Отговори
# 105
Слагай спокойно в гювечета и да ви е вкусно. Laughing Laughing Laughing

# 106
Благодаря ти мацка.Страшна си  Hug

# 107
Момичета, помагайте с някакви рецепти с розмарин, че имам доста току що откъснат.

# 108
# 109
Пъстърва с розмарин

Изчистената пъстърва я посоляваш и натъркваш с черен пипер и счукани няколко скилидки чесън.В коремчето на рибата слагаш няколко листенца розмарин и лук нарязан на полумесеци.Така обработената риба я напръскваш с 1-2 с.л. бяло вино или винен оцет(спокойно! После не се усеща като вкус). Ако оставиш рибата да поотлежи вкуса става невероятен.
Пече се във фолио Като накрая фолиото се маха,за да хване "загар".

# 110
Ньоки в доматен сос с розмарин - http://gotvarski.com/2008/08/22/%D0%BD%D1%8C%D0%BE%D0%BA%D0%B8-% … 1%80%D0%B8%D0%BD/

Хрупкави картофи с розмарин- http://gotvarstvo.georgievi.net/a/grilled-rosemary-potatoes

# 111
Много благодаря,мацки  Hug
Ще опитам всички рецепти, че имам розмарин в промишлени количества

# 112
Момичета,търся изпитана рецепта за понички  Praynigблагодаря предварително.

# 113
# 114
пеп-4о,обичааам те  bouquetблагодаря ти.

# 115
забравих ей тези Казанлъшки понички на Роси, правила съм много от тях, но за да станат на такива кръгчета трябва онова приспособление. 

# 116
пеп-4o, коя от всичките рецепти ще препоръчаш лично ти?

# 117
и четирите  Laughing Laughing

Първите на Жоро съм правила. Но по моему, съм сменила брашното и подсладителя, освен това имат пълнеж. Празни не са ми по вкуса.

Изварените също са хубави, те също са с мая и правя често. Като са готови ги цепвам и пълня илил със сладко или с шоколад.

За казанлъшките тестото е рядко и трябва да се правят с уреда /или нещо такова/

# 118
Аз си харесах първата, но с бяло брашно и захар /или мед/. Пък пълнежа си е по желание, сладко или солено. Без пълнеж и аз не бих яла май. Е, освен казанлъшките, но нямам уредчето Laughing.
delicate, мерси, че попита Hug!
пеп-4o, на теб мерси за идейките Hug!

# 119
Аз си харесах първата, но с бяло брашно и захар /или мед/. Пък пълнежа си е по желание, сладко или солено. Без пълнеж и аз не бих яла май.

ами тя втората "по моему" дето е, е пак Жоровата, но с бяло брашно и захар  Peace

Общи условия

Активация на акаунт