АВГУСТинските деца растат прекрасни,като майските цветя!

• 15 671
  • 284
  •   1
Отговори
# 240
  • варненка от София
Хайде тогава от мен ще е торта  Wink

# 241
  • София
Уау!  Crazy Страхотна торта!  Hug Браво!
Велмар, кърмя помпата отново  Tired , но няма вече и количества. Здраве да е, пак изкарах бая повече отколкото с Ивчо.  Rolling Eyes А си улучила любимата ми бира.  Simple Smile
Вст, даваш ли малко хлад да дойде?  Laughing Че не издържам  Blush

# 242
Елфче  Joy Абеееее..... не давам, ама щом е за теб ще се прежаля  Laughing Hug Ама само ако е за малко  Hug
Марулка  newsm20

Какво стана със срещичката  Thinking А и с предложението за рд  Peace

# 243
 Марулка.....царица си  chef  bouquet( и сега като нямам торта, ще го карам на шоколад Crazy)
 Елфче, здраве да е. Няма златни нишки в кърмата Wink Важното е Алекс , а и ти да се чувствате добре.( той физически- ти психически Heart Eyes Наздраве!
С тия темпове, може спокойно да започнем с организацията на коледното парти Laughing

# 244
  • София
С тия темпове, може спокойно да започнем с организацията на коледното парти Laughing
Joy
Вст, чакам захлаждане тогава, ама май няма да е скоро Laughing

# 245
  • варненка от София
Ееее за коледно и аз чак мога да помисля, живот и здраве се надявам тогава да дойдем в София в пълен състав, стига да сме живи из драви  Praynig

# 246
Здравейте Laughing
 Не съм сядала от доста време на компа,но като имам време първо тук влизам и то май пак навреме за следващото ни бебче Wink
Поли,стискам палци да мине всичко бързо и безпроблемно Praynig
 Ние сме все навън,чи Ники спинка много добре,но пък с Наско виждам зор,че и то се уморява милото и спи вече на обед,и ако няма кой да го поеме става лудница #Crazy
 Днес подадох документи за ясла на Ники и за 2010г,ще ни огрее септември Wink
  И Наско вече разбрах къде ще бъде на градина,не съм много доволна Tired,но вече се опитвам да не го мисля,може пък да е за добро Peace
  Нанавсе ми е в акъла твоята приятелка,дано всичко е наред Praynig
  И понеже не   мога да сътворя такива красоти като нашите мами сладкарки,ще ви почерпя с купена тортичка Embarassed Mr. Green за имения ден

Сега отивам да лягам,че ме скапаха моите момчета,а и Ники е ранобуден Close на кого се е метнал низнам Mr. Green newsm78

# 247
  • гр.София

Има опасност да изпусна някого ,но започвам-
 Честит имен ден  на Ели 78 , Eli_ym , elen@ , Елиона !
 Също на малката Елена (на Айла) и на Елена на Полито !

Да са ни живи и здрави ,да красят името си!

Сега са ви пълни тумбаците и спите,нали Laughing?!

Последна редакция: чт, 21 май 2009, 09:35 от blanc

# 248
  • София

Да бе да. Работим даже  Mr. Green

Присъединявам се към честитките на Блан. Всички празнуващи днес да са живи и здрави, много обичани!

# 249
  • София
Честит имен ден на празнуващите! Да са живи и здрави!   Hug Hug  Hug

# 250
Честит имен ден на малките ни и големи момичета с името ЕЛЕНА  bouquet Бъдете живи и здрави Hug

# 251
  • Бургас
Честит Имен Ден на всички празнуващи днес!Бъдете живи и здрави,много щастливи и обичани!

# 252
Честит Имен Ден на всички празнуващи днес!Бъдете живи и здрави,много щастливи и обичани!
Присъединявам се към поздравленията и пожеланията Hug

# 253
Честит имен ден на всички, които красят името Елена! Незабравими щастливи мигове, веселие, здраве и обич!

Ах какви апетитни изкушения, взех си от всичко, пийнах си и бирричка,ммммм....
На марулка тортата е фантастични със невеоятно истинско пожелание Hug
[quote author=blanc

Joy

Сутринта, като се събуди Даниел, и ме гледаше с едното оченце закачливо, а другото скрито зад завивката.
Днес ще го водят за 10 мин. в новата му група. Госпожата обясняваше, че пикаят прави и сядат на гърне, аз й казах,че може. Може и сам да се преобуе, ако се напишка, даже и те са чували фразат "Аз сам".
Снощи ми го доведоха в 9 часа, ходили на река, играли си в калта, с козлета, с кучета, много очарован. Понеже е чул за баба Яга, само дано не ги плашат в градината, защото аз не го плаша, Деси-нашата детегледачка казала, че "Жоро я глътна"-мъжа й. Вечерта ми го каза няколко пъти. Аз му казвам, че е в приказките баба Яга, а той "Жойо я изал"

# 254
Честит имен ден на всички прануващи и от нас!

Марулке, завиждам ти за красотите, които твориш.

Нас по списък засега ни приемат в една ДГ, която ни е и в района. Освен социално слабите дечица (10 на брой), приемат още 15. В списъка сме трети с 8,3т. Има само още едно детенце със същия брой точки и все се надявам, че няма откъде да се появят цели 10 деца с тези точки. Но ще видим.

Аз пак да се включа с моята бременост. От 4.30ч. съм с контракции. Не са много силни, но не са и леки. Появи се и друго нещо. Усещам главата на бебо да ме разтваря и я усещам почти на изхода. Чух се с моя доктор и той ми каза, че най-вероятно разкрититето се е увеличило. Та утре в 7.15 съм в Тина Киркова да ме слагат на системи, за да мога да родя до вечерта. Поне засега плановете са такива.

Мен доста ме хвана шубето, тъй като вече знам каква е продцедурата и кое след кое следва, но ще се справя   Rolling Eyes  Да знаете, че ако до утре на обяд не се включа, значи раждам  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт