С шарени балони, торти и купони МАЙската дружинка посреща първата годинка(34)

• 21 746
  • 280
  •   1
Отговори
# 255
Мамчета, искам да ви питам, държите ли вече децата по къс ръкав навън и с боси крачета, аз само босичка съм я оставяла ама и за късо ръкавче се замислям, дори в момента прозорецът в нашата стая е отворен, аз съм по къс ръкав, а Хриси е завита, не мисля, че е проблем. Естествено не го държа цяла вечер отворен, ама поне засега докато съм будна е ОК.

От както почнаха жегите в София /днес беше 30 градуса/, Крис е само по къс ръкав и по къси гащи. Дори така облечен е вечно потен, с мокра коса. Жегите са нетърпими. Просто си представям как аз в такава жега ще си сложа примерно дълъг ръкав... И в момента, прозорецът е отворен, аз имам чувството, че отвън влиза по-топъл въздух от този в стаята.

# 256
  • София
Искам да честитя на днешните и на утрешните рожденици  Hug

И Алекс или по потник или по тениска, с къси панталонки. Днес и той беше потен. Едвам заспа. Оставила съм отворен прозореца. И двамата са по потници, с леки завивки. Алекс е с тензухена завивка. Стаята е юго-източна, не се живее в нея.
След малко ще простирам и ще ги видя как са.

Искам да се извиня на Цвети, че не можах да мина Sad
Сами сме у нас, и нещо малко ми дойде нанагорно. Добре, че Дияна нахрани Алекс, докато й правех вечеря.
За 1ви път оставаме сами у нас. Добре, че Джони ще се прибере в неделя.

# 257
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВЧЕРАШНИТЕ БОНБОНЧЕТАВЕСЕЛО И БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО И МНОГО УСМИВКИ
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДНЕШНИТЕ БОНБОНЧЕТА -ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ ЗА ВАС МАМИ

# 258
  • Варна

На кой каквото му харесва да се почерпи  Whistling
Честито и на наборчетата порастващи днес   bouquet

Последна редакция: сб, 16 май 2009, 10:28 от Alabala

# 259
И аз имам повод да ви почерпя. Днес имам юбилей.

# 260
Честит рожден ден на Елеонора на Viky_v , на Йоана на Alabala , на Константина на ivanakostova, на Момчил на  Heder и на Станислав на MaiaCh !

Да растат децата здрави и да слушат родителите си !     bouquet

Честит рожден ден също и на EVA x 2 и lyubka !

Аз също извеждам Гого с блузка с къс ръкав навън ! То големи жеги голямо нещо !

Приятен ден на всички , а на празнуващите незабравими емоции !

# 261
Честито на всички рожденици-малки и големи  bouquet  bouquet  bouquet
Аз от вчера пуснах Тереза по къс ръкав навън и малко и вътре, но вкъщи е 24 градуса, и преценявам, ако й изтинат ръчичките й обличам много лекичка блузка. За голи крачета още не съм се осмелила Grinning

# 262
Честит рожден ден на малките и големите майчета!Бъдете много здрави и щастливи!  newsm59
Къс ръкав слагам от 4-5дни.
Момичета я кажете,утре ще има ли среща в Южния парк?

# 263
  • Някъде по Дунава
Честито на днешните рожденици!   bouquet

Откакто почнаха жегите и аз обличам Ели с къс ръкав и дълго тънко панталонче.Повече ме притесняват комарите.Всички сме нахапани,въпреки че се мажем,но е нещо ужасно.В парка майките сме се наредили над дечицата в пясъчника и махаме около тях,за да пъдим комарите,а те винаги намират местенце,където не е намазано и хапят.Уж днес щели да пръскат,ама след дъжд качулка.

# 264
Честито на днешните рожденници

Йоана на Alabala

Константина на ivanakostova

Елеонора на Viky_v

Момчил на  Heder

Станислав на MaiaCh

Като споменхме  Heder някой да е чувал нещо за нея? Дано всичко е наред при нея  Praynig

Честит рожден ден и на Ева(забравих преди малко, сега се поправям  Embarassed )

Последна редакция: сб, 16 май 2009, 13:52 от lenka_ilenka

# 265
  • София - Дианабад
ЧЕСТИТО НА РОЖДЕНИЧЕТАТА ОТ ЧЕТВЪРТЪК, ОТ ПЕТЪК И ОТ ДНЕС!!! НЕКА ДА РАСТАТ ЗДРАВИ И ОБИЧАНИ!!! ЧЕСТИТО И НА МАМИТЕ!!!    bouquet

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА EVA x 2 и lyubka!!! МНОГО ЗДРАВЕ, ОБИЧ ОКОЛО ВАС И БЕЗБРОЙ СБЪДНАТИ ЖЕЛАНИЯ!!!
ВЕСЕЛИ КУПОНИ НА МАЛКИ И ГОЛЕМИ И ХУБАВИ И ЖЕЛАНИ ПОДАРЪЦИ!!!  Heart Eyes

Ние сме болни и ще пропуснем утрешната среща  Sad, макар че ми се искаше да се запознаем преди голямата среща в Еленския балкан  Peace. Дано поне тогава да сме здравички  Praynig

Целувки на всички Heart Eyes!

# 266
ЧEСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДНЕШНИТЕ СЛАДУРАНИ И СЛАДУРКОВЦИ  Hug

Елеонора на Viky_v

Йоана на Alabalа

Момчил на  Heder

Станислав на MaiaCh

БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ, МИЛИ ДЕЧИЦА, ВИНАГИ УСМИХНАТИ И С ГРЕЕЩИ ОЧИЧКИ

Специален поздрав и за lyubka, желая ти много щастие  Hug

Благодаря и на тези, които ме поздравиха за рождения ден.  Hug

Заповядайте и наздраве.

А ето ви и нещо, което цял ден слушам... Нещо съм на такава вълна днес ... ретро от мойте тийн години  Wink

http://www.youtube.com/watch?v=KAQX0BgVnd8

Последна редакция: сб, 16 май 2009, 19:18 от EVA x 2

# 267
  • София
Честит Рожден Ден на малките сладури:

Елеонора на Viky_v                 

Йоана на Alabalа

Момчил на  Heder

Станислав на MaiaCh

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА EVA x 2 и lyubka

Безкрайно щастие, здраве и късмет !
Много поводи за радост и усмивки !

Ще има ли среща утре?

# 268
Здравейте!
Нямам никакво време да пиша сега. Влизам само да кажа, че утре ще дойдем в Южния парк.
Честито на празнуващите днес!

Алекс е по къс ръкав и къси панталонки от доста време насам. Спим на отворен прозорец.

# 269
  • у нас
Честито на рожденниците, които празнуваха тези дни  - големи и малки! Честито и на днешните сладури   bouquet

И тук почнаха жегите, преди малко се прибираме каталясали. Днес на обед на слънце термометъра в колата показваше 37С Shocked

Общи условия

Активация на акаунт