Идват лято и море, Дюкан по бански ще ни съблече - 180

• 23 902
  • 478
  •   1
Отговори
# 240
Добро утро!
Днес от мен ще е кафето..с пожелание за слънчев ден,много разходки и незабравими преживявания! Hug

esen и 0 Гости преглежда(т) тази тема

Последна редакция: вт, 05 май 2009, 05:40 от esen

# 241
Добро утро момичета и момчета.
Есен благодаря за почерпката рано сутрин   bouquet
Татитпожелавам ти цялото щастие на света,многоо да се обичате с мъжлето и подкрепяте както в добри така и в по-трудни ситуации  newsm51
А сега да честитя на всички с минуси,месечинки,рожденни дни и всякакви хубави поводи  smile3525 Heart Eyes Hug,че сте били страшно много през уикенда празнуващите и не успях да ви запомня по именно.
На патерички да честитя на Гардения за 8 мес на сладката и дъщеричка.Да вие жива и здрава и само да ви радва  love001
Новичките станаха много ,затова ще кажа само  welcome успех с режима,той действа  newsm10
А сега да ви  Hug всичките
Желая ви лек и спорен ден

# 242
Добро утро Hug
Татитче пожелавам много семейно щастие и едно бебче в най скоро време(или пък когато си го искаш) Hug
Днес не съм се теглила... утре ще видя.
По въпроса за изварата, каквото и да има в нея според мен ако масленоста е допустима няма проблем. Освен това Дюкан не е имал предвид българската извара, а френската която със сигурност не се прави като българската.
Приятен ден! Аз съм на работа Cry

# 243
  • Варна
Добро утро!
Cote, и аз съм на работа, душко!  Hug
музичка, Айнурче, Шуши, благодаря ви, момичета!  Heart Eyes
Блумчето ми липсва...  Hug
Татитче, направо ме обзе твоята еуфория и се размечтах... Blush Чакам снимки с нетърпение!  Hug
При мен днес няма промяна, но корема ми се е поприбрал.
Тонито27, появявай се по-честичко!
Ако има Ирини и Ирени - честит имен ден!   bouquet
Сега отивам да ви дочета и евентуално да видя снимки от Пловдивското кафепиене.  Flutter Ех, че е хубаво да съм отново в темичката всеки ден...  Hug
Слънчев и усмихнат ден ви пожелавам!  Heart Eyes

# 244
Добро утро на всички дюканеси и принцеси!
Татит, много любов, здраве и пари! Останалото идвало само...Нали не си забравила да настъпиш младоженеца първа Simple Smile  bouquet
 Сега, изварата се прави по един и същи начин във всички държави от началото на 13 век. Освен че попрочетох от френски, немски и английски сайтове, добре си спомням как с баба ми сме правили домашна извара...Така че ,момичета, и на мен ми се иска обратното, но - от обезмаслено мляко, на което предварително са му обрали каймака( от този каймак се прави сметаната)- а ако е пълномаслено и се пресече- тогава се получава кашкавал или сирене.
P.S. разликата във външния вид на изварата идва от това, че тази в БГ/и в Австрия, Чехия, Унгария и т.н/ се оставя да се отцеди и става на малки топчета, а в Германия, Италия, Франция се претрива през сито и се разбива до кремообразна маса , преди напълно да се е отцедила от суроватката...

Последна редакция: вт, 05 май 2009, 08:42 от lilov11

# 245
  • Варна
добро утро мили мои!благодаря на есен за кафенцето!
Татит4е, дано се 4увстваш цял живот като на сватбения си ден!а и тепърва предстоят още много много прекрасни събития в живота ви! Hug
аз да попитам, срещнах кашкавалена извара- дали може?ако е задаван тоя въпрос, моля за извинение!

# 246
             ДОБРО УТРО СЛАДУРАНКИ, БОРИС!
             ТУНИ - време е да кажеш и ти едно добър ден, знам че четеш форума, защо се разсърди и не пишеш?
             МММСТЕЛХЕН - по, по, по, ЗЛО ДА ТЕ ЗАБРАВИ, пропуснала съм те в навалицата,извини ме, затова пък сега те поздравявам и те нагушквам едно хубаво  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
             МИМЕНСИТКА - радвам се , че сте прекарали хубаво няколко часа, така е, когато групата е по малка-става по топло, защото можеш да се видиш и да поговориш с всеки. Браво на вас момичета!
             ЕСЕН забравих да ти благодаря за кафенцето миличка, страхотно е!
             ЛИЛОВ - не само че не съм легнала, но и на работа ходя, тук трудно дават болничен, но и да имам болничен - на втората ми работа няма кой да гледа децата, там до сега за 3 години съм си позволила само един ден да не отида, но бях със страхотна температура и ме тресеше. Сега изкарах два курса с антибиотик, а и  нямам температура вече, само дето не мога да спра да кашлям и немога да преглъщам, гърлото ми е ужасТ. Така
 че си работя и на двете работи и може би затова така се удължи това лечение, но просто нищо повече не мога да направя. Hug Hug Hug
             ТАТИТЧЕ - цял живот миличко да ти е медено, от това по сладко няма. Hug
             Ако съм искала да напиша и нещо друго, то е отпътувало, затова ви желая лек и приятен ден!

ФИЛЮДКИ НА ВСИЧКИИИИИИИИИИИИИ

# 247
ТАТИТ  честито  bouquet
да си булка е наистина невероятно.много,много любов и щастие.
да се похваля-вчера  04.05 моето момченце имаше рожден ден-вече е на една годинка.единственото ми прегрешение беше мъъъничко торта,но пак съм режимна.е  от една седмица задържам,но ще дойде и моето минусче Grinning
усмихнат ден на всички Hug

# 248
    Добро утро сладуранки , дюканки !

Каке свраке, не може кашкавалена извара  Stop

мммТатитче , дано цял живот вървите по медения път на любовта и много скоро да дойдеш в моя отбор  Hug  bouquet

Последна редакция: вт, 05 май 2009, 09:46 от mmmshushy80

# 249
Здравейте на всички ранно ставащи,  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Аз си в къщи сега папках и съм мн доволна, защото не съм гладна. Ядох извара (само не ме убивайте) на етикета пише обезмаслена, ама от горните постове разбрах, че не е мн препоръчителна..  Embarassed

Гледам всички сте весели  newsm78 и за мен се очертава хубав ден.
Та да пожелая на всички един прекрасен слънчев ден.   bouquet

# 250
  • Варна
благодаря Шушинка!няма и да я помириша!
ан4ето, живо и здраво да ти  е детенцето и вие покраи него,за да му се радвате!  bouquet
world, защо да не е препоръ4ителна изварата? - напротив!можеш да си хапваш спокоино!

# 251
Добро утро!

world, не се притеснявай за изварата, как да не е препоръчителна - тук се ядат с килограми извара Simple Smile ако я обичаш си хапвай на воля (но спазвай ограничението 1кг млечни продукти на ден)  Hug

# 252
не мога да си променя линийката нещо-а с такова удоволствие искам да сменя 8-цата със свалени 10 кг.малко помощ моля

# 253
Добро утро на всички дюканеси и принцеси!
Татит, много любов, здраве и пари! Останалото идвало само...Нали не си забравила да настъпиш младоженеца първа Simple Smile  bouquet
 Сега, изварата се прави по един и същи начин във всички държави от началото на 13 век. Освен че попрочетох от френски, немски и английски сайтове, добре си спомням как с баба ми сме правили домашна извара...Така че ,момичета, и на мен ми се иска обратното, но - от обезмаслено мляко, на което предварително са му обрали каймака( от този каймак се прави сметаната)- а ако е пълномаслено и се пресече- тогава се получава кашкавал или сирене.
P.S. разликата във външния вид на изварата идва от това, че тази в БГ/и в Австрия, Чехия, Унгария и т.н/ се оставя да се отцеди и става на малки топчета, а в Германия, Италия, Франция се претрива през сито и се разбива до кремообразна маса , преди напълно да се е отцедила от суроватката...

Добро утро!

Лилов11, извара може да се прави поне по 3 различни начина  Peace а иначе питах точно хора като теб, които са правили извара в къщи, ако сте пробвали по различен начин да я правите, дали не се получава утайка/сметана след това (не каймак като при прясното мляко). мерси.

Цитат
По въпроса за изварата, каквото и да има в нея според мен ако масленоста е допустима няма проблем. Освен това Дюкан не е имал предвид българската извара, а френската която със сигурност не се прави като българската.

cote  Wink  bouquet

Последна редакция: вт, 05 май 2009, 10:08 от chugra

# 254
Здравейте момичета,аз нещо задържам и даже качвам и то по време на ударния период ShockedПърви ударен-64.400кг.,трети ударен-64.100кг.,четвърти и пети ударен-64.400кг. #Crazy.Дали причината е,че след два-три дни си чакам МЦ,помагайте,имам промяна и в мерките качила съм по един см. в бедрата и в талията.Храната ми е режимна,водата повече от два литра дневно,не виждам причината newsm78.Моля за съвети Praynig

Общи условия

Активация на акаунт