърпи, шал и шапка и не съм догледала, че хем са active baby, хем нямат ластичета и сега ща не ща, ще ги ползвам...цял месец ще да е, ама кв ода се прави...освен ще ходя на погача и мислех и без друго да спретна една торта-бебешка...да ги напъхам там...те и без това засега са само на памперс...другия плюс им е, че са по-тънички и по-тесни, ама ще видим...последния месец изкарах със два пакета пуфис-170бр...за около 60лв от метро...а вие по колко изхарчвате като бройки на месец...

# 122
Натали, ето отговори, дано помогнат:
Винаги ли настаняват майките на по-широки и удобни места в самолета ? - Не, но можеш да си купиш определено място предварително, трябва да питаш.-
Може ли да си взема карсита ( незнам в БГ как му викате, май кош за кола   ) в самолета,да спи все пак бебчо някъде , соред мен не може само на ръце да е .
- Може, но трябва да си платила за място на бебето и кошчето за кола да отговаря на определени изисквания. Бритиш например имат кошчета на борда и ги дават безплатно май, но са ограничен брой -
(тук  не знам дали е  в твоята компетенция да отговориш) Има ли право бебето на ръчен багаж, отделен от този на майката/бащата ? - Някои авиокомпании позволяват до 10 кг, повечето всъщност, но трябва да питаш.

Последна редакция: нд, 03 май 2009, 22:59 от zozima

# 123
  • Варна.....
Аз от Памперс не съм доволно- само един път взех и не повтарям вече. Либеро вземах, но днес нямаше и взех Хъджис -един пакет(два бяха на промоция, ама ако не ми харесат кво ще ги правя, аман от далавера Лорини  Heart Eyes). По- тънки са на първо четене. Утре сутрин ще кажа повече.
Не съм гледала по колко отиват на месе- по около 3 пакета май. Кърпичките не ги харча много, мия дупето.

И да споделя каква съм бяла птица- взеле Милен в един магазин да гледа нещо си,  а аз го чакам с количката отпред. Един мъж, който ми се стори хахо се моташе и той отпред, с един кашон и по едно време ми казва- наглеждай ми моля те кашона, след една минута се връщам. И се отнесе нанякъде. В този момент излиза благоверният -аз обаче не тръгвам, пазя кашона. Взе да ми се смее той и като го побутнах- ми то пълно с други кашони и хартии  Joy а аз стоя и го пазя......  rotfImbo Щях да се напикая от смях.

# 124
Зозима, радвам се, че се завърна  Hug
Ягодка, много целувки за малката ягодка  Hug
И да споделя каква съм бяла птица- взеле Милен в един магазин да гледа нещо си,  а аз го чакам с количката отпред. Един мъж, който ми се стори хахо се моташе и той отпред, с един кашон и по едно време ми казва- наглеждай ми моля те кашона, след една минута се връщам. И се отнесе нанякъде. В този момент излиза благоверният -аз обаче не тръгвам, пазя кашона. Взе да ми се смее той и като го побутнах- ми то пълно с други кашони и хартии  Joy а аз стоя и го пазя......  rotfImbo Щях да се напикая от смях.
Joy Joy Joy Услужлива си просто  Hug И моят мъж и той е Милен Hug
За памперсите, в момента съм най-доволна от Хъгис с Мечо пух. Това са памперсите, които най-малко пропускат засега! Ползвали сме още:
Pampers Active baby - бяха ок, но пропускаха отвреме на време
Pampers Sleep and play-  взех ги, защото са по-тънички, но нямах непропуснал памперс #Cussing out
Huggies Classic- не ми хареса нещо материята
Някакви неизвестни от Кауфланд (оранжеви, произведени за Boiron)- изглеждаха странно, но бяха ок.
А колко пакета използваме месечно- предполагам 2-3, никога не съм ги засичла  newsm78

# 125
аман от далавера Лорини  Heart Eyes)

е да, ама шапката и шалчето са много сладки  Joy дано само не и умалеят за догодина...

абе да ви кажа, четох темата на Гери за наддаването на Петя (барборанчеHug Hug Hug , бързо да влизате в крак с Никола на Сладурчето и да се оправяте) и се схванах защо например някои бебета вече не се будят през нощта...бебета, които спят до майките си усещали кога им е време да ядат...т.е. като се понапълнят гърдите и това, че са по-близо инстинктивно ги кара да търсят контакт...

