Re: ЗАБРАНЕНА ЛЮБОВ- 18

• 31 743
  • 477
  •   1
Отговори
# 15
  • Луната ни пази
Как е излеждала предишната ?
Отиди и почети малко, че да се научиш! Айде стига се заяждахте!

# 16
  • София
Как е излеждала предишната ?

Мисля, че имаш вече едно предупреждение, не ме провокирай повече! При следващо репликиране ще си почиваш за известно време, както и останалите, които питат как е изглеждала темата, те си знаят кои са  Wink

# 17
запис да следя и да попитам - утре вечер има сериал, нали? Защото тече реклама: " в понеделник очаквайте..."

# 18
  • Варна
Не гледам редовно сериала, само от време на време се заглеждам  Whistling  , но ми стана любопитно
накрая дали ще се окаже, че Явор не е брат на Елица  newsm78

# 19
  • София
Не гледам редовно сериала, само от време на време се заглеждам  Whistling  , но ми стана любопитно
Е, как ще сринат фабулата по този начин? Thinking
Когато Елица катастрофира Явор "почувства", стана му лошо,м после казаха, че имал симптоми на човек, загубил много кръв - мисля че в този момент разбиха всякакви съмнения относно това, че са близнаци  Peace друг в въпроса, че всъщност не са еднояйчни и не могат да са чак толкова свързани май  Whistling

А относно анонса за следващия епизод - това с кръвта вече се изтърка - не може във Военна болница 2 пъти, в поредни дни да няма кръв 0-  Naughty Нещо недоизмислено има, поне първия път не беше необходимо "да се е свършила", така или иначе не ни осветлиха по въпроса от къде, всъщност намериха - след голямата психоза "няма кръв" изведнъж - тя се събуди  Whistling

# 20
Е, как ще сринат фабулата по този начин? Thinking
Когато Елица катастрофира Явор "почувства", стана му лошо,м после казаха, че имал симптоми на човек, загубил много кръв - мисля че в този момент разбиха всякакви съмнения относно това, че са близнаци  Peace друг в въпроса, че всъщност не са еднояйчни и не могат да са чак толкова свързани май  Whistling

А относно анонса за следващия епизод - това с кръвта вече се изтърка - не може във Военна болница 2 пъти, в поредни дни да няма кръв 0-  Naughty Нещо недоизмислено има, поне първия път не беше необходимо "да се е свършила", така или иначе не ни осветлиха по въпроса от къде, всъщност намериха - след голямата психоза "няма кръв" изведнъж - тя се събуди  Whistling
кръвта трябва спешно. В момента може и да има, но не достатъчно.

# 21
Елица и Явор са брат и сестра. Няма как да се окаже, че не са, защото ще се загуби целият смисъл и идеята на филма.

# 22
  • Бургас
Е как от къде се намери кръв, нали баща й - Димитър даде тайно  ooooh!???

# 23
Е как от къде се намери кръв, нали баща й - Димитър даде тайно  ooooh!???
Той даде кръв,ама Ана му каза "Кръвта ти не става."Значи Явор единствен ще съвпадне.

# 24
  • Разпиляна във въображението
Аз съвсем изпуснах края на сериала Sad Ще прочета старите теми за да навляза отново Wink

# 25
  • Луната ни пази
Аз съвсем изпуснах края на сериала Sad Ще прочета старите теми за да навляза отново Wink
недй, има доста сценарии, които не са част о филма!

# 26
  • Разпиляна във въображението
недй, има доста сценарии, които не са част о филма!

Ц-ц-ц-ц. Ми сега Thinking

# 27
Ето ти кратко обобщение на всичко, което се случи в последните 4 серии:
Димитър целуна Ана
Филип и Яна почти ги видяха
Нора ракри пред Борис, че Ана е наела къща.
Ана замаза положението, като обясни, че оглежда за нова печатница. Мария помогна за желязното алиби на Ана.
Валери целуна Крис в мансардата. Крис го изгони.
Явор реши да тръгне за Германия една седмица по- рано. Не каза не Елица.
Крис(след целувката) отиде при Елица да я моли да опитат отново. Елица го отряза за пореден път.
Крис отиде при Валери. Отново имаше целувка. На прага на апартамента на Валери.
Крис и Валери правиха секс.
Междувременно Елица научи, че Явор вече пътува за Германия.
Елица открадна колата на Емиля и преследва автобуса с Явор по магистралата. Изравни се са автобуса, където на стъклото видя заспалия Явор. Загледа се и не видя идващата кола насреща й. Опита се да завие, но не успя да овладее колата и се блъсна с всичка сила в насрещния стълб.
Оказа се,ч е Елица има нужда от огромно количество кръв за преливане. Никой нямаше съвпадение. Ана помоли Димитър, но се оказа, че и той не е същата група 0 -.
Междувременно кръв бе намерена и животът на Елица бе вън от опасност.
Крис научи за катастрофата от смс , изпратен от майка му.
Разкаян и чувстващ огромна вина, за това, че е спал с  Валери и, че ,може би, това е причината за катастрофата на Елица, Крис се разкая дълбоко и реши да прекрати всякакви отношения с него.
Елица бе все така в кома, коагто дойде Явор. Явор хвана Елица за ръката и тя отвори очи.
Въпреки, че спаси дъщяря й, Ана забрани на Явор да се появява повече в болницата.
Елица, с помощта на Софи, измоли среща с Явор. Явор дойде, като едва не изгуби живота си от отровно ухапване от змия пред стаята на Елица.
Явор каза на Елица, че заминава за Германия и че това наистина е краят.
Елица получи криза от новината и отново прокърви.
Междувременно Валери направи два опита да говори с Крис. Крис използва това и му каза, че единственото, което иска от него е да напусне животът му завианги.

Днес предстои продължението. Стига ВИП да не се олеят за пореден път.

# 28
  • Бургас
Да, уточнението за ВИП-а е наистина много важно, че в последно време все ни лъжат  Crossing Arms

# 29
  • Луната ни пази
Да, уточнението за ВИП-а е наистина много важно, че в последно време все ни лъжат  Crossing Arms
Ще се олеят, ще бъде вечерта на големите излеяния, така я рекламираха! Ще има голямо говорене!

Общи условия

Активация на акаунт