ООД "112 Арабски петролни кладенеца" с БГ участие

• 24 421
  • 289
  •   1
Отговори
# 90
  • In a surreal moment!
Рокайе - за първи месец ли го пиеш Регулона ? Аз го пих 4м заради киста , нищо не стана , де , ще я морим още 1м , но с Милигест и Оргаметрил. Та ...първия месец като пих Регулона ми дойде и тече като водопад , със съсиреци точно 31дни...ужас , бях се уплашила , че ми изтече кръвчицата....ама оживях , де ... На втория месец ми дойде на 7-мия ден от спирането и процапа само . Следващите 2 м. цикала се нормализира , така че не се безпокой , всякакви вариации са възможни.

Мацки - по принцип във форума чата е забранен и или минете на лични или си допълвайте постовете като искате да си кажете нещо ...щото идват модовете с голямата метла и кавга и рестрикции....

иначе съм тук , но имам къщна работа и нещо не съм на кеф и не ми се пише...и въобщее...не ща все да се оплаквам

# 91
еми айде в скупе да ти го напиша ли в лични паулинче а регулона го пия за пръв път тоя месец

# 92
Ало-ало!
Арабия вика Русе,Арабия вика Русе!

Разказвайте за срещата де Naughty

Абе Амал къде се загуби?Аз като кърмех все на компа висях,за да не си губя времето  Grinning
Айде идвай Амал,че имам да ти казвам нещо интересно.

Миг-какъв е тоя регулон бе #Crazy
Аз пък търсех контрацептивни лепенки,но никой в Емирствата не е чувал за тях.
Колко са изостанали Crossing Arms

Така и не разбрах коя е Арабскибласък newsm78

# 93
Явно аз ще съм първа на отчета Simple Smile Срещата мина, всички предварително заявени делегации присъстваха: Раф, Анто и съпруг, фаима, анито, моя милост и две дъщери Simple Smile
На масата се чуваше българска и чуждоезикова реч Simple Smile Анито почти нищо не можа да ни разкаже за Иран, явно ще има възможност тук във форума, така че питайте...
Фаима обаче разказа доста историйки от египетско, така че имаше наслада за душата. Рафаела документира събитието, сега чакаме прибирането и във Варна за да сподели с нас фотоматериала Simple Smile
Следващата среща ще бъде след завръщането на Цеци от Алжирско, ншаалла
Дедо хаджия и аз имам син абитурент, така че ще споделяме радости и тревоги форумно Simple Smile
Засега лека вечер....

# 94
  • In a surreal moment!
Лили - контрацептив на таблетки , спомагал и за резорбирането на фоликулярни кисти , но явно моята ще излезе нещо друго , защото вече 4м не се поддава.... очертава се орперация , което ме притеснява , ама кво да се прави....това получих за похарчените по София пари преди 4-5г , попаднах на един доктор дето сега лежи в затвора ...пак добре , че не му бях аз жертвата , щото можеше ....изрод....зарови едно момиче и направи бебето и олигофрен от алчност.....мене от неправилна стимулация награди с киста.....айде стига , че дадох воля на черни мисли....пека рибка и у дома мирише на море ...Варна , морето , сините вълни ...ще мисля само за хубави неща ....не спа ме зами - бъдете здрави и цункайте челцата на децата !!!!!!

# 95
  • София
...
Дедо хаджия и аз имам син абитурент, така че ще споделяме радости и тревоги форумно Simple Smile
...

Аз душа съм лесна работа. Сина рече нали "Дай парите." и от там нататък това костюми това ресторанти въобще не ме е занимавал. Иначе ще саберем тука бабите да подсмърчат малко нали и това ще е. И щерката преди 3 години и сина сега казаха, че ялови сватби не искат, а ако съм имал излишни пари да им ги дам - ама ще имат да взимат.  Laughing

Ся да питам аз там по арабско правят ли си домашен кадаиф, ама не да си го купиш от магазина па да го залееш със сироп, ами от тестото до заливането например.

# 96
Наде-на ресторант ли бяхте или на кафе?
Чакаме пикантнни истории от Египет и Иран!

Миг-мале,добре,че са го осъдили тоя доктор #Cussing out Прави си операция на време:страх не страх-докато не е късно.
А в моя роден град ненормалните доктори са цял отбор:да объркат една позната,че има рак на дебелото черво и и остават 2 месеца(оплакахме я тая жена),а то било жлъчка  Whistling

Сега гледам във вестника;една жена в 9-тия месец,от Емирствата, бременна карала кола и загубила бебето си при катастрофа,за която била виновна.
Осъдили я на 10 хил кръвен данък  заради убийството на бебето:thinking:

Ся да питам аз там по арабско правят ли си домашен кадаиф, ама не да си го купиш от магазина па да го залееш със сироп, ами от тестото до заливането например.