айде лека от нас...ама как ми личиииииииииииии, че съм без мъж  newsm62 newsm62 newsm62 newsm62

# 126
абе да ви кажа, четох темата на Гери за наддаването на Петя (барборанчеHug Hug Hug , бързо да влизате в крак с Никола на Сладурчето и да се оправяте) и се схванах защо например някои бебета вече не се будят през нощта...бебета, които спят до майките си усещали кога им е време да ядат...т.е. като се понапълнят гърдите и това, че са по-близо инстинктивно ги кара да търсят контакт...
Ех Лорини, дано скоро се оправим с наддаването! Дано обаче да нямаме някакъв друг проблем, защото Петя просто е много мъничка- иначе съотношението ръст-килограми и е повече от добро, даже е много пухкава. Просто расте малко и на ръст, и на килограми...
А това за бебетата, които спят при майките си и на мен ми се струва логично, но при нас не работи. Петя не се буди нощем от самото си раждане (имаше един период, в който аз я будех и няколко нервни нощи, в които се будеше сама по изключение). Стараех се когато заспи винаги да я местя в нейното легло, защото нашето е много малко и да не я затиснем (често обаче заспивахме и си оставаше при нас!). Леглото и винаги е  било с махната преграда и залепено до нашето, максимално близо до нас е. Сега спи при мен (въобще не я местя в нейната част на леглото), но пак не се буди за хранене  newsm78  Аз обаче намерих начин и само я чакам малко да се размърда и веднага и пръскам кърма в устичката и тя засуква, но пак не се буди...яде и спи  Laughing Ако обаче аз не го направя този трик, тя ще си спи до сутрина  newsm78

# 127
Ехоооо, ние се прибрахме днес!
Беше много хубаво, въпреки че ни пра голям дъжд, а днес ни изпрати едно слънчице....

Правихме торти, аз лично съм много доволна, научих много нови за мен неща, технологии разни, забавлявахме се, мъжете гледаха децата
СЕга се започва голямото тортоправене и прилагане на наученото!

Скапана съм, просто нямам сили никакви, но утре ще ви пиша по-подробно и ще ви покажа снимки на тортишките, които направихме и излапахме

# 128
  • София
Копривке, и за кога да точим лиги hahaha
и се схванах защо например някои бебета вече не се будят през нощта...бебета, които спят до майките си усещали кога им е време да ядат...т.е. като се понапълнят гърдите и това, че са по-близо инстинктивно ги кара да търсят контакт...

Тц, Хриси си спеше в креватче отделно и до ден днешен се буди - вече просто от навик. Георги спи, бате става hahaha
Таис, евала - коректна към човека си била. Доверил ти е богатството си все пак rotfImbo

# 129
Ягодка, така съм по съгласна Laughing
Сладурчеста, значи сме от една партия с теб. Аз обаче на малката не смятам да й давам месо, докато зависи от мен. Тя като порастне ще си реши дали иска или не да яде. Но при мен вегетарианството е по етични съображения, просто не го намирам за правилно да се ядат животни и да й дам месо ми е все едно да й предложа цигара. Naughty
Сигурно звучи малко крайно, но всеки с разбиранията си  Mr. Green
Мини, и аз чак сега видях. Може като станат на по 6 месеца да сравним мерките, да ги видим как вървят госпожиците Heart Eyes

# 130
Благодаря на всички за идеите за изчезващата ми снимка на профила, мисля че ЯГОДКА е познала, днес качих снимката в снимка бг и от там я копирах за профила .За сега имам снимка ,надявам се да не изчезне.
НАТАЛИ ние ползваме ХЪГИС с мечо пух и досега не съм имала проблеми, а за разяснението на размерите и разликите в БГ благодаря  bouquet  , мисля се дали да си взема от тук памперси или да купувам от БГ, но все повече се убеждавам да си взема че като чета какви проблеми има аз докато науча от къде да си купувам и какви то ще си тръгна, а място в багажа имам нали сме 4 човека по 2 чанти.....
За самолета ние ще пътуваме с LUFTHANSA /Detroit [USA]- Frankfurt [Germany]-SOFIA [BG], в Германия имаме престой от няколко часа и ще имам нужда от количка и карсит, миналата година една позната пътува и каза че може, в самолета не ти ги дават /като се качваш ти ги вземат и после като слизаш ти ги дават пак/ в самолета имало специални места за майки с бебета и се пущали нещо като люлки от тавана и бебето спи там.Не е плащала нищо предварително, нито е имала платено место за бебето, само платени такси без место.Това е за тази компания и за дълъг полет, не знам за другите как е.Скоро ще пътувам и после ще ви разкажа подробно.Притеснявах се за смяната на памперсите но Зозима вече е отговорила за което благодаря  Hug  bouquet
Вчера направих страшни покупки на децата /и тримата/ малката намаза с Calvin Klein дрешки днес ги изпрах и като изсъхнат ще снимам и ще кача снимки.Мама се натъкми с чехлички Adidas a тате с  Nike,да не си помислите че носим само маркови и скъпи дрехи  Naughty , просто се намират на големи намаления и ние ги предпочитаме, моите чехли са само $20 на тати $10 а дрешките на малката около $6/7/8, излизат на цените на останалите дрехи, много ги обичам тези намаления. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
А сега да се оплача моето захранване с оризовата каша мисля че претърпя неуспех, днес категорично отказа да хапне ,реших че не и харесва кашата и след 5 дни навършваме 4 месеца  при което смятам да опитам със зеленчуковите пюрета, дано да ги хареса .
Тези дни по малко пишете и успявам да ви чета и да отговарям даже Laughing
Хайде до скоро че много се отплеснах  Hug Hug Hug

# 131
suny4 , мерси за инфото Hug.Надявам се после да споделиш тук как е минало пътуването. И ние ще пътуваме с Луфтханза , само  че ще минем на отиване през Дюселдорф / Германия /, а на връщане през Франкфурт. Аз по- вече се притеснявам за удобствата в малкия самолет , големите самолети си предлагат удобвтвата . Гледай да влезеш първа в самолета ,че ако има по- вече бебета да не заемат местата пригодени за това места . В малките самолети е много тясно, знам ,защото съм работила на малки самолети 8 месеца .

# 132
  • Варна
Добрутро!

Малее, Елия се събуди в 5 и 30 и понеже на мен многооо ми се спеше на няколко пъти и бутах бибата в устата и тя пак заспа Shocked дооо 7,15. Милото ми детенце, чак съвестно ми стана, ама е много добричкаSimple Smile

Ние ползваме Памперс актив бейби 4 - за Лорини специално изчислявамSimple Smile.....30 дена по 5 памперса на ден = 150 заминават на месец.

Айде пия си кафенцето, отиваме на консултация и после на разходка. Времето вчера беше чудно!

Да питам, особено тези с по-интензивно ползване на шишета, аз съм на Авент, стерилизирвам, трябва ли да сменям периодично шишетата и бибките, че не са стъклени!?!

Последна редакция: пн, 04 май 2009, 08:46 от Мим

# 133
  • Варна.....
Доро утро Hug
Кафето изкпя, пък вие още спите.....
Мим, бибероните трябва да сменяш на около 2 месеца, а шишетата мисля по- рядко.
Бърборанче, може да му е по- дребна струкурата на детето, като е пухкаво и се храни, що се притесняваш!?
Достягам си багажа и ви казвам чао за няколко дни.  Hug

# 134
Мим  на моето шише пише, че бибероните се сменят на един два месеца...но и взависимост от честотата на употребата...въпреки, че Катерина е ползвала малко нейния биберон, вече съм го сменила...то само от миенето се захабява...а за шишетата не знам...моето е стъклено...а пък за памперсите питах, понеже тя с ЕБХ-то ми цапа не повече от два на ден, но пък веднага го сменям и само напишкан да е...или като нямам лигнин под ръка я оставям да пишка вътре...

Хубав ден на всички... newsm51 newsm51 newsm51

и да ви питам...абе това мойто само се плези...по цял ден все нещо лиже...пръстите и постоянно са в устата, щото още не може да държи друго да си пъха, ако и държа ръцете само се плези...

Общи условия

Активация на акаунт