С шарени балони, торти и купони МАЙската дружинка посреща първата годинка(34)

• 21 746
  • 280
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна

честито на празнуващите 1-та си годинка!

Йоана пак вади зъбче ие доста крива няколко дни.И да ви се  похваля, тя понеже вика на баща си мама и е страшно привързана към него, като го види откача.И прибира се той тази сутрин от нощна смяна и тя толкова щстлива да го види направо ми пусна ръката и тръгна самичка към него.Та така и тя направи своите 3 първи крачки, но се уплаши и спря та си тупна на дупето и продължи пълзешком.След това с доста насърчаване направи още 2 пъти по 3 и веднъж 4 крачки, но дотам  Heart Eyes
На мен ми е доста тъпо, че не съм в България за РД  Confused нищо няма да мога да организирам както искам, ни торта ни нищо.За на сашо рд винаги съм ходила и с часове съм избирала торта и винаги е  било нещо много хубаво а и е празнувал с дечица и тн...Тук обаче има 2 сладкарници в тва забутано село и май нямат детски, подходящи торти.Ще взема нещо, мисля да заведем някъде децата (в близкия град най- вероятно) да се позабавляват , най- вече баткото, а ако вали което е доста вероятно ще сме си у дома само с майка ми... Rolling Eyes Crossing Arms

естествено най- важното е да са живи и здрави но все на мен ми се случва да не станат елементарни неща така както аз ги искам, нито първите месеци от живота й, нито първият й рожден ден...така бяхме и със Сашо.После нещата си дойдоха на мястото но пък все се местихме и не можа да си създаде среда...ей на, сега пак трябва да се местим тази година защото той догодина трябва да тръгне на училище , а аз посмъртно не искам да го запиша тук.Искам да учи в българското училище в Прага, та стискайте ми силно палци поне това мое желание да се збъдне.Пак се отплеснах и сигурно досаждам  Crazy

# 76
  • София
Алабала скоро питка да правиш Simple Smile

Алекс няма намерение да ходи. Скоро и зъби няма да има Simple Smile
Определено към кака си се обръща с "Нана". Джони правил тест и го питал "Къде е Нана?" и Алекс поглеждал към Дияна. Каката в началото се сърдеше "не искам да се казвам така". Но сега май свиква Simple Smile
Дава целувки - мляска с уста Simple Smile

Да честитя РДто на двамата Жорковци, на Мария и на slyn4o_bebe; и на Анджела на pebalsche.
Да честитя и именния ден на всички именници.

# 77
Добро утро мили мами и бебчета! Днес в нашето семейство има троен празник – аз, сина ми и свекър ми сме именници! По този случай искам да ви почерпя, за наше здраве!

Освен това, преди една година, на този ден, получих прекрасен подорък –  Мария ми съобщи, че на този свят се е появил малкия Героги.
Мила Мими, толкова преживяхме с теб - и хубаво и лошо! На този незабравим за теб  ден, желая на малкия рожденник и цялото ви семейство много здраве, много разбирателство, безкрайно щастие и дано скоро Гого преодолее проблема който има! Пращаме ви много прегръдки и целувки и нашата безкрайна обич!

А ЗА МАМА   

Честито и на другите малки рожденници
Георги на slyn4o_bebe
Анджела на pebalsche

ЖЕЛАЯ ВЕСЕЛ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ!!!

# 78
АЛАБАЛА-МНОГО СИ РАННОБУДНА HugЧЕСТИТО ПРОХОЖДАНЕ НА ЙОАНА  bouquet
 smile3501 newsm51
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДНЕШНИТЕ БОНБОНЧЕТА[/size........
ГЕОРГИ НА Maria
ГЕОРГИ НА slyn4o_bebe
АНДЖЕЛА НА pebalsche
.
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ ДНЕС

# 79
Честито на всички именници и именнички. Нашият син е Георг  smile3540, дядо му е Георги, леля ми състо пра3нува на днешния ден. Да са живи и 3драви...  cheers 

Честит рожден ден на сладурковците днес. Родени са на прекрасен ден...

Последна редакция: ср, 06 май 2009, 10:44 от Lale32

# 80
  • София
Честито на всички, които празнуват днес.
Специално искам да поздравя Мария и Гого!
Марийче, да ти е жив и здрав малкия - голям бонбон. Пожелавам ви много щастие, здраве, любов и късмет.

bdbaloni bdbaloni bdbaloni

Весел празник на всички!

