Май посреща ни с цветя - ще радва ПАЗАРДЖИШКИТЕ деца-38

• 16 065
  • 291
  •   1
Отговори
# 225
Депеш мод са отложили концерта в Гърция - един от музикантите е бил болен...
Гери, твоята свеки е голям образ Laughing
Янче, и не само в Гърция и в Истанбул, не се знае дали ще дойдат и в София  Cry И е болен вокалистът, нали знаеш питай мен да ти кажа  Wink Не искам да съм песимист , но ма никъде няма да се ходи  Tired

# 226
[
Гери, твоята свеки е голям образ Laughing

учителка - какво да ти кажа  Whistling
Ама не беше такава жената бее  Rolling Eyes  като се роди малкия и нещо превъртя  Mr. Green

Аз пък да ви се оплача от законите в страната ни..
Днес взех на Ники НОВИЯ Акт за раждане и освен че е с ново бащино и фамилно име е сменен и ЕГН-то...
От ЕСГРАОН ми казаха, че старото ЕГН вече е заличено и невалидно, и не може да се направи връзка м/у него и новото ЕГН респективно човека...
ОБАЧЕ...и в училището на Ники ми казаха, че ще си карат със старото ЕГН докато завърши уч. година  #Crazy  , и няма да променят даже и името в Дневника, а в техните си документи с с моливче отсрани щели да допишат  #Crazy

Предупредих Ники по Класни работи и контролни да се пише с ИСТИНСКИТЕ си имена, които са новите  Peace

В социалното - същите бози - докато не ми изтече старата молба за детските, ще си караме със старото име и ЕГН.
ЕГАТИ  #Crazy  ми аз неискам, и детето ми неиска - сега разбирам как са се чувствали по време на възродителния процес - да неискат да ПРИЗНАЯТ че се казваш вече "еди как си", а да ти налагат друго, заради мудната система  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 227
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на Илийчо    bigdance2  bigdance2  bigdance2.ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ И ВЕСЕЛО ДЕТСТВО  ura  ura  ura

# 228
Гери, не се ядосвай Hug Нека си пише истинските имена детето. Егн-то не е проблем.... Донякъде даже е по-добре, че няма да го има старото. Така никой няма да я намери след години, ако се опита да я търси.....
Няма как да сменят името в дневника, защото трябва да преписват целия дневник - просто ще го поправят.
Важното е, че детенце с гордост ще си пише името.... такова, каквото то си иска

# 229
  • Между два свята...
Слънчев ден !

Последна редакция: чт, 14 май 2009, 15:22 от Mirna74

# 230
  • София
учителка - какво да ти кажа  Whistling
...

Айде сега,на професия ли ще се обиждаме?! Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Къде е Нелина да размаха пръст?  Joy

По този повод,нещо като се омотая и моята майка казва:
-Абе учителка,друго не казвай.
 hahaha

Аз не разбрах защо са сменени имената и ЕГН-то на Никол. Embarassed

А пък Депеш Мод ако не дойдат ще е много кофти.Джордж Майкъл не видях,сега и те....Останаха Ю2 ... те къде щяха да пеят?  Crazy

# 231
  • Пазарджик
Честит рожден ден на Илия на Зора   bouquet !

# 232
Ааааа,и аз съм към даскалите Mr. Green  Мъж ми тия дни прекарва интернети по училищата заради един конкурс и вчера вика- Малеееееее, жена, добре че не работиш по професията си hahaha Mr. Green Wink

# 233
е, стига де Laughing
Повече от половината от тази тема сме даскали.
Еми к'во да кажа - шарени кокошки сме.
С нас не е скучно.
Дори да няма отрсеща никой - питаме си, отговаряме си и така - винаги има контакт - дали със здездите или...нема значение Mr. Green

# 234
  • Варна
Здравейте и от нас  Hug

Честит рожден ден на Илийката на Зора - да ти е жив и здрав!  Hug

Ето снимки и от нас - http://www.snimka.bg/album.php?album_id=375513&pid=12168689

И аз съм даскалка  Mr. Green

# 235
То учителка не е професия,а диагноза hahahaИ аз ако искам може да съм даскалка,ама не ща Crossing Arms. И майка ми е даскалка и баба ми JoyНо още неосвидетелствани hahaha
Хайде сега сериозно.ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ИЛИЙКАТА,ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ,МНОГО ЖИЗНЕН И ДА НОСИ САМО РАДОСТИ НА МАМА И ТАТЕ!  bouquet
За Depeche mode и аз съм бясна,тъкмо направихме плана коя баба в коя част на вечерта ще гледа бебе,та ние с мъж ми да идем на концерта и ся...нъц...гастрит Crossing Arms.
Гери не се притеснявай за малката,ще се оправи детето.В нашето семейство аз съм оправната,на 3 години сама съм ходела да пазарувам,докато брат ми на 3 още не можеше много да приказва Joy.Той и сега си е такъв.
Иначе два дни не сме излизали,щото Йоанче беше наказана Crossing ArmsТака плака онзи ден в количката,че й се спи,ама сакън да не изпусне нещо и да я нося,че с 300 зора се прибрах и сума ти пот излях.Днес излизахме с коша за колата,та по се ядваше,ама много жега стана и се прибрахме.
Хайде докато спи малката да посвърша нещо. Hug

П.П.Деси,бе много сладка тая Вики бееее.пу-пу Hug

# 236
# 237
Абе гледам даскалите обсъждате! Ми странни птици са, въпреки че помня всички мои учителки и много ги уважавам! Много отговорна професия, но повечето са чишити и като кажат *децата* на вече 19 годишни завършващи и ме кънат! Един приятел казваще, че след 15 години работа по професията и трябва да им се забранява да гласуват!

Деси малката много е пораснала и е много хубава!

Днес бяхме на бърз пазар за обувки и сандали на баткото! Аз с Петя с кенгуруто, Личката за ръката и айде! Това е първата разходка на дребната в кенгуру, но явно и хареса защото си спеше сладко въпреки подрусването! Забравих да споделя, Личката от 02 юни тръгва на градина! Какъв ще е ученик направо не знам!

# 238
Честит рожден ден на Илийката на Зора!  bouquet  bouquet  bouquet

# 239
  • Между два свята...
Честит рожден ден на Илия на Зора!

Общи условия

Активация на акаунт