Да,за Рамадана обикновенно.Има и замразен има и готов сироп-за по-мързеливите.
Но хората предпочитат да идат в ливанските и сирийските сладкарници и да си купят.
Странно,че сладкарниците се делят на два вида:скъпи и по-евтини.Явно е въпрос на имидж,ама в цените има голяма разлика.
Същото е и с фурмите:някои са прекалено скъпи,сигурно от ашълдисани палми Grinning

# 97
  • София
Значи аз по принцип имах предвид напълно приготвени при домашни условия кадаиф. Нали там от замесване на тестото па рязането, печенето и т.н.

Апропо да попитам в арабските телевизии какви забавни програми дават. Щото тука сега вървят едни странни Биг Брадъри и Мюзик Айдъли.

# 98
  • по пътеката
дядко, тука си правим кускуса и хлелема(фидето) както и мхамсата(като бг кускус)сами ,тоест наема се жена и тя го прави! интересно е да се гледа! ако има машинка се правят  и едни каренца, като паста, дребни около см/см и малсуката(листите за бриковете)!

# 99
дядото вече рядко се намиряа някой в който домашни условия да се хване да прави кадаиф,пък и не само-повечето предпочитат да си купят сами продуктите и да ги занесът при определен сладкар -да им ги направи,или пък направо отиват на определено място и от там купуват.Тук в Дамаск има едно каре-тук са най качествените сладки-за по спец.случаи народа отива там и от там пазари -нищо че нещата там са по скъпи поне с 1/3 .
Тук брадъри няма-имаше най различни шоу програми-но сега на мода са турските сериали-вече повече от година,аз обаче нямам нерви да ги следя-виж обаче хлапетата ги гледат докато не им спра тв  Mr. Green
Айдъл и тук имаше няколко сезона,Стани богат също и т.н

лили нищо не писа-хареса ли ти песента с която те поздравих  newsm78

# 100
  • София
Добър вечер дами и кавалер-хаджия Wink,
Добре дошъл на последния, следя с голям интерес писанията му в съседната тема!  bouquet
Наминавам да се отчета само.. Heart Eyes Прибрахме се отпочинали, доволни, размазани от мързеееееел..Направо не ми се вярва, колко бързо отлита времето за почивка Rolling Eyes
Казвате, че сте провели срещата в Русе в пълен състав..Браво на вас, чакаме стимковия материал..Ало, софиянките, ние ли сме най-неорганизирани?! newsm78 Все се чудим, все се маем и все нищо не правим в посока организирането на среща..Трябва да вземем пример от варненските и русенските дружки. Crossing Arms

# 101
Здравейте момичета и момче.Много напрегнати дни имах -s таз диета ....ГЛАД МОООООООООООООООРИ ДОБИТЪКА Simple Smile ама като съм се хванала на хорото ще го играя.И без това искам като си дойда в БГ август да съм малко по така.Гледахме онзи ден в youtube с моя мъж видео от събора ИЛИНДЕН  в село Гела в родопите.И аз му викам гледай и се учи защото като те заведа в БГ хоро ще трябва да играеш иначе няма да те приемат в родата и ще трябва да се развеждаме.Той ме погледна едно милно милно и ми вика -Ама ти майтап ли си правиш?Simple Smile)) Тикосвам го само.Ама гледам на другия ден си намерил хора и ръченици в интернета и сега тропа хорце когато мен ме няма Simple Smile)Сладурко
Аз пък съм на друга вълна.Уроци по belly dance-самообразовам се.Е то ясно че като големите звезди няма да стана ама пък 1 час belly dance ми е като 2 часа фитнес.И понеже съм на тази вълна да ви попитам -колко пари са тези шалове с звънчетата>Много искам един такъв

# 102
  • Varna
Пандичке, на лични ти писах Wink

# 103
# 104
                  Здравейте момичета-кокичета! Hug        Дядо хаджия-добре дошъл  bouquet На другите които са се присъединили докато ме нямаше - Hug Hug Hug     Радвам се че успях да се включа и в новата тема.Много празнични дни се събраха и не сте били активни  в писането  .  bouquet       Ние с децата и мъжът ми се прибрахме днес .Добра почивка си изкарахме,въпреки че не улучихме много хубаво време.               Наде-не успях да се прибера до обяд както планувах.Изпуснала съм много интересна среща за което страшно съжалявам.Искренно се надявам че на следващата ще успея да присъствам Praynig           Прочетох отгоре -отгоре това което съм изпуснала,но утре ще наваксвам.    Safar maktoub- Praynig Praynig Praynigще се моля от сърце за теб.Дано проблема с родителката да се реши. newsm17         Тази вечер установих нещо интересно тук-че не съм единствената която от много време не контактува със сем-то си.Но при мен нещата са по-сложни. Момичета-и аз вече минах 5-та тема тук,но ще изчакам още малко преди да ви моля за парола.Трябва ми още малко време да разуча тайните на компа.Ще ви пожелая лека нощ,ще ходя да спя че съм доста изморена вече. smile3524  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт