Идват лято и море, Дюкан по бански ще ни съблече - 180

• 23 915
  • 478
  •   1
Отговори
# 255
Добро утро Hug И аз съм на работа...
Много новички... заповядайте... добре дошли на всички  Hug

Честити вчерашни месечинки на всички, които имаха... много бяха Hug newsm51
Честита месечинка на Шуши Hug

Моята Трета е в правите релси, демек под контрол, варира отвреме навреме, но винаги се движи около 58 кг. Доволна съм от което  bowuu

Пожелавам на всички много прекрасен ден, моят вече започна  sun

ПП. Татитче, ми хайде мила, давай снимки. Всички с нетърпение го чакамеHug

Последна редакция: вт, 05 май 2009, 10:24 от lipstick

# 256
Добро утро! колко сте ранобудни!
Еsen,  morning, така добре ми идва!

Татитче, безоблачно и медено семейно щастие Hug Hug

Филюдка, лекувай се. здравето е по-важно от всичко, не се оставай така на самотек, за да няма усложнения Peace

just_femme, как може да се оплакваш newsm78 я виж как ни плашат с целулита :
http://www.bb-team.org/articles/717/

на всички лек и отслабващ ден! bouquet  bouquet

# 257
Добър ден на всички   bouquet
Добре дошли на новичките и с упоритост ще имате успеха който желаете-не забравяйте това  Simple Smile
Петинка,кървене на венците си е парадонтоза- оголване на венците. Реднага се посъветвай със зъболекаря си и започни да пиеш витамини,аз лично го считам за необходимост при режима.В идеалния случай когато се приема цялото възможно разнообразие от храни и зеленчуци може би не е наложимо, но това подозирам рядко се случва при отделни режимстващи. И не забравяйте, при какъвто и да е дискомфорт в тялото си по време на режима, джи-пи-то ви е първия специалист към когото трябва да се обърнете  Peace доверявайки му всичко за начина на хранене и състояние на организма. Превете си изследвания и наблюдавайте показателите. Само така грижата за организма ни ще е ефективна.
Тонито27 Simple Smile ЗНАМ че ще успееш! Смело напред,ще постигнеш още много!
Вчера за пръв път си купих ленено семе. Не знаех как да го употреба точно.Но на опаковката пише- 2 ч.л се накисват в 150 мл вода,престоява 4-5 часа после се прецежда и изпива водата-като меко лаксативно средство за 00. Така и направих,но резултат съществен не усетих. Чудя се дали да не го прибавям като 1 част от 3-те с.л трици при правенето на питката ми - но е цяло несмляно.  newsm78 И не знам защо но имаше някакъв страх докато го пиех,можее би се обърках от всичко което писахме за него.

# 258
  • София
Здравейте момичета,аз нещо задържам и даже качвам и то по време на ударния период ShockedПърви ударен-64.400кг.,трети ударен-64.100кг.,четвърти и пети ударен-64.400кг. #Crazy.Дали причината е,че след два-три дни си чакам МЦ,помагайте,имам промяна и в мерките качила съм по един см. в бедрата и в талията.Храната ми е режимна,водата повече от два литра дневно,не виждам причината newsm78.Моля за съвети Praynig

Не се притеснявай, всичко е от предстоящият ти цикъл.Задържаш вода и за това се "раздуваш" образно казано.Щом приключи ще можеш да отчетеш реален резултат.

п.с: сетих се нещо за попитам момичетата в 3та, вчера препрочетох книгата по - обстойно и в съветите за задържане в 3та  и след това пише за студа...интересно ми е някой практикува ли го това охлаждане?

# 259
  • Sofia, BG
Татитче честито! Много щастие и любов ти пожелавам и дано скоро 'м' подейства  Grinning

Петинка сигурно те е налегнала пролетната умора и депресия. Според мен смени редуването на дните - ако си била 5/5 мини на 4/3 и обратно и изчакай поне до 61-60 кг преди да преминеш към 2/7  Peace

# 260
Добро утро!
Ако има Ирини и Ирени - честит имен ден!   bouquet
Сега отивам да ви дочета и евентуално да видя снимки от Пловдивското кафепиене.  Flutter Ех, че е хубаво да съм отново в темичката всеки ден...  Hug
Слънчев и усмихнат ден ви пожелавам!  Heart Eyes
е има , как да няма  Laughing
Здравейте отново, мили   bouquet
аз след месец отсъствие мисля пак да идвам да чета и пиша, с надеждата да ми подейства мотивиращо че не знам вече какво стана с мен. Такава воля и резултати имам(х) , а така я оплесках  Sad ама това е дълга тема
Чакам да ми свърши МЦ(който след 3 месеца отсъствие се появи.. вече бях почнала да полудявам ) и от понеделник се захващам здраво.. !!!! Искам да попитам нещо,което сигурно е дискутирано при режим 2/5 какво означава "хранене, без прекаляване" ?? допустимо ли е да се прави 1-2 въглехидратни хранения на седмица (булгур,жито,боб, леща,паста)
Откровено казано малко се поуплаших за себе си след 3-те месеца стриктен режим.. т.е. когато се върнах в България.. да, вярно че получавах комплименти,но в същото време близките ми най-упорито ме караха да влизам в трета - положението беше такова че ребрата ми се броят дори и през блуза.. страшно е грозно .. а надолу има какво да се маха ..  Реших да влизам в 3та - плодове, сиренце, ориз.. ама успоредно с това забравих да си броя галите - т.е. " всичко на което съм се нахвърлила" през този 1 месец.. и все си казвах айде за последно, айде едно парченце, айде целия десерт .. и каква стана тя сега - нито в трета, нито в втора.. въобще изгубих  всякаква воля и мотивация  Cry 
От всички прегрешения в Бг , за едно нещо съм доволна - започнах да спортувам активно , в момента имам цял набор от фитнес приспособления и упражнения  и си ги спазвам Simple Smile
Та проблема е следния - имам да отслабвам в долната част на тялото , определено трябва да спазвам режима , но от друга страна ми е жизнено необходимо да НЕ отслабвам в горната му част .. а само с упражнения и спорт няма да получа желаното . Моля за съвети  Sad

