Ти какво сготви? Снимай, покажи!? - 38-а тема

• 40 443
  • 358
  •   1
Отговори
# 225
сметаната е разбита хопла

# 226
сметаната е разбита хопла
Искрено благодаря,ще се отчета тия дни Peace

# 227
  • София
Паниран Родопски боб /внос от Китай  Joy/

Това ми е импровизация, но ако някой има изпитана рецепта - приемам   bouquet

кифлички. тези са с кашкавал, но имаше и със сирене и с локум! ного вкусни  Peace

Последна редакция: чт, 07 май 2009, 22:58 от addicted™

# 228
  • в мечтания дом с любимите мъже...
Снежка,рецептата е от тук,заповядай-http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=282781.msg10096774#msg10096774

Последна редакция: чт, 07 май 2009, 23:05 от zarko

# 229
# 230
  • в мечтания дом с любимите мъже...
Абе незнам защо не стана... newsm78Pety,благодаря!  bouquet

# 231
  Привет! Grinning

Отново Тутманик на Petybouquet 

Селма радвам се че ви харесва тутманика.Аз като реша да правя тутманик,правя 2-3 дози тесто.Едната я правя ,а другото тесто в найлонови пликчета и в камерата.Следващия път като реша ,вадя ,размразявам и оставям да втаса. Simple Smile

# 232
Аз пък посред нощите правих мързеливки за утре за закуска на детето, че трябва да излизам рано и няма да ми се занимава утре. Не, че някой го интересува, ама да се намирам на приказка Crazy:

# 233
Мързелив зелник.

# 234
Аз пък посред нощите правих мързеливки за утре за закуска на детето, че трябва да излизам рано и няма да ми се занимава утре. Не, че някой го интересува, ама да се намирам на приказка Crazy:

да ти отговоря тогава  Laughing Laughing аз пък посреднощ правих тези бисквитки с лимонова кора на Нелка. Ама си ги изядохме, дозата е малка  Laughing Laughing Но пък страшно ароматни, лесни и вкусни  Peace  ама така яко ги нашоколадих с лъжицата, че нямаха търпение  Blush Blush

Нелка   bouquet  bouquet

# 235
  • Sofia
xenia, може ли някакви разяснения за мързеливия зелник?

# 236
Снощи не успях да се отчета, правя го рано сутринта -

Телешко винен кебап с картофи

# 237
xenia, може ли някакви разяснения за мързеливия зелник?

Може. Много е лесно и много вкусно.

Нарязва се зелка на много ситно, аз действах с Бьорнера. Към нея нарязваме лук (зелен или кромид) и копър.

Това е плънката:

http://img17.imageshack.us/img17/5745/1004930e.jpg

Сега тестото. Разбиват се 3 яйца, към тях се прибавя 1 ч майонеза, 1 ч.л. бакпулвер или сода +брашно колкото поеме така че да се получи кексова гъстота.

Сега в широка тава (моята като за баница) се размазва по дъното много тънък слой от тестото. Върху него се слага плънката, и се покрива също с максимално тънък втори слой от тестото. Това е. Пече се до готовност.

# 238
  • София-Младост

Мен рецептата ме интересува.   chef

# 239
zarko ето рецептата - забъркваш кайма като за кюфтета (аз го правя с 1/2 кг. кайма), намазняваш тавичка и слагаш кюфтето посредата. Отстрани нарязваш лук и наливаш водичка. Мяташ го във фурната докъто се позапече кюфтето, при необходимост доливаш вода на лука (за да не загори). Когато кюфтето е готови изливам две шишета доматен сос. Оставям го още 10-15 минути във фурната. След това чуквам яйцата отстрани и когато яйцата са готови го изваждам. Това е става много бързо а и е лесно. Приятен апетит  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт