С шарени балони, торти и купони МАЙската дружинка посреща първата годинка(34)

• 21 746
  • 280
  •   1
Отговори
# 45
И аз ги отворих. Не е до регистрация, защото и аз ги качих във ФБ и всички ги отворихте. Може би трябва друг линк Вале. Отдолу под албума пише с малки букви "Сподели албума с приятели" или нещо такова и е даден линк. Него трябва да копираш  Peace

# 46
  • у нас
ЧЕСТИТ Първи рожден ден на:

Рея на SVU_D

Ивайло на JOJI04

Кристияна на silvanka1

Ростислав на zezybel

Даринчо на Десита

Да се здрави и весели дечица!           

Всички рожденичета са големи сладурчета  Wink

Последна редакция: вт, 05 май 2009, 23:46 от Sinara

# 47
Не е до регистрация, защото и аз ги качих във ФБ и всички ги отворихте.

Почти всички  Wink излезе ми една твоя снимка и тези, които са ти приятели.

Айде, айде Вале, кой знае как си молила Дани да те защити  Laughing

Много сладури имаме пу пу пу   bouquet  Hug

# 48
Да са живи и здрави всички рожденници, да растат здрави и щастливи деца   bouquet

Ето го и Даринчо с тортата си

# 49
Момичета, цялата минала тема пропуснах, но си имах причина...аз и татко й на Ния се оженихме в събота и сега като отминаха малко емоциите и като се успокоиха малко нещата влизам веднага да почерпя виртуално.

Честито на всички рожденници, които не съм успяла да поздравя   bouquet Отивам назад да чета бързо и подробно  Heart Eyes

# 50
Докато не е отминал денят, да поздравя за Рождения ден и Даринчо на ДеСиТа   bouquet
Да  е жив и здрав и много щастлив!

jeniqa
ЧЕСТИТО И НА ВАС  Hug
Щастлив и хармоничен семеен живот   bouquet

# 51
jeniqa, честито! Много любов и разбирателство ви пожелавам!   bouquet

# 52
  • NY
Честито на рожденниците от вчера ,днес и утре! Да растат здрави ,весели и слънчеви деца!

jeniqa,честито! Много любов и семейно щастие да са ваша неразделна част!  bouquet
Sinara , дъщеря ти е страхотна чаровница Heart Eyes
DeCuTa , Дарин е супер сладко момченце, да расте голям и силен!
а Антонио с тези апетитни бузки....!

Еди проходи ....доста смело се пуска, не очаквах толкова бързо да се престраши.
Мерси за комплиментите за снимката, не е кой знае какво, снимането ни е семейно хоби.  Едгар определено позира, а когато види че правим запис на видео камерата иска да гледа в екрана и естествено е абсурд да го заснемем. Трябва да се крием . Толкова изумително хитри са дребосъците , че понякога съм ей така  Shocked Simple Smile

# 53
Добро утро.
Много се вълнуваме всички вкъщи за първия рожден ден на Стефчо.
Почерпката е малка ,но не мога да публикувам снимки  party023  cook newsm38  party041 cook cook
Мнго са хубави всички рожденници,и тортите също.
Хубав ден ви желая,ще се включа после да разказвам за купона.

# 54
ЧЕСТИТО НА ДНЕШНИТЕ МАЛКИ РОЖДЕННИЦИ!
Симеон на PISETO 
Стефан на boikinova
Пресиан на vbanowa

jeniqa, ЧЕСТИТО! ЖЕЛАЯ ВИ ВИСИЧКОТО ЩАСТИЕ НА ТОЗИ СВЯТ!

# 55
Здравейте, благодаря на всички за поздравите, много ни зарадвахте.

jeniqa честито, дълъг и хармоничен семеен живот ви пожелавам, изпълнен само с положителни емоции.

Честит рожден ден на рожденниците днес  Hug Симеон на PISETO  , Стефан на boikinova , Пресиан на vbanowa. Да са живи и здрави, много щастливи и много да слушат мама и тати

За тези рожденници знам , ако има и други също ги поздравявам и им пожелавам много здраве, щастие, късмет и всичко което си пожелаят да им се сбъдва.

Ние излизаме вече на разходка че времето е супер, усмихнат ден на всички  Hug

# 56
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКИТЕ ПОРАСНАЛИ МАЙЧЕТА

Стефан на boikinova

Симеон на PISETO 

Пресиан на vbanowa

Да са здрави, много щастливи и умни деца  Hug

Айде и да има boogie tonight  newsm68 smile3521

http://www.youtube.com/watch?v=5e7o7KWReJ8&feature=PlayList& … m=PL&index=64

# 57

Пресиан на vbanowa

Симеон на PISETO       

Стефан на boikinova                                                       
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДНЕШНИТЕ СЛАДУРКОВЦИ-ЩАСТИЕ,КЪСМЕТ И В ЖИВОТА МНОГО УСПЕХИ ДА ГИ НАПЪСТВА
ЗА МАМИТЕ
jeniqa, ЧЕСТИТО........УСПЕХ В СЕМЕЙНИЯ ЖИВОТ
DeCuTa   Embarassed Embarassed-Честито ти рожденник на патерици
много да ви радва , здраве ,късмет,любов и безгрижно детство му пожелавам

МНОГО КРАСИВА ДЕЦА СИ ИМАМЕ-пУ-пУ-пУ Hug
Антонио,вече прояде попарата от 3 дена newsm44-до сега ядохме само трохички хляб и по-малко пилешко месо
Party
От както паднахме 2-ти-вече не иска да се пуска да ходи Weary-дано да се престраши пак-но и не го насилвам Peace

# 58
Много благодарим на всички мами за поздравите за рожденния ден /малко със закъснение/!
Всичко мина ок. И аз ще ви покажа снимчици, но мога ли да ги кача в снимка.бг до колажите, тъй като незнам как става иначе?

# 59
Честит първи рожден ден на Пресиан,Стефан и Симеон!Бъдете живи и здрави, много щастливи и усмихнати за радост на мама и татко! Желая ви прекрасно детство изпълнено с много игри и спокойствие!

Общи условия

Активация на акаунт