Идват лято и море, Дюкан по бански ще ни съблече - 180

• 23 908
  • 478
  •   1
Отговори
# 285
Аз май съм късметлийка- нещо ми се е загубил апетита някъде по трасето  newsm62   Де да можеше за постоянно да е такаааа  smile3503  А иначе- водичка си попийвам доста-вчера през първия ден ядох извара и 1 пилешка пържола, но пък водааааа-май я докарах над 2 литра. Е, и затова дежурях постоянно във WC-то   Laughing

# 286
  meri_zajo ,  Ескуиза 0,2% е крема сирене от типа на филаделфия и можеш да си го намериш в Пикадили , Кауфланд и Била !

Момичета в режима е много важно храненето и то се препоръчва , тук не се слабее с гладуване , напротив хапвайте винаги когато сте гладни и не допускайте да стигате до вълчи глад , защото тогава организма преминава в режим на складиране и всичко което приеме го запазва в запас за следващото гладуване!

Едит Подходяща е да , но не прекалявай с количествата , когато си я хапваш я причислявай в количеството млечни за деня ! Много е вкусна намазана на солена палачинка със малко пилешко ! Оххх , такава съм офсъъъ много ми се хапва напоследък  Crazy

Сдени , кажи какво хапваш , по колко и на какъв етап от достигане на целта си в момента ! Също така за припонмя , за новите момичета задържане се смята над 10 дни , и именно в тези дни се прибира кожата и се слабее на сантиметри , което е много важно !    Hug

Нарциска , dj100 ,  виждам вии , бързо чакам отчет    Hug  bouquet

Адреналинче , при теб как върви третата ?  Hug

Последна редакция: вт, 05 май 2009, 16:18 от mmmshushy80

# 287
mmmshushy80 благодарности за разяснението имам още един въпрос то подходящо ли е за първа фаза?

# 288
  • Sofia
моля помогнете Praynig, вече 8 дни си стоя на едни и същи килограми, а нямам никакви наистина никакави прегрешения, започвам много да губя търпение и надежда.

# 289
  • Щастлива мама на 3 слънца
моля помогнете Praynig, вече 8 дни си стоя на едни и същи килограми, а нямам никакви наистина никакави прегрешения, започвам много да губя търпение и надежда.
ЕМИ КАК да помогнем като не знаем какво хапваш,кажи какво ти е менюто колко вода пиеш и т.н.

# 290
  • Sofia
Закуска: кисело мляко Верея калций 300гр.+2 супени лъжици овесени трици, от 2 дена съм ги спряла, за обяд и вечеря риба на фурна, пиле, извара, Excuisa 0,2% или телешки кюфтета, яйца 2 пъти седмично, когато съм на ПЗ мусака от тиквички, тиквички с кисело мляко и чесън, салата от домати и краставици, пуешка шунка и 2 сварени яйца само белтъците. От 3 дена съм спряла и колата лайт. Вода пия много, аз по принцип си пия по 3,4 литра на ден, така че тя не ми е никакъв проблем. Две кафета на ден с прясно мляко 0.1%. Прегрешения никакви, дори в мислите си не прегрешавам вече.

# 291
Закуска: кисело мляко Верея калций 300гр.+2 супени лъжици овесени трици, от 2 дена съм ги спряла, за обяд и вечеря риба на фурна, пиле, извара, Excuisa 0,2% или телешки кюфтета, яйца 2 пъти седмично, когато съм на ПЗ мусака от тиквички, тиквички с кисело мляко и чесън, салата от домати и краставици, пуешка шунка и 2 сварени яйца само белтъците. От 3 дена съм спряла и колата лайт. Вода пия много, аз по принцип си пия по 3,4 литра на ден, така че тя не ми е никакъв проблем. Две кафета на ден с прясно мляко 0.1%. Прегрешения никакви, дори в мислите си не прегрешавам вече.

малко скучни факти - 1кг мазнини е 7000 калории. обикновено като отслабваме, горим и мазнини и мускули и виждаме 'резултати' относително по-бързо, отколкото ако горим само мазнини. режима ни е такъв, че горим само мазнини, за това понякога е бавно свалянето, но пък си струва в пъти повече, защото намалянето на процента мазнини на тялото е единствения 'истински' начин да отслабнем - другото са шикалки  Mr. Green щом пиеш толкова много вода, значи нямаш задържани течности (и затова не виждаш минуси още), което е супер! така че при теб нещата се свеждат вече само до горене на мазнини  newsm10  така че имай търпение, ще започнеш да сваляш! кураж и постоянство и скоро ще се фръцкаш   bouquet

Последна редакция: вт, 05 май 2009, 16:34 от chugra

# 292
  • Щастлива мама на 3 слънца
ЕМи преди и аз като имах задържане менюто ми беше :
трици с кисл. мялко
6 белтъка
кисело мляко
6 белтъка
3 литра вода кафе и така няколко дена само чисти протеини
успех мила

# 293
Момичета, много ви благодаря за поздравите за годишнината!  Hug
Сдени, според мен не яж пуешка шунка. Солена е, мазна е, слагат й соя и консерванти. От нея може да задържаш вода. И защо си намалила триците от 3 на 2 лъжици, че даже и си спряла да ги ядеш? Те са въглехидрати, но извличат мазнините от тялото ти. Като не ги приемаш сама забавяш отслабването си! И 8 дни изобщо не е задържане. Над 10 дни се приема за такова и то ако не сваляш на сантиметри. Ти мериш ли си см? Не се отчайвай. И аз задържах, но изведнъж метаболизмът ми се раздвижи и свалих 2кг почти наведнъж!
Мирка, честит имен ден, мила, ако празнуваш днес! Бъди здрава и много обичана!

# 294
Зсравейте на всички слабички и не толкова слабички (но съм убедена, че ще станете най-готините) ,
та да споделя как върви с  мен. Чувствам се яидеално, което отдавна не ми се е случвало. И не мога да ви опиша колко съм благодарарна, че най-после имам някакво настроение  Simple Smile И съм усмихната, което си е напредък. Тази диета не ме депресира или стресира по някакъв начин. Започвам да си връщам вярата и увереността, което е доста силно казано за едва 2ри ден. Но определно се чувствам така. Не знам може да не се сдължи на диетата, но имали значение. Важното че сичко ми е на 6  Hug Hug Hug Hug Hug
Пожелавам ви повечко усмивки днес !!!   chef  bouquet  chef  bouquet

# 295
  • София
НИАЛААААА Hug Hug Hug Heart Eyes Честита ти годинка!    bouquet Много си хубава и така точно си те представях, ама защо не турна поне една "дебела" снимка, та да се види разликата!!!

Кали08 - как ще правим с теб тази трета бе сестро??? И на мен ми е така объркано ... една ябълка ми отваря дупка в стомаха, двете миниатюрни пълнозърнести сухарчета сутринта ми подействаха ужасно на психиката (почувствах се престъпник!!!), нишестени не посмях да хапна, нито пък сирене ... Чета, чета и пак не схващам ... трябва ли да броим сега в трета количествата на месото и зеленчуците, или пак можем да ги хапваме "на корем"newsm78 па той коремът се е разширил от толкова плюскане във втора... Направо откачам и ... ми идва да си се върна във втора до живот!!!
Иначе имам 500 гр плюс, което си беше нормално при мен, когато съм на ПЗ...
Третофазничките, давайте акъл !!!! Моля!!!

# 296
Здравейте момичета,

Въртях суках и ето ме отново на линия. От днес минавам отново във втора. Работа все още нямам, но поне да си достигна целта и да сваля и останалите 10 килограма.
Добре дошли на новите и бързо сваляне на всички.

# 297
Видях и аз една слънчева принцеса - Ниала - браво миличка изглеждаш чудесно  newsm10 smile3521 Голям зор беше, ама отворих снимкитееееее

Значи внимавайте утре с агнешкото!!!. Кой какъв начин ще си намери за приготвянето му, ще си лепите лепенки на устенцата ли, ще си слагате щипки на носленцата ли ......... всеки да си намери начина, но НЕ ПРЕГРЕШАВАЙТЕ БЕ ХОРА

# 298
Люси,благодаря Hug Hug Hug!Ще трябва да сложа и дебела снимка,ще се поразровятия дни.Бях си направила албум с последователни снимки,но нещо ми се блокира достъпа до снимка.бг...Радвам се,че си си ме представяла така,дано имаме възможност да се запознаем някой ден! Heart Eyes

Рос4о,ти ме разби,такъв комплимент не бях получавала,но много ми хареса! Hug Hug Hug

Аз да кажа за третата,или аз съм от хората които не свалят в трета,или ако си включиш всичко по схема,не отслабваш!Хубавото е,че и не качвам,а миналата седмица бях на море,и доста се огалих EmbarassedМоже би ,ще направя една две седмици втора,че тия две кила много ме мъчат!

Приятна вечер на всички!

# 299
Здравейте момичета ! Аз за втори път започвам този режим, тъй като качих всичко което бях свалила. Интересува ме има ли някоя дюканка, която да живее в Англия. Тук няма извара , та въпроса ми е мога ли да ям котидж ? Благодаря предварително.

Общи условия

Активация на акаунт