Идват лято и море, Дюкан по бански ще ни съблече - 180

• 23 855
  • 478
  •   1
Отговори
# 405
Поздрави ,момичета,и от мене Hug Hug
Веднага да докладвам-след 3 дена покачване с +700гр/след 3 чаши бяло вино Embarassed/днес кантара ме обича!
И аз-него-1кг newsm44 newsm68
Много се чудех дали да мина 2-3 дни на чисти протеини,но реших да си спазвам схемата и продължих ПЗ и пак има резултат
Дано да съм полезна с това инфо на всички,които пускат прасето от време на време smile3538
Ама не го правете,защото лично на мене ми се отрази на настроението и самочувствието мннооого зле
Лек и режимен ден ви желая Hug Hugп

# 406
  • Пловдив
Здравейте, момичета и момчета  Hug
последните 2 дни ме нямаше около компа и съм изпуснала 15-тина странички  Crazy Цял следобед чета  Mr. Green
Видях хубави снимки на Светлат, Гардения и Мирка   bouquet
И най-важното - Татит , все така красива и щастлива да си, миличка, и много да се обичате с твоя съпруг  Hug Hug

На мен в почивните дни ми се събраха много празници - след РД имах и имен ден вчера  Crazy а днес сме на Герговден  Mr. Green и имаме годишнина, откак сме заедно с моя приятел  Simple Smile Така че съм полу-режимна - карам на ПЗ с някоя угодийка, а четвъртък и петък ще направя 2П.

ПП: Честит празник на именниците, военните и техните любими   smile3525

# 407
Здравейте ,да се включа и аз,малко прегреших с месцето ама малко,пък така ми сехапваше от онова с дреболийките.....Очите ми останаха .....Пък свекито едни торти плодови правила та ме молиха вземи са та вземи си .Накрая мъжът ми въдвори ред..да го разцелуваш.Нямам кантар и не мога да разбера има ли ефект или не.....Но ще почакам .До по-късно!

# 408
Честит празник на всички празнуващи!!!
Аз днес съм много щастлива и хвърчаща, защото олекнах с още едно килце newsm44 И вече забелязвам , че въобще не ме блазнят нещата които приготвям на домочадието, а какви вкусотии преминават през ръцете ми ...Но съм бетон,НЕ и НЕ. Само малко по по грешка пийнах глътка от колата на мъжо, но не вярвам да е чак толкова катастрофално.Много добре се чувствам и не ми е така уморено както в началото. Сега си мисля за една много хубава, вталена, лятна рокличка smile3503
Много минусчета и на вас!  bouquet

# 409
Благодаря ви за поздравите за мъжо. Hug
Водях снимките на красивата ни булка:Много любов ви пожелавам и много красиви мигове!Бъдете щастливи!  bouquet
Поздрави и на мис тира страшна промяна.Направо си друг човек.Поздравления!  bouquet

До тук добре ама довечера сме на рожден ден. newsm78 #Crazy

# 410
Бижy -браво за минуса  Hug и бързо да оздравяваш  Peace
Татит-много хубава булка си   love001 дано ммм ти помогнат и догодина   newsm32
по въпроса за отделната тема за трета.... не съм съгласна  ooooh! все някога и ние от втора ще минем на трета ... и  тогава няма да знаем какво да правим.Не мисля че ще ни подразнете ако си пишете тук менюто и рецепти.Имаме достатъчно други изкушения, и щом сме им устояли и на това ще устоим.
Честит празник на именниците    bigdance2
на всички които са прегрешили с агнето  fight
и за всички останали   Hug  Hug  Hug  Hug  Hug

# 411
  • София по рождение
Бижу, а това от какво ти се получи  newsm78, бързо оздравяване!

Cveti_T  браво, как искам и аз като теб...да съм бетон

# 412
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
След прегрешението 5 дни П ще дойдат добре. Да ви кажа имам проблем със  smile3550 може би защото няколко пъти неуспях да си взема мляко 1% и триците! Препоръчаха ми сенафорте за по-добро смазване на чревцата и лесно справяне с проблема....стрували към 2лв 100 хапчета
Честито на именниците и техните семейства  bouquet

# 413
Момичета реших да си зготвя пил.дробчета я дайте някой съвет.

# 414
  • София по рождение
Момичета реших да си зготвя пил.дробчета я дайте някой съвет.

във фурната с горчица и малко вода, сол и черен пипер

# 415
Май ще е само с водица и подправки защото нещо не харсвам горчицата.Благодаря! Peace

# 416
  • Разград
Привет банда!  Hug
Аз съм бетон, макар че довечера ще имаме гости и готвим страхотно ярешко аз ще хапна пилешко шишче и пилешка пържолка, а и салатка не ми се полага, защото съм 3П ден, но ще остискам де!
Татит, невероятна булка си!   bouquet
Волна и ти си прекрасна, а булката също е приказна!  newsm51
Честит празник на именниците и на военнослужещите!  smile3525
Честит професионален празник на съпруга на Тони!   bouquet
И моят съпруг беше лейтенант, но миналото лято съкратиха поделението в Разград!  Crossing Arms
Аз досега  newsm75 newsm79 newsm28 1ironing wash hang newsm55  food002!
А довечера ще има  cheers Drunk Wine Glass, но аз ще съм си на водичка!  Naughty
Пожелавам ви много приятно изкарване на вечерта и дръжте прасето затворено!  Heart Eyes

# 417
Здравеите на всички!И ние с майка ми сме на режима от 01,01,2009. И двете свалихме по 15 кг. Ето и снимки.[img][img]

# 418
Здравеите на всички!И ние с майка ми сме на режима от 01,01,2009. И двете свалихме по 15 кг. Ето и снимки.[img][img]
Браво на вас  bouquet  bouquet  bouquet
Но нещо снимките не може да се видят.Пробвай пак! Peace

# 419
Здравейте и от мен!
Нямаше да пиша, ама видях, че Happysmile се е появила  Hug и искам приятелски да я тупна с тигана, като ще очаквам същото в замяна  Joy Joy
Тия празници нямаха край Sad по цял ден се въртях около хладилника, а като изляза навън ме примамваха с разни питиета...Имам плюс със сигурност, около килограм може би, но освен с вино с друго не съм прегрешавала Sad Знам, че съм за бой, ама какво да се прави, явно моето прасе повече обича да пие, отколкото да яде...Като прибавим и един здрав ПМС съчетан със супер апетит, направо ми идва да изтрия всичките празници от календара...Утре продължавам с П дните и с рибата най-вече и дано скоро си преборя покачването  Praynig
Miss Tyra, поздравления за резултата   bouquet!
Ros4o, много ми хареса аватара ти  Hug !
Татит, много си хубава и роклята много ми хареса  Hug !
И специални гушгушки за Мастерчето и Кали  Hug

Общи условия

Активация на акаунт