КГО2008- 1-ва

• 16 760
  • 442
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте, момичета, привет от нас с Мимо!   bouquet
Ние се поизгубихме малко, но ето че пак сме на линия, само дето все по-малко време ми остава за интернетстване  Laughing , малкото спортистче иска все повече внимание, прави все повече бели и нон-стоп съм на нокти...  Crazy
Бяхме болнички доста дълго време, в момента сме на АБ, тъй като не можахме да го избегнем, ама само да се оправим и ние ще се присъединим към софийската група да кръстосваме парковете...  Wink
Иначе растем, нямаме зъбаци още, ама то и по-добре, колкото по-късно толкоз по-добре  Simple Smile , папаме пюрета, каши, пилешки пържоли  Laughing (дъвче с венците и е много смешен, като стара баба hahaha ), даже и луканка сме опитвали вече (благодарение на дядо му).
С нетърпение чакаме да се съберем в парка и да видим колко са пораснали другите сладурковци!  Joy

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 16 отговора! - Без коментар...  Laughing

# 91
Лелеее, не успях да се разпиша като хората, обещавам - утре!

Отивам да лягам при Макси, че днес е спал само преди обяд, после цял ден дивя, легна рано, но постоянно се пробужда и бягам да го приспивам пак, и пак, и пак...  Whistling

Сиси, това, което ми идва на ум първо, е да го обтриете с мокри ръце, да му потопите само крачетата в началото и ако всичко е наред да го изкъпете с по-хладка вода... Дали не го боли още опареното... Душинка сладка, ще го забрави...

Никози, да пази Господ, малкият дявол е било...  Hug

Лека нощ, до утре!  Hug

# 92
Капучино, Ели, Тони много ви благодаря за милите думи за Царя. Истината е, че аз обожавам оранжево и всее в това го кипря Laughing
Само да ви кажа за кашата от елда на ХИП, отвратителна е. Аз купих на Царчо, не я яде с особена охота и я изхвърлих на боклука с голям замах. В момента му давам безглутенова ,безмлечна на Фризо. Ужасно вкусна и я лапа със страхотно желание. Посъветваха ме да му давам Милупа, че били много хубави, днес търсих, но не открих, по нататък ще му купя. Въвеждането на месото го направих месец и нещо след въвеждането на зеленчука. Но както казах, хич не е му е фен Mr. Green Не съм спазвала никакви схеми на захранване, само гледах да има една седмица време за възприемане на новото. Плодовите пюрета дадох последни. Педката ми каза, че като яде няколко зеленчука после мога да му дам почти от всички, само да внимавам. Плодове яде ябълка, банан, круша, слива рядко. За жълтък нищо не ми казва, по - нататък. Заместила съм три хранения. Първо яде зеленчук 190-200 грама, после плодово пюре 190-200, след два часа пак е гладен , и му давам мляко или  кашата на Фризо през ден. Педката каза, че е много хубава. Може да се каже, че не му треперя много, много и го правя както намеря за добре. Той моя е ядлив слава богу Praynig и нямам проблем (изключая месото Mr. Green ) Каша мисля да почна да му давам всеки ден, защото я обожава, не ме е страх, че ще напълнее, при него просто няма шанс, той е висок и жилав, а и е много енергичен Grinning Сок му давм от круша, направо полудява като го види. Но го правя рядко, че ме е страх да не му дразни стомаха.
Захранването му почнах на 4 месеца и половина, просто исках да е по рано, за да огранича възможно най - скоро адаптираното мляко. И знаете ли какво забелязах, обича круша като майка си и хич не се кефи на банан ,пак като майка си Crazy За месото не кометирам, защото и аз не съм му фен, да не кажа, че почти не ям Crazy Ген ли е, случайност ли, не знам, времето ще покаже Thinking
Сиси ще не пробваш със слушалката на душа, ако имате Thinking
Никози внимавай, че мойто мъж направи нещо подобно и се разхожда ранен и изгорен сумати време Confused
Капучино, Радостин много пораснал и той Hug
Шивани, и ние сме фенове на всякакви видове кабеляци. Тоя от лаптопа умира да го вади и да го размахва, просто голяям триумф и гордост, чак притреперва от щастие Crazy

Последна редакция: нд, 03 май 2009, 00:14 от Bebo4ka

# 93
Абе какви са тия мъфини бе момичета, никога не съм яла newsm78
Капучино искам да ти кажа, че явно детето просто си има друг тип обмяна, някой деца колкото и да ядат не качват много, на други им се лепи всичко. При нас например се яде много, но не се качва толкова. Моят мъж е така, яде като разпран и е кльощав като щека hahaha Де и аз да бях така Crazy Важното е Радостично  да ти е здрав и жизнен, пък другото халал да е. Ще качи, ще порасне, где ще ходи Grinning Тя и Деа на Гери е така, фина девойчица, май Ванко на Хеленка беше подобен случай, ако се не лъжа newsm78 Да са ни жив и здрави децата, пък другото са бели кахъри Hug
Мини, добре дошла, тоз Мимо много голям станал, чак и на пържолаци налита hahaha

Последна редакция: нд, 03 май 2009, 00:10 от Bebo4ka

# 94
  • София
Добро утроооооо  Hug
Днес май ще става за разходка, чакам софиянки + Йоанка да се разбудят и да се организираме нещо.
Адаш, ще му мине на сладурчето. Добре че природата се е погрижила за това, да не помнят нищо от ранното детство. Аз също бих пробвала с леген и по-хладка водичка. Като за начало, ако е необходимо, мийте само личицето, ръчичките, постепенно..... после може (ако иска) да стъпи само в легенчето и лека полека да мине и тази неприятност  Praynig
Лелееее, Шивани, ти ме разби с трите часа  Sad Аз правя обикновенно сутрин, а давам следобяд, понякога бъркам и за два дни  Sad

Нашите любими играчки са дистанционните на телевизорите и изобщо всичко с копчета  Laughing

Да ви се оплача, оциклих се снощи. Никакъв кантар в следващите 5 дни! Дано не е зле положението този път, че предишните не можех да стана от леглото, и кръвоизлив направих  Sad

Ако някой не се открива в списъка, да ми пише ЛС, че станахме много (за щастие Simple Smile) и незнам дали ще успявам да следя!

# 95
Добро утрооооо
Аз съм как да се изразя психически изтормозена вече.изморена съм от всичко, скарах се с мъжо направо не издържам искам да избягам някъде че ми писна оют всичко  #2gunfire #Cussing out #2gunfire #Cussing out #2gunfire #Cussing out
вярно днес ще е хубаво за разходка ама имам да чистя  много и после ще си се разхождаме в нашия парк

# 96
  • София
Софиянките :
Борисовата градина - на катерушките в 12.00 часа!

# 97
Разходката беше перфектна  Peace Ще се постарая да сваля снимките днес  Blush Мойто дете сега крещи и пее доволно, но съм сигурна, че никоя от мамите няма да ми повярва  Mr. Green

# 98
Привет ви! Разкошно време днес. Ние ходихме до ботаническата градина в Балчик и си изкарахме страхотно. Слънце, цветя...истинска пролет и толкова пищни багри, че ми се напълни душата. Ако ги нямаше и милионите румънци, щеше да е още по-прекрасно. Ето снимките от нас: http://picasaweb.google.bg/prikazka/kGSOxG# 

Маняна, чакам вашите снимки!

Моят мъник е ревал вчера от полунощ до 3 часа от корем и не знам какво да го правя вече. Sad То бива, бива чувствителен корем, ама това на нищо не прилича просто.

Nikozi, дано не останат белези. Sad

# 99
Разходката беше перфектна  Peace Ще се постарая да сваля снимките днес  Blush Мойто дете сега крещи и пее доволно, но съм сигурна, че никоя от мамите няма да ми повярва  Mr. Green
Да супер беше хайде Мананка ще чакаме снимките Laughing
Ние сега се прибираме

# 100
  • Бургас
Добър вечер   bouquet
И аз ще чакам да ви видя  Grinning
Капучино мерси,че сподели тези прекрасни снимки  Hug

Никози  Hug и аз така си и викам"нашата" си баба Laughing
Ето я ,а пресни" снимки ще кача утре,че сега ме мързи Blush
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=11588600

# 101
  • София
Гери мила, разбирам те напълно!
Аз имам приятелка психоложка, с която тия дни говорихме за междуличностните отношения по време на бременност и след раждането. Много деликатен период и много неща неосъзнати и подтиснати излизат на повърхността! Преместват се разни пластове от подсъзнанието. Зимата беше дълга и ние просто сме уморени от дългото стоене между четири стени.
Аз лично за себе си мога да кажа, че имам повече нужда да съм навън сред природата, да дишам пролетта, да се радвам на красивите мигове, да откривам света отново заедно с Оленцето по начина, по който го прави той. Така се зареждам с енергия и отношенията ми с най-близкия човек се освежават.

Капучино, ееех Балчик, толкова красота на едно място, за едно малко бебешорче е прекрасно усещане, пък какво да кажем за нас. 

Нашият комп е задръстен отвсякъде и не мога да качвам на него вече снимки от фотоапарата. Ще чакам при следващата среща в Борисовата градина ще си направим снимки и ще видите джедайчето колко е пораснал. Ама не знам дали ще се смее или ще се плези, както прави от няколко дни. Ама че смешни физиономии.

Днес бяхме в Зоопарка и направо бях втрещена от една случка. Едно момченце (може би на 3 годиники) стоеше на едно място в някаква своя количка спортна ревеше, дъх не можеше да си поеме. Минават минути детето стои, около него няма никакъв близък, а то в истеричен плач и се задавя. Хората го наобиколиха и решиха, че е изгубено. Почнаха да му задават въпроси, но то не може дума да каже. Минава още време и никой не се появява. Стоях от страни и ми се прииска да отида и да го погаля и да го гушна, толкова беше нещастно и стресирано. След тези ми мисли дойде от нейде си един мъж и започна доста грубо да му говори, че правил сеир на хората, да бил тръгвал, да не знам какво си и го остави отново там и се върна там, откъдето се появи. А то продължи да плаче, нещастно и самичко. Усетих болката му от преживяване на една малка смърт с този инцидент, болка на детенце, което не израства с необходимата любов, което се чувства отхвърлено и самотно. А колко малко му трябва на това мъниче, да го приласке баща му, да го успокои и да разрешат проблема.

Момичета, хайде някоя от следващите ни срещи да бъде в Зоопарка?!
През делниците има по-малко хора и алеите и пейките ще поемат толкова бебешорски колички.

Манана, благодарско за групирането на храните на затягащи и разхлаващи. Полезни неща пускаш, както винаги!   bouquet

Неди, вие в къща ли живеете в Бургас ?! Снимките са прекрасни, бебка има много изразителен поглед, защото мама и тати много я обичат  Peace

Последна редакция: нд, 03 май 2009, 22:36 от shivani

# 102
Шивани идеята е страхотна  Hug Само че аз сигурно ще успея чак след почивката  Grinning
Днес беше дълъг и изморителе ден.Не мога да ви опиша как се прибрахме.Маршрутката беше пълна и ни отстъпиха само едно място на мен с беба в кенгуро и Дени.Сложих Дени да седне да не панде на някой завой знаете как карат, а аз седнах след няколко спирки след като една жена се възмути как никой не го е срам (и по точно циганката седнала до Дени) и ме гледат как се мъча.До тук нормално но пък Дени взе че заспа и едвам го събудих да слезем  Crazy
Та така сега героите са уморени а аз оправям че къщата е на вили и могили а утре ме чака поредното предизвикателство Joy

# 103
  • Бургас
Неди, вие в къща ли живеете в Бургас ?! Снимките са прекрасни, бебка има много изразителен поглед, защото мама и тати много я обичат  Peace
Охххх Шивани де да бише вярно Laughing
Снимките са от къщи ,ама на село Grinning
Мерси за комплимента Blush

# 104
Целувам ви всички! Преди малко се завърнахме от неколкодневно странстване и какво да видя - малка изненада от моите виртуални дружки  Heart Eyes. Нямам възможност сега да пиша, че един малък червей се гъне в ръцете ми (уж се приспиваме  ooooh!), но не мога поне да да не подсвирна, че съм тук. Ужасно ми липсвахте!
Айде до после

Общи условия

Активация на акаунт