# 81
Момичета, благодаря ви за поздравите   bouquet
Честит имен ден на всички празнуващи!

Мен от сега треска ме тресе за петък за рождения ден на Ния, дано всичко мине прекрасно и поне не вали, че...решихме да не го правим с много хора, тя онзи ден на сватбата така се изнерви и плака доста, особено за мен, само като ме мернеше някъде и почваше да плаче да я гушна  ooooh!
Показвам ви една снимчица да видите с каква рокличка я бях издокарала...

# 82
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ, ПРАЗНУВАЩИ ДНЕС!!!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА:
ГЕОРГИ НА МАРИЯ
ГЕОРГИ НА СЛЪНЧО БЕБЕ
АНДЖЕЛА НА PEBALSCHE

Честито прохождане на Йоана, много уверени крачета и само напред да я водят Hug

jeniqa, много сте хубави, страхотна снимка за рамка  bouquet

# 83
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА  ГЕОРГИ НА СЛЪНЧО БЕБЕ И АНДЖЕЛА НА PEBALSCHE!

Честито на всички именници!

Момичета,всички ме трогнахте с поздравите си,пожеланията,съобщенията и телефонните обаждания!Благодарим ви!  bouquet  bouquet  bouquetДнес всичко ни тръгна наопъки.Объркаха ни тортата,та аз я оправях с течен шоколад.Таткото купил свещичката,а не я взел ooooh! ,а накрая Гого плясна с 2 ръчички върху тортата си Laughing

# 84
  • Някъде по Дунава
Честит имен ден и честит рожден ден на всички празнуващи днес! Да сте живи и здрави и още много години да празнувате този хубав ден!

Jeniga честита ви сватба,желая ви безоблачен семеен живот!

# 85
Мими, чудесни снимки! Много сте сладки  Heart Eyes !

jeniqa, много сте хубави и тримата!

# 86
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЗЛАТНИТЕ ДЕЧИЦА

ГОГО на Мария   Hug
и Честит имен ден

Мария, Гого е разкошен  Hug

ГЕОРГИ
на Слънчо бебе
и Честит имен ден

АНДЖЕЛА
на Pebalsche

Бъдете живи и здрави, много умни и щастливи деца  Hug

http://www.youtube.com/watch?v=zt_7s-Nv2W4&feature=related

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ, ДА ВИ Е ЖИВО И ЗДРАВО ИМЕТО, ДА СЕ СПОМЕНАВА САМО ПО ХУБАВИ ПОВОДИ И С ДОБРИ ДУМИ   bouquet  Hug

jeniqa Страхотна булка си, и тримата сте много готини   bouquet

Честито на проходили, озъбили се и на християнчетата в бандата  Hug  bouquet

# 87
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА:
ГЕОРГИ НА МАРИЯ
ГЕОРГИ НА СЛЪНЧО БЕБЕ
АНДЖЕЛА НА PEBALSCHE

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ГОГОВЦИ!

Ние след рождения ден пак сме със сополи  Sad

# 88
  • Луната ни пази
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЗЛАТНИТЕ ДЕЧИЦА

ГОГО на Мария
и Честит имен ден

ГЕОРГИ на Слънчо бебе
и Честит имен ден

АНДЖЕЛА на Pebalsche

Бъдете живи и здрави, много умни и щастливи деца 
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ, ДА ВИ Е ЖИВО И ЗДРАВО ИМЕТО, ДА СЕ СПОМЕНАВА САМО ПО ХУБАВИ ПОВОДИ И С ДОБРИ ДУМИ!

за бебчовците    love001  love001  love001

за мамите!

Да е живо и здраво името ти като са здрави скалите и планините.
Да бъде то полято с руйно вино, песни, танци, веселба и така чак до сутринта!
Да е живо и здраво името ти и ти покрай него.

# 89
Честит първи рожден ден на:
Гого на Мария
Георги на Слънчо бебе
Анджела на Пебълсче

Бъдете здрави,засмени и послушни деца!

Честит имен ден на всички празнуващи!Нека името ви се споменава само с добро!
jeniqa,желая ви много щастлив семеен живот!Много сте красиви и сладки!
Мими много сте сладки!

Общи условия

Активация на акаунт