# 261
  • Варна
Татит, нека медения ви месец продължи цял живот и това чувство от сватбата да ти е спътник винаги!  smile3525

Момичета, много ми е трудна тази трета. Когато почнах завиждах на третофазничките, а сега само броя какво съм хапнала. Загубих апетит. Не ям нормална храна, а като че ли като хапна нещо въглехидратно нямам спиране....

Не смея да ям хляб, ориз и т.н. Една ябълка ме кара да съм гладна цял ден, ама зверски гладна....

Затова съм ПЗ, а вечер ям всичко от третата, което според мен не  е добре.

Мирка, Гардения, Филюдка, Мименситка, Пина, Шуши, Стеле, Дари, Весито и всички прекрасни хора, които споделят тук -  Hug  Hug  Hug 

# 262
Tatit, много щастие да ти донесат М-тата

an4etoо, ЧРД, напатеричка  малкия ти принц  newsm67 Да расте безгрижно, палаво дете, да радва мама и да е гордост за целия род!
Честит имен ден и от мен на празнуващите   bouquet Ренка , Hug
Кали08, да се стягаш  Naughty Направи си план на храненето за седмицата и не излизай от него  Hug

# 263
  • Sofia
Здравейте момичета, аз също съм Дюканка от 4 дни. Имам много за сваляне. Мисля ударният режим да ми е 10 дни. След това втората фаза как трябва да е 5/5 или пак 10/10.

# 264
  • Варна
ivben, добре дошла! 10 дни са много и Дюкан препоръчва да се правят само под лекарско наблюдение. Аз също така започнах, но свалях първите 5 дни, после имаше застой. На организна са му нужни зеленчуци, за да се раздвижи метаболизма. След ударния схемата е 5/5. Колко имаш за сваляне? Какво ти показва калкулатора? Успех с режима и пиши тук честичко - много помага.  Hug
Gardenia , направо ме разби с тази картинка - много сладкаааа!  Heart Eyes

# 265
Здравейте,леле колко сте изписали за половин ден!На всички с минусчета честито!

noni2009,и аз мисля че причината е в предстоящия цикъл-успех и за напред!

Днес какъв обяд си направих,ама с тази вода лоша работа че не ми се пие хич...!
Много лошо че кантарът ми е развален но ще се меря докато си купя нов.Успех на всички!  bouquet
ivben,добре дошла и ти и аз сме нови но се знаем от другъде.И аз имам да свалям много но като сме чакали до сега ще се мъчим ,поне съм сигурна че има ефект.Лек ден !

# 266
Здравейте,здравейте!

Да почерпя по едно кафе,че днес ставам на ЕДНА ДЮКАНСКА ГОДИНКА!Резултата е -28 килограма,да не говорим за всички останали положителни промени!
Благодаря Дюкан и благодаря на всички вас,с които преминах тези трудни стъпки,за подкрепата и съветите! Hug Hug Hug

А сега отивам да чета,че съвсем загубих диря!

Усмихнат ден! Heart Eyes

# 267
  • Варна
Ниалкааа, честита ти Дюканска годинка!   bouquet Да си слаба и все така красива!  Hug Няма ли да ни зарадваш със снимчици по този хубав повод!  Flutter

# 268
  Ниалка , честита ти годинка ! Да си красива и чаровна и да си все така слабичка  Hug  bouquet Heart Eyes Чакаме фотоо  Flutter

Ренка да ти е жива и здраво името и да си много усмихната и чаровна усмивка  Heart Eyes Hug

ivben , бобре дошла и мятай линийката и смело напред , с режимност ще си свалиш кг без проблем!   bouquet Hug

Марчелка  Hug  , Гарденийка /много хубави бебоци/  Hug , Липстикче  Hug , Кали08 стягай се чее  #2gunfire

Целувси и гушки на всичкии , либя ви стадууу тууу  Hug  bouquet Heart Eyes

# 269
Здравейте, дами и Боре!
Влизам да ви почерпя, понеже днес с мъжа ми имаме първата си годишнина от сватбата:

И двамата от почти 4 месеца сме Дюканци и благодарение на вас, съветите и подкрепата ви днес сме много по-слаби, отколкото преди година на сватбата си Simple Smile Костюмът на мъжа ми му е голям, моята рокля също (аз имам и оправдание, де - тогава бях бременна в петия месец Simple Smile)
Марчелка, много се радвам за минуса ти! Благодаря ти за комплимента за аватара ми  Hug
Няла, честита годинка!
За жалост не можах да отида на Пловдивската среща. Мъжът ми беше на мач на Ботев и нямаше как.
Желая ви лек и отслабващ ден!

Общи условия

Активация на акаунт