Идват лято и море, Дюкан по бански ще ни съблече - 180

• 23 887
  • 478
  •   1
Отговори
# 45
Jenusha, благодаря за бързия отговор!

Ще потърся трици в Билла, а брашното няма да ползавм.

# 46
  • Пловдив
Надик, добре дошла   bouquet Мазнините от рибата не са проблем, дори са желателни. Проблемът в пушените меса и риби е солта - много са солени и задържат вода. Но по принцип не са забранени, така че всеки може сам да си прецени дали и по колко ще ги яде.
Олимпия, добре дошла и ти   bouquet Освен Ескуиза използваме най-вече извара.

# 47
  • Варна
Мерси за посрещането!!! hug  Може ли студена пушена скумрия. Вижда ми се мазничка. newsm22
Nadyk, добре дошла и успех с режима!   bouquet Всякаква риба може, няма значение колко е мазна, тази мазнина е много полезна. Само ако е солена може да задържиш вода от нея.  Peace
ПП Вещи ме изпревари.  Embarassed   bouquet

# 48
  • до Бургас
Nadyk,Olimpia(Скарлет)-Добре дошли Hug
ТАТИТТ-Поздравление от сърце!!!!
lilov11-Честита месечинка!!!Имаш невероятен резултат, браво!! Hug

# 49
Гладна съм, а жената се омъжва... smile3511
Ха, добър ден!

# 50
Здравейте, момичета!
Включвам се най-вече за да поздравя Татит и да й пожелая дълъг и щастлив семеен живот и все по вода да им върви  Hug   Heart Eyes    bouquet !
Както и да споделя каква я свърших вчера  Crazy Embarassed Rolling Eyes .
Цял ден бях с идеята, че е събота и вместо П ден направих ПЗ ден и то с много салатки, че и с моркови даже Sad Ужас, пак изцепка! Днес затова и не се теглих Sad
Давайте ритници и тигани насам, че то бива бива празна глава, ама вече няма накъде  ooooh! ooooh!
Сега да поздравя и именниците! Да ви е здраво името и да ви радва кантарът  Hug Hug!
Лилов11, честита ти месечинка   bouquet   bouquet !

# 51
Момичета и Борис, не знаех къде да го вмъкна, така че го пиша отделно
Не прекалявайте с витамините! Особено с мастноразтворимите, които и без това са много в режимната ни храна. Хипервитаминозата А (най-вече ) може да доведе до засилен косопад, суха кожa, проблеми/спиране на менструацията, главоболие, гадене, нарушения в апетита, отпуснатост, отоци по ставите....да ви е познато?
Разбира се , ако имате здравословни проблеми, както винаги, ще ви посъветвам да отидете на лекар

# 52
Здравейте всички Simple Smile Днес съм имал имен ден макар че не знаех честно казано Simple Smile ама така пише в началната страница на форума. Приемам поздравления, а който не ме обича особено може и шутове и ритници също така и тигани по главата за предпочитане Тефал Simple Smile
Иначе нещата вървят по план график точно както е описано в книгата. След задържане в последните 5 ПЗ дни днес ми е първия П ден и наистина както казва Дюкан съм минус 1 кг. Simple Smile С една дума мисля че вървя в правилната посока Simple Smile

# 53
Татитт, миличка пожелавам ти един ден пълен с емоции! Щастлив и дълъг семеен живот! newsm51
Честит имен ден  празнуващи!  bigdance2
Зорита, поздравления и ако решиш да продължиш, успех! За срещичката завижд Hug а за 31 май...Русе newsm78, ще видим...
Лилов11 честита месечинка и с интерес следя постовете ти  bouquet
Ива_нета, задължително е да си сложиш М-та  preggoпред името ти, действа!  love001 и да не се покриеш отново!
На всички новички, добре дошли, бъдете стриктни и резултата няма да закъснее. Hug
Това, че не пиша не означава че не ви чета.... Нещо ми се губят Таняманя, *Танчето*  .
Доре
  с Даниа се видяхме миналата седмица, добре е, държи фронта.........А за мен...все повече се замислям за минаване в трета фаза, май това е правилното решение.
На всички много  Hug Hug Hug и един спокоен, отслабваш ден!
Стел, честита придобивка Hug

Последна редакция: сб, 02 май 2009, 14:04 от Dari68

# 54
  • в сърцето на моето Слънце
Здравейте и от мен!
Изгубих се тези дни, но съм режимна, даже и минус 1 кг съм.
Тичах по задачи напред назад и още не съм свършила де, та затова не съм ви изчела. Само да се обадя че съм жива, здрава и режимна!  Laughing
Татитче, весел сватбен ден и щастлив семеен живот. Хайде пък после и ти слагай м отпред и заедно да се наредим при Шуши.  Hug Чакаме снимки от сватбата с нетърпение!  Heart Eyes
Аз да ви се пофаля  Flutter , купихме си кола - Пежо 206, то и затова никаква ме няма във форума де.  Joy
Хайде лек ден на всички!  Hug Hug Hug

# 55
mmmStelxen_m, честита придобивка! Безаварийно каране и сега да не вземеш да не слизаш от колата, ще тичаш след нея  hahaha

Lilov, какво значи мастноразтворими витамини, кои са те, моля?

Боре, тук три страници вече ти честитят имения ден, а ти да не знаеш, бива ли така  Heart Eyes Но щом си оживял след взимането на кръв, значи всичко е наред. Че и едно кило надолу,  да вземеш да почерпиш, мисля Wink

Mirka, честит имен ден на сладура Борис, да е здравичък и да те радва много, голям красавец е Hug

# 56
mmmStelxen_m ,честито да си я ползвате със здраве!Браво и за минусчето,щях да забравя! Crazy
Да честитя и месечинката на Лилов11,много добър резултат!Успех до края!
Татитт желая ви дълъг и щастлив семеен живот!  bouquet

# 57
Татит пожелавам ти всичкото щестие на земята !И да се обичате  винаги  по-вече от вчера и по-малко от утре !
Честито и на всички именници ,да сте ни живи и здрави!  bouquet
При мен положението закучи кЪт Уфсъ на мост ,ама щИ търпя ,де да ходя -идва лято искам и аз на пясъка да се изтегна .
Ей варненки ,няма ли да има среща скоро ?Изпуснах 2 срещи откак съм на режима ,все бях на работа, пък така искам да се запознаем Hug

# 58
  • Варна
Jenusha, Мастноразтворими витамини:Витамин А, Витамин D, Витамин E, Витамин K.  Peace
Стел, честита придобивка!  Heart Eyes

Ей варненки ,няма ли да има среща скоро ?Изпуснах 2 срещи откак съм на режима ,все бях на работа, пък така искам да се запознаем Hug
И аз това исам да попитам., макар че хич не ми се явява на среща в такъв вид, но от друга страна - нали след среща се сваля... може да потръгнат нещата.  Flutter

# 59
Аз ще се включа по въпроса за витамините  Simple Smile мастноразтворимите витамини са А, D, E и К Simple Smile
Vit A - участва в процесите на растеж и влияе върху зрението.
vit D - регулира калциево фосфатната обмяна.
vit E - има важна роля при образуване на полови клетки, и износване на плода
vit K - участва при кръпосъсирването

Общи условия

Активация на акаунт