Идват лято и море, Дюкан по бански ще ни съблече - 180

• 23 913
  • 478
  •   1
Отговори
# 270
  • Варна
Флу4ия, 4естита ви годишнина!!!живи и здрави да сте и още 100 години да празнувате този ден! newsm51
на вси4ки Ирини,Ирени и Ренита - 4естит имен ден!много здраве и любов пожелавам!  bouquet
Ниалка, 4естита ти годинка!браво за постигнатото, волята и постоянството!  bouquet

# 271
Марчелка,мммШушинка,благодаря ви мили,ами аз таковата снимки имам под подписа ,ако натиснете www...

Petenci-cvetenci-мерси мила Hug

Флучия-благодаря,и да честита годишнина,да се обичате много! Heart Eyes

# 272
  • Sofia

ivben,добре дошла и ти и аз сме нови но се знаем от другъде.И аз имам да свалям много но като сме чакали до сега ще се мъчим ,поне съм сигурна че има ефект.Лек ден !
meri_zajo Laughing какво да се прави Embarassed трябваше по рано да взема мерки, но след като изпих полвината фармация и нямаше ефект реших и това да опитам.

# 273
  • Стара Загора
Здравейте всички. Искам да попитам телешка създърма може ли да се яде?

# 274
  • Пловдив

-Телешко: позволени са шницелът и частите за печене: котлетите също могат да се консумират, след като се отстрани тлъстата им част.

А създърмата като гледам е пълна с мазнини и лой и едва ли я правят от тази част на телето.

# 275
  • Стара Загора
ЗлаВещица благодаря много за отговора!

# 276
  • Sofia
ivben, добре дошла! 10 дни са много и Дюкан препоръчва да се правят само под лекарско наблюдение. Аз също така започнах, но свалях първите 5 дни, после имаше застой. На организна са му нужни зеленчуци, за да се раздвижи метаболизма. След ударния схемата е 5/5. Колко имаш за сваляне? Какво ти показва калкулатора? Успех с режима и пиши тук честичко - много помага.  Hug

Имам доста за сваляне-40кг, в най добрият случай 45. Затова си мисля да направя ударния 10дни. Благодаря за съветите Hug

# 277
Благодаря момичета,успокоихте ме,добре,че ви има  :bouquet:ivben и аз мисля,че десет дни ще са ти множко.Стигнах до извода,че колкото повече кг.имаш да сваляш,толково по-бързо стават нещата.Смятам,че при схема 5/5 при първия ударен можеш да свалиш и 5кг.,не пришпорвай нещата,всички тук имаме/ сигурна съм /горчив опит с бързите диети.А това е режим изграден от четири взаимносвързани етапа,спазвай ги стриктно,без нарушения и без оплаквания,и пак ще си говорим след два месеца.Успех и  welcome и от мен newsm51

# 278
Момичета /и момчета предполагам/ приемате ли една нова Дюканка на 13 дена.
Добре, че започнах да ви чета , че да ми давате кураж.В самото начало бях много отпаднала и без никакви емоции, но сега вече съм по - добре,особено като ги няма 4 килца и походката ми се нормализира / вече не стъпвам тежко, тежко, а леко се пофръцквам /.Ох, дано да издържа, че голям резил, ако се проваля.Иначе спазвам всичко стриктно и не криввам.
Много си харесах линийката на lilov11 и аз искам такива бързи резултатиииии  newsm03

Здравейте и от мен! И аз така се чувствам сега. Дано бързо премине! Чета ви и се нахъсвам. Давате ми кураж.  Hug

# 279
ivben  welcome ти книжката прочете ли?Ако не си 10 дни САМО ПОД ЛЕКАРСКИ КОНТРОЛ.
Килограмите ще свалиш с упорито желание за промяна на визията и начин на хранене.Успех Hug
Няма с какво да се похваля : :bad-words:5 батерии смених и кантара пак неговото73 smile3511обаче и аз инат Crossing Arms
Петинка не мисля,че можем да заповядаме на тялото къде да отслабва,каквато и схема да прилагаме цъ,нема да стане.Такава ни е структурата,но с подходящо подбрани кройки на дрехите ще изглеждаме перфектни.
На всички "стари" Дюканки Hug Hug Hug Hug HugНарочно не изреждам имена ,ще пропусна някой и ще ми се разлюти Hug Hug

# 280
pav69 , ще се оправиш разбира се , пии много вода и бъди режимна и скоро ще премине  Hug

emili7497   Hug

# 281
ivben ,и аз мисля че трябва да не пришпорваме нещата но ти си знаеш най-добре.И аз искам да отслабна по принцип толкова но след като прочетох книгата и си направих калкулация трябва да тежа 78кг.А това си е направо уау спрямо сегашните.А наистина смятам че тази схема 5/5 е най-удачна.Успех.
Леле момичета голям глад днес бе......и като се замисля какво количество съм изявала до сега..леле EmbarassedНо ще устискам до третия ден когато казвате че апетита и глада намаляли Peace

моля за извинение но какво екскузия?

# 282
  • София по рождение
Оф, какво да правя утре, като ще трябва да готвя пълнено агне... Cry Как ще удържа фронта не знам. Дайте съвет! smile3505 Вие как успявате в такива случаи ? smile3514

# 283
  • Sofia
 HugБлагодаря ви момичета. Ще ви послушам. Naughty Ударният ще го закова на 5 дни и започвам 5/5.
Утре и аз ще правя агне. Много е неприятно, но ще гледам да устискам. smile3505

# 284
Момичета чета рецептите и срешнах това екскузия.
Някой може ли да ми обясни какво е това.

Общи условия

Активация на акаунт