Идват лято и море, Дюкан по бански ще ни съблече - 180

• 23 858
  • 478
  •   1
Отговори
# 75
Божкее, докато се обърна и сте изписали половината от новата тема! ooooh! Hug

Боре
, честит ти имен ден!  bouquet

# 76
     Здравейте сладуранки ! Сега се събуждам , нещо съвсем съм в джаза със съня .....даже днес като се чух по тела с една позната пак ме пита ти пак ли спиш  Mr. Green
  Ива нета , слагай смело ММММ и , хващайте мъжете за ушите и ви чакам със Стел и всички други желаещи  Hug Flutter
   Лилов , честита месечинка и продължавай смело напред   bouquet
  Стел честито возила , леко и безаварийно  Hug и скоро да ви трябва по - голям автомобил !
  Юни , Мис Марпъл , Мия а , Марчелка , съня ми съвсем се изчанчи направо незнам как ще я карам  Crazy

Специален поздрав за най- красивата булка в този ден Татитт от мен и Весито !
 Мили младоженци ,
 нека любовният пламък , който ви изгаря от вътре озарява пътя ви и вдъхновява всички около Вас!

newsm51 married luvbed

Вчера говорих със Весито и ви праща много поздрави и прегръдки на всички !  Hug Heart Eyes
 Хайде аз май пак ще се насоча към леглото  Blush , хубава вечер на всички и много ГУШШШ  Hug Hug Hug Hug Hug

# 77
ТАТИТТ пожелавам Ви свят изпълнен с любов. txtloves
На всички именници  smile3525
lilov честита месечинка,а резултата е мечта за всеки начинаещ Дюканец.
На новодошлите welcome
На "старите" Hug не се поддавайте на изкушения и провокации от разни "доброжелатели".
Стели безаварийно шофиране.
qachoni ще ти вливат банките и ще си окей.Аз преди близо 2 месеца  влязох в болницата от този гаден вирус,вливаха ми Рингер и още нещо ама забравих.Тогава влязох по принуда в трета.ама сега излязох,оти има още малко кила за сваляне.

Последна редакция: сб, 02 май 2009, 18:15 от emili7497

# 78
Добро утро и от мене,сладури!
Аз бях тази,дето изревах вчера,че задържам от 8 дена,нито -,нито+..
Добре че сте вие,накарахте ме да се замисля за количеството на храната,която поемам,май се оказа малко..
Е,поправих се вчера,наблегнах на рибата и днес-имам-300гр newsm44 newsm44 newsm44
Благодаря ви ,момичета  bouquet
Nadyk- welcome welcome.Имаш много подобни на моите размери и аз като тебе имам 10кг за сваляне,така че ще те държа под око,да знаеш Laughing
Попаднала си на правилното място,да!
Pina-Честита ти 3-та!!Сменила си лентичката,а много ме интересува за колко време ги загуби килцата newsm78
Борис-поздравления за -  :bouquet:1кг си е е1кг,голяма си работа Laughing

Весел ден от мене и  пийте вода,мнооого вода!

# 79
lilov11 искам да ти честитя специално месечинката и постигнатите резултати и да ти кажа- радвам се че си сред нас ,копя си всичко интересно и полезно което пишеш...понякога имам чувството че дълго време съм живяла като в мъгла...затова на теб  и всички други които неуморно споделяте с нас знанията си , поднасям букет  newsm51 Живи и здрави да сте! (всички,всички)
lucie... най-после взе правилното решение..това което правеше бе немислимо.Поздравявам те,но имам страхове  все още.... Нека видим как вървят занапред нещата.
Поздрави на всички които минават в трета, хареса ми поста за идеализираната цел. Пазете постиганото-това е заветната ви цел.
Ива_нета ,добре дошла...често си мислех за теб че те няма.
На нашето прекрасно ТАТИТЧЕ ,пожелавам розови красиви неща в живота  Flowers Four Leaf Clover  Flowers Rose,думите не ми стигат за да и пожелая всичко което искам.......С каквито мечти е пълно сърцето и ,всички,всички да се сбъднат!
Барток..супер резултат,поздрав!
Някой качваше при положение че е паднал под калкулатора....ами - никак не е лесно да  ,2 месеца качвах и аз и то в П период.Луда калинка станах и минах в 3-та да си задържа постигнатото.И настоявайте упорито,но и мислете с главите си хубаво какво и що .....
На новичките привет,добре сте дошли     bouquet , четете тук и много стриктност за да няма после - "Що така бе Миме?"-както е култовата реплика от наш любим филм...
Тони_бг ,ти ли питаше за храната в трета? Ами нищо по различно от това което си яла досега...ПЛЮС тук таме работки позволени и захранващи, които бас ловя че ги знаеш. Не се панирай, успокой се, имай си доверие.Най-важното в 3-та е да постигнеш именно това.  Wink
Чета от миналата тема, засега толкова  и когато имам нещо да пиша пак.

# 80
Вещи,благодаря за тежичката супер е!Аз днес да се похваля на всички че правя точно 2месеца от както съм с Дюкян и разбира се с вас и съм отслабнала 11,500 NeWS44 NeWS44 NeWS44!!!Много съм доволна и горда със себе си!

# 81
Ох все правя правописни грешки като пиша на български да ме извините!Та исках да кажа че вече съм близо до целта има няма още 8,500кг.трябва да смъкна  newsm17.Аз само три пъти съм имала задържане общо взето добре се движа към голямата цел!Лека вечер на всички за сега!Отслабваща и весели празници!!!

# 82
Здравейте мили мои!  Hug
Едва ли липсвам на някой, но вие страшно много ми липсвате.  Cry Вече не знам колко теми изпуснах, но при мен е някаква пълна лудница! Иначе съм си режимна и отбелязвам малки минуси. Вече взе да ми писва с това бавно темпо, ама няма да се отказвам.
Обичам ви всички и ви пожелавам приятни почивни дни!  Hug

# 83
Лелее, не мога да се вредя в новата темичка   bouquet
Ама така е, като шаря наляво-надясно по цял ден  Crazy Поне се чувствам добре, със здравето се разбрахме  Peace
Хапвам каквото трябва и скоро, като отмине подуването и задържането от МЦ-то ще се претегля и ще реша дали така изглеждам добре или да се мъча с последни килограми.....казвам да се мъча не защото много съм се измъчила 1 месец на Дюкан, ами защото знам, че накрая стават ужасно упорити и не знам струва ли си да се психясвам  Thinking
Не знаех че днеска има именници, но гледам всички честитите - да не остана и аз назад - честито на всички   bouquet  bouquet  bouquet
Честито на минусчетата, ритници за задържалите  Peace
 Hug Hug Hug

# 84
Didka_23---На мен ми липсваше Hug Hug HugНе се предавай ако видиш мен и аз свалям трудно, но само напред с теб съм Hug Hug Hug
Момичета, днес съм като ламята  Спаска ,то бива ,то може ,но това на нищо не прилича .Прасето в мен  ще изкърти кочината, няма насищане такова нещо не ми се е случвало. Дали защото трябва да ми идва МЦ или мрачното време ми нашепва  да ям ,не знам, но ще се побъркам ,то не беше риба, то не беше супа ,  малииии ужас   chef  chef  chef
Стели безаварийно шофиране.  car003 newsm01 newsm01
lilov честита месечинка, Hug
Zorana --Браво Hug Hug Hug
denipetkova, Miles, gulbenur, apeicheva, Aisha, lipstick, *tan4eto*, karelia_, Elence Hug Hug Hug Hug Hug Hug
mmmiva_neta, желая ти от сърце да подействат скоро ммм-тата. preggo stork-boy stork-girl 1strollermmmshushy80И на теб скъпа пожелавам същото  bouquet
ronito--Браво скъпа страхотен резултат Hug Hug Hug Hug

Последна редакция: сб, 02 май 2009, 20:13 от mihi69

# 85
Добър ден от мен.
Желая много щастие на Татит.smile3525
Много здраве и късмет на Борис и Бориспроизводни.............. smile3525
Аз днес правя 4 месеца Дукан.Резултати    –18 кг,Мерките не съм си мерила ,но промяната е очевадна.

# 86
Didka_23, на мен също ми липсваш , както и много други прекрасни дами , които не пишат  Sad
За това За ВСИЧКИ ТАКИВА ДАМИ РЯДКО ПИШЕЩИ МНОГО МНОГО ГУШШШШ  Hug Hug Hug , ЛИПСВАТЕЕЕЕ  Heart Eyes
 i xondri , ronito честити месечинки постигнали сте много добри резултати !   bouquet Hug

Михии  Hug Heart Eyes

# 87
Привет, банда, пак се забавям със записването, но съм на гости и докато от тийнейджърите се вредя на компа - сложна работа!
Честит имен ден на всички празнуващи!Татит, честит празник! Нека любовта и разбирателството са постоянен спътник в съвместния ви живот!!!
Лилов, честита месечинка! Постижението ти за един месец ме остави с отворена уста Simple Smile Пиши по-често, с интерес следя всеки твой пост!
Имах удоволствието да се запозная с две прекрасни дами - Михи69 и Чочосан  Hug Hug Hug Hug  bouquet Благодаря ви!!!

Иначе аз карам трудничко на гостито - най-вече с подмятаниците на всички- е, не сме се виждали 1 година, пийни сега едно, хапни сега 1, не ме блазнят толкова софрите, колкото коментарите, но ще премине Simple Smile Нямам кантар и продължавам да не мога да се следя, но съм режимна, пък те резултатите сами ще дойдат!

Дидка23  Hug Дорче  Hug Тони_бг    Hug и на всички  Hug Hug Hug

# 88
              ЗДРАВЕЙТЕ СЛАДУРАНКИ,
              ВЕЩИ благодаря ти за хубовото оформление, дебеланката няма грешка, а колкото за срещата бих се засилила, но просто трябва да съм там в края на май, началото на юни за една сватба, та по тая причина няма как да прелетя. Надявам се и баткото да е оздравял вече и с пълна пара да се подготвяте за абитурентският бал на по-големия.  Hug  bouquet  
              ЮНИ - благодаря за кафенцето от сутринта, цял ден го мъкна насам, натам.
              ЛУСИТА - оздравявай и мини на 5/5 или 4/3 - ще успееш няма начин;
              ГАРДЕНИЯ - с малко закъснение да нагушкаш и намачкаш моята любимка, да расте и да те радва.;
              МИХИ - честито на именичката в къщи, да ти е жива и  здрава и с гордост да носи хубавото си име; Hug
              МИРКА - честит имен ден и на твоето малко мъжле; Hug
              НИКОЛИНЧЕ - напълно разбираемо е да чувстваш умора, та това са много килограми, пълна промяна на външният вид, организмът при всички случаи се бонтува, аз също бих ти предложила да си изкараш третата, да задържиш това което си постигнала, а после ако имаш желание върни се отново във втора. Аз те виждам достатъчно отслабнала, не мисля че имаш повече нужда да смъкваш, но все пак, най добре си знаеш ти, трябва да ти кажа че е трудно да се върнеш във втора, но не е невъзможно.
              ФЛУЧИЯ - благодаря ти  Hug Hug Hug
              ТЯНА - изпращам ти сърдечни филюдки от слънчева Гърция  Hug
              ПИНА - честита трета - искаме снимки
              ЛУЧИЯ - БРАВО - радвам се че се реши, аз си те харесвам такава както си сега, пък и да не забравяме, че при нас и годините играят не малка  роля, карай я по книгата и няма страшно. Гушкам те и ти пожелавам успех и умната, само дето малко ми гадно сега, че няма с кого да се заяждам, че не мърда надолу  hahaha Joy Joy Joy Hug
              НЕЛСЪНЧЕ -  Hug Hug Hug
              КАС - благодаря ти  Hug
              ЯЖКЕ - браво, радвам се за всеки твой успех, сякаш аз съм го смъкнала  Hug Hug
              НАДИК - добре дошла и успех;
              ЛИЛОВ - честита месечинка, винаги с удоволствие чета твоите постове, много са полезни твоите съвети, но за водата позволи ми да ти кажа, че аз като дебеланка пиех много повече вода от сега  3-4 литра на ден, сега максимум 2-3, а в някои дни дори и по кило и половина. Аз си мисля, че това си е до организма на човека, то човешкото тяло винаги дава знак какво иска, какво не иска, трябва само човек да се вслушва в него. Hug
             НАДИК - мислех да ти пиша за рибата , но вече са ти отговорили, затова ти пожелавам само успех;
              ИВА_НЕТА - е благоволи да се появиш най-после, все си питах за тебе, поздрави ти пращах по  ДАРЕТО като идва в Търново. Радвам се, че отново си тук и се надявам ммммтата да свършат вълшебната си работа, на теб и Стелхен пожелавам от сърце през тази година да ни зарадвате с хубава новина;
              И ХОНДРИ - като ти прочитам името и падам от хил винаги - онома ке прагма -     честитя ти 2 месечинка с режима;     Надявам се да разбереш какво съм ти написала, след като си си сложила ник на гръцки  Hug;
              РОНИ - честита 4 месечинка;
              ДИДКА 23 - защо миличка си мислиш, че никой не забелязва че липсвате, напротив, но нали всеки сам решава кога да се появи, затова ти пожелавам успех и не изчезвай за толкова дълго време  Hug
              СЕГА ЗА МЕН - днес първи ден протеинов, резултат няма още, очаквам кантара да ме зарадва утре сутринта.
              ЖЕЛАЯ НА ВСИЧКИ ЛЕКА ВЕЧЕР И ХУБАВИ СЛАДКИ СЪНИЩА!

ФИЛЮДКИ ЗА ВСИЧКИ

ДОРЕ, ДАНЯ, КРИ, АБИ, СЛАБЕ (тя със сигурност е на паша), ЗОРИТА, ВЕЩИ, НЕЛСЪН, РУМИ, МИМЕНСИТКА (изчезна като старите пет лева, липсват ми твоите прекрасни кафета сутрин) ВЕСИТО чакам с нетърпение да те изпишат, МУЗИЧКА, ЯЖКА, аз си знам, че като я започна така винаги ще има пропуснати - за затова всички момичета, гушкам ви и искам да ви кажа, че се радвам, че съм една от вас!

# 89
  • София :(
   Добра ви вечер, сладурки и сладурковци  Hug
 ФИЛЮДКА, тук съм, мила, обещавам да не зачезвам вече така  Hug
 Минавам само до поздравя всички с месечинки, минусчета и други поводи за празник  Hug Hug Hug, да ви нагушкам по списък  Hug Hug Hug и да ви пожелая красива нощ

Ясно ли е вече къде и кога ще пием кафе в Пловдив ?

Общи условия

Активация на акаунт