Идват лято и море, Дюкан по бански ще ни съблече - 180

• 23 885
  • 478
  •   1
Отговори
# 315
Nyala, честита дюканска година!!! Прекрасна си!!!   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Tatitt, не мога да траааааяяяяяяяяяяяяя!!! СНИМКИ, СНИМКИ!!!! Обичам те, да знайш!
Татит - И аз вече не мога да трая и викааааам:СНИМКИ!СНИМКИ!СНИМКИ!
Хайде и аз да ви се представя......
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=313093 парола:2204

Последна редакция: вт, 05 май 2009, 20:58 от miss_tyra

# 316
  • GYM
Здравейте, мацки Hug Наминавам само да се отчета - режимна съм, но само ви чета, че тичам от репетиция на репетиция и Shocked офффф, тая вечер почвам работа на ново място и не се чувствам много подготвена Mr. Green, така че ще имам нужда от палцестискане Praynig моля...
Честито на младоженката, и аз чакам снимки с нетърпение, Hug
Честито на всички с месечинки, годишнини и пр., да не забравя някой ooooh!
Ох, леко съм притеснена, така че Tired прегръдки Hug Hug Hug от мен и спокойна и уютна вечер Heart Eyes

# 317
         miss_tyra , браво имаш страхотна разлика , бузките са изчезнали и красивите очи още повече се забелязват  Hug  bouquet Heart Eyes

Ниалка много си красива , а градината е супер !   bouquet Hug Heart Eyes

# 318
Цитат
Хайде и аз да ви се представя......
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=313093 парола:2204
miss_tyra - Много си хубава,според мен си свалила повече от 15кг  Peace Така изглежда  Hug
YuNI- Hug- утре искам от твоето кафе  Peace

# 319
  • Sofia
Здравейте момичета, искам да споделя какво ми се случи тази вечер. Ходихме до ХИТ на пазар. Купих си овесени трици и реших да си взема витамини. Гледах едни английски мултавитамини за 11 лева и реших да ги взема, но не зная защо оставих опаковката, която четох и гледах и взех друга ooooh! На касата жената отвори кутийката погледна и я пъхна вътре( без нищо да ми каже). Като се прибрахме в нас отварям витамините да ги видя и какво виждам- взела съм кутийка, в която шишенцето е празно Shocked, нямаше нищо. Cry Еее споделих и ми олекна.....

# 320
МммШушинце,Мимии-Благодаря ви за успокоението-да знаете,колко ми е нужно,защото все не намирам разлика.....не знам само с мен ли е така,или повечето нямат точна преценка за себе си,гледайки се отстрани??? newsm78 newsm78 newsm78

# 321
Дорче,мммШуши  Hug Hug Hug

Да ви кажа ,вчера ни правиха някакви елементарни прегледи в работата от медицинската компания с която сме застраховани-кръвна захар,холестерол,тегло,ръст,кръвно..., с всичко съм ок ,с изключение на холестерола-6,3%,при норма 5,и като взеха да ме разпитват-пържено,ям ли,масло ям ли,пълномаслени продукти ям ли,шашнах ги тотално като казах,че не вкусвам нищо от това,сегаме пращат на по-задълбочено изследване,че можело и да е добър холестерол,това говори ли ви нещо?

# 322
Nyala,  Обикновено се мери общия холестерол, който най-общо се състои от добър и лош. Понеже нямам време да пиша повече, можеш да прочетеш малко тук: http://www.puls.bg/illnes/issue_97/

Целувки на всички! Hug Hug Hug

# 323
  • София :(
Добра ви вечер  Hug
 Аз се наскиторих, видях се с няколко приятни дами - дюканки, прекарах два весели часа и вече в къщи, пред собствения комп, разпущам виртуално. Готвих, правих гъдели, но си хапвах риба на скара, печени пилешки бутчета, салатки ... Ще видим на 7-ми какъв е ефекта, че през почивните дни нямам навик да се срещам с Кантарев  Grinning И трябваше да ида до Пловдив, за да си купя форми за мъфини  hahaha. Да не мислите, че не бяха пробвани докато си стъпя на собствен терен ... На вид са супер, утре ще ги пробвам и на вкус и ако ми харесат ще пробвам да повторя рецептата, за да я споделя с вас  Grinning
  Сега ви пожелавам приятна нощ и режимни сънища  Wink

На всички много  Hug Hug Hug

# 324
Mименсита  кажи от  къде в  Пловдив  купи  формичките, утре и на мен  ми се  отваря  път  към  Пловдив  да си  купя  и аз.

# 325
Флучия, честита годишнина!
ivben, видях че си се отказала от 10-те ударни дни  Peace Колкото и да имаш да сваляш, няма да го постигнеш в ударния етап, така че е по-добре да не си тормозиш организма  Hug Успех!
МарчелкаHug като видя картинката, не ти ли се прииска да си сложиш още едно М пред ника  baby_neutral
Шуши, и твоето ще е такъв сладур.... всъщност ще е по-хубаво.... ще е най-хубаавото, защото ще си е твое  Heart Eyes  Hug
miss_tyra, видях те  Hug разликата е (както се казва тук) очоизвадна  Shocked Не може да не я виждаш. Браво  Hug
Nyala, честита Дюканска годинка

# 326
  • Там някъде нейде !!!
Струва ми се, че скоро няма да видим снимки от ТАТИИИИИИИИИТ. Пресипнах от викане.

# 327
miss_tyra,поздравления изглеждаш умопомрачително!УАУ!!!Само така продължавай в същия дух!Е и ние след време ще се похвалим!
Мен все още ме боли глава но какво да се прави кой знае как се чуди организмът ми какво става!?
Лека вечер и от мен! Hug

# 328
Маркирам се...направих диагонал на последните дни, горе-долу съм в час и на кратко:
Татитт!!! по-кратко не можах...
Люси,чувството на вина не ме е пускало, но борбата продължава...новите храни заместват част от досегашното хранене (порции)

ДОБРЕ ДОШЛИ НА НОВИТЕ МОМИЧЕТА!

Видях и снимки, одобрих ги  Wink,браво!

По повод хипермаркетите - преди 2 дни една жена в Кауфланд се дивеше на опаковките на боя за коса - на всяка липсваше по нещо...

Хубава вечер от мен, до скоро!

# 329
  • Sofia
 Hug благодаря за подкрепата  Gardenia!

Общи условия

Активация на акаунт