Ти какво сготви? Снимай, покажи!? - 38-а тема

• 40 440
  • 358
  •   1
Отговори
# 255
Мариетка , много ти е апетитна  яхнийката !  Peace Ако си чупя и от питката на  NovaTema , съвсем добре ще ми дойде !
След работа нямам никакво време за толкова много и вкусни ястия , като вашите , затова само един бърз 

Яйчен огретен

# 256
¨¨*:•. Диди .•:*¨¨ , изглежда прекрасно този огретен; чудесна идейка за бърза и  вкусна манджа Heart Eyes
 ето какво се хапва днес вкъщи:
крем супа
пикантно ризото с морски дарове
рогчетата на Pina
10x за рецептата, разкошни са  bouquet
да се похваля, макар и със закъснение, с тортата за рожданният ден на синчето Blush
има доста още какво да се желае по оформлението, но беше много вкусна и децата бяха във възторг от способностите ми Grinning;
благодаря на всички от тортената тема, които ме вдъхновиха за този малък кулинарен подвиг  bouquet

# 257
  • в мечтания дом с любимите мъже...
Днешната ни вечеря-пържени кюфтета с гарнитура домати и краставици-

# 258
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
зеленчуково гнездо

пълнен калмар

mitsie , много сладка торта  Hug

# 259
# 260
Тази вечер - хита на тази тема - Рогчетата на Пина

# 261
Момичета пускам ви отчета Hug и се връщам да ви чета Hug
Днес наготвих ето тези кифлички Калцонета с колбас, кашкавал, дамот и чубрица.

Паста моя измислица

Шоколадови пастички без печене на Котка  bouquet

Е Гергьовската торта - много вкусна ама само дето с лъжици не я ядохме ;D

# 262
  • Варна
Ето какво вечеряхме днес:
Салатка от пресни миди

и ризото с пресни миди и скариди

# 263
  • пак на Рив Гош
Явно рогчетата на Пина са хитът на момента  Grinning. Кога ли ще стигна и до тях... Маме, твоите направо ми идеше да ги захапя от екрана!
Диди, много е идеен твоят огретен с яйца... и гъбки май ми се привиждат отдолу  Grinning
Mitsie, да ти е жив и здрав рожденникът! Много хубава торта си му спретнала!
Покрай Мариета се сетих за "златните картофки" на Лео (че се чудех каква гарнитура да измисля за една скара утре). И яхнията с кюфтета няма да откажа...  Simple Smile
Бъни, какво е дамот? А тортата каква е?

Аsyalein, хиляди благодарности за съветите за тофуто.   bouquet
Определено тофуто за готвене съвсем друг "фасон" има. Предния път бях купила едно, което не ставаше за топлинна обработка, беше едно меко и се ронеше само от поглед.  Laughing Това беше по-твърдо, успях и да го изцедя и мариновам (в малко соев сос, къри, червен и бял пипер), че и да го опържа като хората  Laughing
Ето и резултата : Темпура от мариновано тофу и моркови със салата от настъргани тиквички

И тъй като тиквичките ми дойдоха повечко, неотишлите в салатата влязоха в едни мъфини с пълнозърнесто брашно и пармезан за вечеря:

# 264
Роца hahaha hahaha hahaha Hug Hug Hug.Като пиша за отрицателно време стават грешки.Ама да знаеш, че аз екзотично не готвя май Embarassed Embarassed Embarassed.Та в този ред на мисли Дамиот си е баш нашенски домат внос най вероятно от комшиите от Турция или Гърция Joy
Това първото нещо дето си го сготвила Peace Peace Peace.Аз такива почни не готвя зъ съжаление поради ред причини - мъжки фактор и здравословни и  ooooh! ред други.Много ви се радвам на екзотичните неща и плакна око тука Hug

# 265
mitsie , да ти е живо и здраво синчето , а тортичката ти е много хубава !  Peace

Диде , рогчетата ти са разкошни  , но нещо много семпло го раздаваш тази вечер - и като ястие и като писане !  Hug

Бъни най-обичам торти , дето се хапват с лъжица ! А за твоята ще ми трябват 2 - по една за всяка ръка !  Mr. Green

Роца , не си падам по тофу , но твоето е в състояние да ме изкуши ! Изглежда много хрупкаво !   Правилно си видяла гъбките.  Peace Не ми е много хубава снимката , но на дъното на тавичката се слага пласт задушени гъби и зелен лук , кръгчета сварени яйца , заливка и настърган кашкавал - бързо и вкусно е !
  Peace

# 266
Митси, специално искам да те поздравя, за прекрасната тортичка. Великолепна е. Жабката ти е чудесна и лилиите са ти хубави, абе цялата ти торта е супер Peace Peace Peace Peace Peace

За да не съм съвсем спамерка, едни бързи дебърцини по оня начин, със завъртулките  Wink

# 267

Селма, би ли ми дала линк към това тесто на Pety плийз Peace

Заповядай!  Wink

Селма радвам се че ви харесва тутманика.Аз като реша да правя тутманик,правя 2-3 дози тесто.Едната я правя ,а другото тесто в найлонови пликчета и в камерата.Следващия път като реша ,вадя ,размразявам и оставям да втаса. Simple Smile
  Благодаря ти!Ще имам пред вид този твоя номер! thumbsup
   Между другото,този път,понеже нямах време, омесих тестото и част от него сложих за няколко часа  в хладилник ,за да се занимавам с него,когато се освободя.Та....,като го извадих,вече си беше готово за печене,даже и не съм го оставяла да втасва допълнително.
   Не знам,дали така е правилно,но резултата беше приказно хубав!  bouquet

# 268
  Бъни,сега мернах Гьерговската ти торта! Grinning Боже,колко съблазнитело изглежда! Crazy Crazy Crazy Каква е тя?Има ли я в твоите рецепти?

# 269
Бъни, и на мен ми изглежда много вкусна тортичката ти! eat

Една от вас беше писала, че съпругът давал зор да му се пусне манджата във форума.  Mr. Green Ами и моят така...  Laughing Нямаше търпение да снима и едва изчака 1 минута да се позаредят малко батериите, че се бяха изтощили...  Joy  Ето какво ми сготви:  Grinning /И сам си го подреди в чинията даже...  Mr. Green /

Общи условия

Активация на акаунт