,Игли си имаме, ала не сме плетачки, наричаме се храбрите шивачки-тегел номер 6

• 101 567
  • 749
  •   1
Отговори
# 480
  • около ВАРНА
qni4ka05, аз в момента си шия слинг с халки, халките си купих съвсем скоро от една кинкалерия в отсечката, на Пиротска, която пресича Христо Ботев, успоредна на трамвайната линия по 80 ст. комплекта.
Тези линкове ми бяха много полезни
http://www.slingokonsultant.ru/makesling/ring-sling_double.php
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=29108.0
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=163167
А ти откъде видя модела за твоя, не ми се струва познат модел макар да разгледах доста видове.
този модел го изтеглих отдавна някъде от търсачката ,но беше отдавна. Ако искаш точният сайт отново ще се поразровя за да го намеря.Този модел е нещо подобно на слинга дее дее . Май тай слинга си го уших ( основните неща)http://www.slingokonsultant.ru/makesling/mei-sling.php- дължина на раменни презрамки, дълж. на поясната лента и  усновата т. е. правоъгълника. За жалост аз съм от дълвоката провинция-за това не мога да намеря. А във Варна нямам възможност да отида ( заради малкия - няма кой да го гледа).

# 481
Да и аз после видях, че го има този модел в линка, изглежда удобен, само връзването ми е малко неясно, горните презрамки се кръстосват на гърба ти и след това през дупето на дедето ли? 
Някой си беше намерил гривни в магазините за левче, друг в железарията (от тези за катинари) бих ти пратила и оттук, но съм вече доста тежкотоварна  Mr. Green

# 482
  • около ВАРНА
Да и аз после видях, че го има този модел в линка, изглежда удобен, само връзването ми е малко неясно, горните презрамки се кръстосват на гърба ти и след това през дупето на дедето ли?  
Някой си беше намерил гривни в магазините за левче, друг в железарията (от тези за катинари) бих ти пратила и оттук, но съм вече доста тежкотоварна  Mr. Green
 ДА. Точно описа начина за връзване.Този модел слинг  е нещо между слинг шал и кенгуру. Днеска като си разглеждах снимките видях че тази барета я ших специално за малката ми принцеса Благодаря ти за предложението(да ми пратиш от София) но според мен не си заслужава . Пощ. разходи  ще излязат поскъпи от самите гривни.

# 483
  • Пловдив
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА Пожелавам Ви много здраве, късмет и успехи във всяко едно начинание.

# 484
 Tada Tada Tadaчестита нова 2010 годиназдраве щастие късмет на всички

# 485
  • София /Абсурдистан

# 486
  • Sofia
Честита Нова година! Весела и продуктивна!  Laughing
Да сте здрави и много щастливи!

Имам и едно въпросче: Какво да направя на краищата на сатенена лента, че да не се разбрида?

# 487
Честита Нова 2010! Да сме здрави и да намираме повече време за творения!  newsm24

# 488
  • Egypt
За Много Години и от мен !

Шунка, обгори я със запалка. По принцип с всички изкуствени материи може да се процедира така- например края на конците на оверлога-  за да не стърчат могат да се обгорят, и от топлината се слепват.

# 489
  • София
Честита 2010 година. Пожелавам на всички много здраве и късмет!
Имам и един въпрос: как се крои кръгла покривка? Преди време съм шила, но сега  нещо не ми се получава. ooooh!

# 490
  • Egypt
poly_si, в зависимост от размера на покривката- плата трябва да ти е квадрат, сгъваш го на четири, и от единия връх започваш да нанасяш с метър дължината на страната, за да се получи 1/4 от кръга. Като го срежеш и разгънеш се получава кръг.

# 491
qni4ka05  имаш ли кройка на тази баретка и ли били обяснила по точно как си я скроила.от какъв плат е.

# 492
  • София
Faina много благодаря ! bouquet
на мен все ми се въртеше в главата, че квадрата трябва още да се прегъва

# 493
  • около ВАРНА
qni4ka05  имаш ли кройка на тази баретка и ли били обяснила по точно как си я скроила.от какъв плат е.
  maslinka баретата съм я шила по кройка ( кройката я извадих от стара шапка). От джинсов плат е тази на снимката.

# 494
  • на втория етаж
ЧЕСТИТА НОВА 2010 ГОДИНА,момичета !

Здраве и късмет на всички храбри шивачки!Нека се сбъднат най-съкровените ви желания!

Общи условия

Активация на акаунт