Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява арабската дреха шамия?
Какви теми се обсъждат във форума?
Какви са изискванията за получаване на парола за албум със снимки във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява арабската дреха шамия?
-
Какви теми се обсъждат във форума?
Форумът обсъжда различни теми, включително лични преживявания, семейни отношения, пътувания, проблеми с визи и пресстой в чужбина, както и културни разлики между различни страни. Освен това форумът обсъжда теми като организиране на срещи, кулинарни изживявания, здравословни проблеми и лични откровения. Участниците споделят своите мнения, опит и се подкрепят взаимно в различни ситуации.
-
Какви са изискванията за получаване на парола за албум със снимки във форума?
-
Какви са разликите в културите на различните страни, обсъждани във форума?
-
Какви са изискванията за получаване на виза за Египет?

Имаме две момичета на 2.5г и 6 г

ама лошото е, че дори не са го виждали, не са общували с него, нямат никакви впечатления, а всичките им притеснения са базирани за разни информации и приказки на хората за българки в чужбина. знаете ги какви неща говорят за мъжете от арабския свят... няма смисъл да ви пълня главите с глупости. аз съм споменала вече веднъж,че моята майка почина преди години и сега съм само с баща ми. той ми казва,че иска да прекратя тази връзка,защото се притеснява,че все пак мога да замина някой ден с него,а аз съм единствено дете и той наистина ще остане съвсем сам. айде,той поне не ми поставя ултиматуми,но леля ми (сестра на майка ми) направо ми постави ултиматум да общувам или с нея или с приятеля ми и аз и затворих телефона. не съм я чувала от началото на годината и малко ми е гадно така. но си казвам,че роднини, които така лесно ме прежалват и се отказват да общуват с мен,не ми трябват!!! баба ми дядо ми преди 1-2 месеца също ме направиха сама да си говоря. изкараха приятеля ми,че е ли наркотрафикант,или не помня вече какъв, а той е просто студент - един прекрасен човек е. но на мен много ми тежи,че не намирам разбиране в роднините ми.
Пак намесват религиите.

някой да ми каже амао нещо липсват девойките запразнили са май май 

После питам кой иска парола, че не мога да ви позная