Re: ЗАБРАНЕНА ЛЮБОВ- 18

• 31 942
  • 477
  •   1
Отговори
# 210
Не се ли дразните от тези кратки серии,докато почне,реклама.след това излъчените кадри от анонса ,пак реклама и край Crossing Arms

# 211
защо ли ми се струва, че ще стане гаф и Андрей ще умре?

# 212
каква серия Praynigумрях от напрежение.Марина много добре си изигра ролята

# 213
  • Бургас
каква серия Praynigумрях от напрежение.Марина много добре си изигра ролята
Дано не се случи нищо лошо на Андрей! Cry

# 214
Моля,някой да разкаже. Praynig Praynig Praynig

# 215
Ех сега и Явор като се намеси с тези пари  ooooh!

# 216
  • Бургас
защо ли ми се струва, че ще стане гаф и Андрей ще умре?
ух, и моето усещане е такова, мамка му! Пък момченцето е доста симпатично!  Flutter

# 217
Моля,някой да разкаже. Praynig Praynig Praynig
И аз Praynig Тук няма телевизор, нито пък мога да го гледам от компютъра.

# 218
Момичета наистина ако някой може да разкаже за снощния епизод , защото тока ни спря и аз не можах последните 10 мин да гледам от  филма . Какво стана накрая ?

# 219
Ще опитам, дано да не пропусна нещо:

Софи за малко да се измъкне след любовната нощ с Мартин, но той я "хвана" - проведоха разговор, как обикновено той е този, който се измъква и му е за пръв път да го изоставят, тя каза, че обикновено си тръгва още вечерта... Той я помоли да остане да закусят, имаше готина сцена, в която двамата са с гръб един към друг и говорят по телефоните - той - с баща си, тя - с Емилия, че няма да отидат на работа. Последва един цял ден с любов, целувки, разходки по моста на влюбените и т.н. и т.н.

Плана на Андрей е да се инсценира обира, така че хората на Пецата да си направят записа, да си получат парите и да пуснат Марина, а всъщност в колата да е друга и в нея вместо истинския бизнесмен да са Стойо и един от хората на Юри. Юри даде чанта с пари на Андрей и одобри плана.

Андрей "нае" Филип да спука гумите на колата на истинския бизнесмен, за да може вместо него на указаното място да мине подставената кола. Филип и Яна причакаха колата, Фичо наръга с нещо гумите, обаче от колата изскочиха две горили и започнаха да ги подбутват. Нора обаче ги дебнеше зад един ъгъл, и на практика ги спаси - връхлетя с артистични крясъци как са и откраднали чантата, ама такава суматоха създаде, че Филип и Яна избягаха. На практика целта беше постигната - спукана гума.

Така на кръстовището се появи подставената кола със Стойо и един бандюга, Андрей им насочи пистолета, развика се "Давай парите!", а лошите от другата кола се обадиха на Пецата, че всичко се развива по план.

Пецата съответно започна да се дуе пред Марина как всичко върви по план и т.н., Андрей отива в затвора, там Пецата му е "уредил" няколко момченца - "Като излезе след десетина години, толкова ще е обърнал резбата, че няма да иска да те погледне. Но ти можеш да сложиш край на всичко това веднага" и в този род. Тя първоначално беше много твърда, но епизода завърши как той отваря вратата, а тя му казва "Чакай!"

* * *
Надявам се да не съм пропуснала нещо, ако съм, то значи не ми е било интересно...

# 220
Аз мисля че на Андро няма да му се случи нищо лошо, защото го гледах в "На кафе" и Гала го въртя да и разкаже поне мъничко и той каза че героят му се забърква в още по-големи каши и че нищо повече не може да каже. Като се замисля Юри вече го вербува за наркотиците...

# 221
Анастасия и Митето, преди да се родят близнаците     Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 222
Анастасия и Митето, преди да се родят близнаците     Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Пусна бомба, признавам ти го! Peace
А сега довърши и разкажи какво и що....

# 223
BirdsFlu , мерси за подробния разказ . Дано на героят Андрей не му се случи нищо лошо , защото макар противоречивия му образ ми е много симпатичен , говоря не на външност , а като герой . Иначе аз малко пропускам от време на време серии ако съм била заета с нещо и честно да си кажа не можах да разбера какъв е точно този план , който се разиграва относно откупа и Марина, някакви инсценировки , не съм следяла последователно и някъде ми се губи. Иначе тази жена  - Диана Любенова - влюбена съм в нея, страхотно излъчване , страхотно си играе ролята и макар да е лошата в сериала не ме интересува , даже бих казала , че образът й е много интересен и може доста да се говори за него , но като цяло за самата жена говоря , че ми е адски симпатична . Излъчва една такава харизма , която малко хора я имат  Peace. Като я гледах и във ВИП Брадър също ми направи много добро впечатление .

# 224
И аз благодаря много.
Значи Марто и София все пак го случиха Blush
А тези снимки откъде ги изкопа? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт