Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява арабската дреха шамия?
Какви теми се обсъждат във форума?
Какви са изискванията за получаване на парола за албум със снимки във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява арабската дреха шамия?
-
Какви теми се обсъждат във форума?
Форумът обсъжда различни теми, включително лични преживявания, семейни отношения, пътувания, проблеми с визи и пресстой в чужбина, както и културни разлики между различни страни. Освен това форумът обсъжда теми като организиране на срещи, кулинарни изживявания, здравословни проблеми и лични откровения. Участниците споделят своите мнения, опит и се подкрепят взаимно в различни ситуации.
-
Какви са изискванията за получаване на парола за албум със снимки във форума?
-
Какви са разликите в културите на различните страни, обсъждани във форума?
-
Какви са изискванията за получаване на виза за Египет?
Аз добавям и теб в обръщението, слакодумни Дядо Хаджия 
не сме добре, болна съм- от какво не е ясно, но мъжа вместо да е силен- реве и ме оплаква , не ми помага така
Според нея обаче, съм нямала рана на шийката на матката. Пък тази от Токуда твърди, че имам рана. Пък първия доктор, дето посетих каза, че ми нямало нищо, трябваше да го послушам и да не търся други менния, ама някак си след 2месечна непрекъсната болка ниско долу в дясно, не можах да му повярвам, че ми няма нищо .....
ДЕЛТИЧКА-много вкусна закуска,докато те имаме няма опасност до останем гладни
ЛИБРА-и аз много обичам сладолед,любимият ми е "ескимо",така че се включвам в групата на чакащите за него с удоволствие
Браво момичета-възхищавам ви се че с такава лекота повечето от вас се справят с арабския.На тези които са започнали изучаването му сега пожелавам успех и ученето да им върви с лекота 
слизам аз на бегом на магазина и на вращане е гледам (комшото) с една шапка като на вещиците тип конус с черна многоо проскубана перука с чевено наметала и застанала пред входа в ръцете си държи букетче от глухарчета а в краката и на земята
в една касетка едно умряло гълабче и ми вика
Аз вечер като си лягам се моля за всички познати и приятели-не че съм много религиозна но го правя. То ми е задалжително преди да заспя. Но утре ще ида и ще се помоля специално за тебе. Дано Дядо Божко да е по близко до мене и да ме чуе