Натрошавам бисквитите в по-голям съд и ги заливам с топлото прясно мляко+ванилиите и хубаво обърквам.
В друга купа разбърквам маргарина и желето/конфитюра/. Оставям да се стегне 10-15 мин.в хладилника изсипвам тази смес върху бисквитите и разбърквам, добавям орехите и голямо количество крокан, който съм приготвила и начупила предварително, 2/3 от шоколада настърган на едро. Разбърквам много добре и изсипвам в тортена форма 1/2 от сместта , притискам хубаво. Отгоре натрошавам целувките, а върху тях сливи /от конфитюр от печени сливи с карамфил и канела, който приготвям през лятото /,изсипвам останалата 1/2, заглаждам и в хладилника. Когато извадя от формата, хубаво е след 24 часа, отгоре посипвам със смлени орехи и настъргвам останалата 1/3 от шоколада. Някога правя със сметана и пресни плодове отгоре, може и с белтъци на сняг, въобще импровизация....Веднъж нямах целувки и натроших ореховки ,също добре се получи.
Lindita ,палачинковата торта не е нещо особено.Аз я правя с 6-7 бр.палачинки, като ги нареждам една върху друга и върху всяка една от тях слагам различни плънки може настъргани сварени картофи с майонеза и колбас, руска салата, снежанка, пастет, лютеница, печени чушки и за каквото се сетя в момента и обичаме.Определено клоним към луканковия вкус. Ако няма да се сервира на деца слагам и пикантни сосове, понякога и малко чесън на прах, ако се връзва с някоя от плънките /например шмирказе/. Отгоре съм покрила с майонеза млечна, а върху нея настъргани на ситно ренде сварен белтък и жълтък, но оформлението е по желание и вкус.
Има доста рецепти на други момичета от които можеш да вземеш идеи за плънки и оформление.