Re: ЗАБРАНЕНА ЛЮБОВ- 18

• 31 911
  • 477
  •   1
Отговори
# 300
  • Бургас
Сега изгледах серията, Софи-то голяма издънка направи  Joy

# 301
Аз cъм шокирана! Shocked Какъв екшън cамо #2gunfire

# 302
Сериалчето става бая интересно #Crazy Дали Юри и Маймуната не се взривиха newsm78

# 303
  • София
Здрав екшън , що гилзи има да събираме...  Sunglasses
Даскалът е влюбен в Норчето , нали ?  Rolling Eyes

# 304
Аз cъм шокирана! Shocked Какъв екшън cамо #2gunfire

И аз, на моменти беше доста изкуствено и пресилено, но това не ми попречи да бъда на нокти.  #Crazy Даскала какви белтъци мяташе на Норчето малейййй... Ама и тя като Лолита го раздава.  Mr. Green

# 305
Хлапето ми се разплака от смях със представянето на Маймуната, дето се криеше. А дали Юри и Маймуната ще оцелеят. Юри беше и прострелян - може и да е загинал, но Андрей го дадоха легнал с пистолет в ръка, което означава, че май пак ще го опандизят за убийства, нали преди да вземе пистолета един от хората на Пецата  стреля с него, може би даскала ще си събере багажа и ще се изнесе като признае на себе си че харесва Нора, а не майка й

# 306
  • София
На Маймуната явно нищо му няма, защото си спомням на промото дърпаше Андрей и викаше "Андро, жив ли си?" или нещо подобно!

# 307
А дали Юри и Маймуната ще оцелеят.  Юри беше и прострелян - може и да е загинал, ......
Едва ли...някъде бях чела актиора да казва,че героя му ще cе забърква в неприятноcти и даже ще ce намеcи и полиция... това не cа го давали и предcтои тъй че..... Sunglasses ама знам ли де... Simple Smile Чакам утре c нетърпение!!!! Hug

Последна редакция: пн, 18 май 2009, 22:57 от Поли`

# 308
Маймуната как се прекръсти и с плю в пазвата  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Страшен е  Joy
Интересна серия, определено.
Пък даскалчето как точи лигички по Нора, не е истина. Така разсъбличащо я гледа.  Wink

# 309
Ама и Нора го провокира много. Дали секретарката на Анастасия няма да изнесе разговора пред Софи, въпреки че тя Софи не я познава, по-скоро на Мартин може да изклюкари. Много се изкефих като дойдоха Юри и хората му да помогнат на Андрей

Поли, аз това го чух в предаването на Гала че героят му се забърква в неприятности, но ставаше въпрос за Андрей. Като каза това, и после се получи това с Марина, аз реших че ще пласира дрога и ще затъне, но сега си мисля че по-скоро за убийство може да го задържат

# 310
резюме набързо, моля  Praynig, че не го гледах  bouquet

# 311
То хубаво дойдоха, ама това в какви големи л...на ще го натопи Rolling Eyes
Аз пропуснах "екшъна", но по вашите описания май по-скоро нищо не съм пропуснала Wink Grinning
А за Норчето и господин Биология Mr. Green Забавно ми е точно какъв "...фил" е Васил... Wink и май клоня към педофил Stop

# 312
Ама и Нора го провокира много.
О, да, тя определено смени тактиката и постигна желания резултат.  Mr. Green

Много се изкефих като дойдоха Юри и хората му да помогнат на Андрей
Е, то не беше от добри чувства и израз на самарянство  Mr. Green. Все пак паричките са на Юри.  Thinking

# 313
Маймуната как се прекръсти и с плю в пазвата  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Страшен е  Joy

а как се хилих на това  hahaha Joy

# 314
  • София
Мисля, че Юри беше с бронежилетка под дрехите. Поне при стрелбата така ми се видя. Едва ли би тръгнал гол да си спасява паричките.
Предполагам, че Стою и Андрей са зашеметени от ударната вълна при взрива.
Сега идва нов проблем - ако убият Пецата и другите никой няма да знае къде е заключена Марина. Как ще я освободят?
Васил не ми е приятен от началото, но мама и на Нора се е вкопчила в него. Явно и там ще има нещо забранено.

Общи условия

Активация на акаунт