Май посреща ни с цветя - ще радва ПАЗАРДЖИШКИТЕ деца-38

• 16 082
  • 291
  •   1
Отговори
# 60
  • Пазарджик
vivi75 страхотни снимки.Сигурно много сте се забавлявали. family

# 61
    vivi75, чудесни снимки!  bouquet
    Ние днес бяхме на Острова - имах чувството, че целият град се беше изнесъл там. Simple Smile

# 62
ДОБРЕ ДОШЛА НА НОВАТА МАМА.НИЕ СМЕ В РЕМОНТ И НЯМАМ МНОГО ВРЕМЕ ЗА ПИСАНЕ.ЩЕ ГЛЕДАМ ДА СЕ ВКЛЮЧВАМ КОГАТО МОГА

# 63
Добре дошла на Петрова   bouquet
И аз писах във февруарската тема - моят син Дани се роди на 09.02 , но поспрях защото там се беше превърнало на чат    Rolling Eyes
Надявам се, че ще се присъединиш към кервана от колички, който сме заформили форумските Пз мами  Hug
Повечето от нас (да не кажа всички) посещавахме и курс за бременни, който сега има и нова насоченост...за мама след раждане...
Заповявадй и в темата му http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=387130.0

Виви снимките са страхотни...мислех че са затворили ресторанта на Ливадите  newsm78 Личи си че сте си изкарали хубаво...
И ний бяхме на острова и ний свят видяхме...едвам си намерих пейка да се накърмим...почти бях решила на тревата да посядам/полягам за целта  Joy

p.s. абе Сенчицата нещо се губи напоследък  newsm78  Започвам да я мисля  Praynig

Последна редакция: пн, 04 май 2009, 02:24 от mother-of-pearlS

# 64
Добре дошли на новите мами.
Виви аз да попитам тази голямата надуваема пързалка на Добра вода ли е?  Rolling Eyes
Защото Младен мре за пързалки.  Crazy

# 65
  • Пазарджик
Ехо,момичета как е днес настроението? HugNellina,кои са датите за курса този месец да мина да се видим? Hug

# 66
Виви, супре сте си прекарали!  Laughing Laughing

# 67
  • Варна
Ето меееее   Hug   Hug   Hug  Не пиша често напоследък, но с бебе на дни е така. Е вече влезнахме в крак и ще намирам време и тук. Виждам че има доста много нови мами - добре дошли и от мен  Hug 

# 68
Виви аз да попитам тази голямата надуваема пързалка на Добра вода ли е?  Rolling Eyes

Тед,точно на Добра вода е на Ливадите,вътре в празния басейн са ги вкарали и е безплатно да си беснееш там Simple Smile

# 69

Тед,точно на Добра вода е на Ливадите,вътре в празния басейн са ги вкарали и е безплатно да си беснееш там Simple Smile
Виви, благодаря ти за инфото ще се възползваме дано да е преди да напълнят басейна  Grinning

# 70
Я отивайте да гласувате  http://domoshar.net/bg    Mr. Green Praynig

# 71
  • Варна
Здраейте, мами  Hug  Искам да ви почерпя виртуално - точно преди месец в 9.35 сутринта се роди моята малка принцеса - днес ставаме на 1 месец   newsm38 
Ето малко снимки за който иска   http://www.snimka.bg/album.php?album_id=365722&pid=11865614

# 72
Честита първа месечинка на нааааай-чаканото бебе тук Hug  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet(поне от мен Laughing) Да ви е жива и здрава Вики - нека животът й бъде изпълнен с усмивки, топлота и Победи! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 73
ЧЕСТИТА ПЪРВА МЕСЕЧИНКА НА ВИКИ !
 Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes 
Щастливо детство, изпълнено с много усмивки и весели игри!
Много целувки на малката принцеса!

# 74
  • Пазарджик
Честита парва месечинка на малката принцеса Виктория!Да ви е жива и здрава и да има весело и щастливо детство! newsm51

Общи условия

Активация на акаунт