Music Idol 3 - десета тема

• 22 750
  • 395
  •   1
Отговори
# 105
  • София
И Боян и Маги много ми харесаха!

За тази вечер фаворити са ми Боян, Преслава, Русина и Маги!!!!
И аз така !  Peace

# 106
  • UK
Забелязвате ли, че почти винаги Боян и Александър пеят първи и последен. Simple Smile

# 107
Димитър и Симона трябва задължително да са на елиминации и един от тях да си замине. Предполагам, че Александър ще е към номинираните този път...ще видим  Rolling Eyes

# 108
  • София
Забелязвате ли, че почти винаги Боян и Александър пеят първи и последен. Simple Smile

Вероятно,защото има три момчета и да разделят малко женските изпълнения.  Thinking

# 109
  • sofia
Много ме радва Боян. А иначе като го погледнеш, си е жива карикатура. Късокрак шкембелия с овални маймунски ушища...обаче и хъс, и присъствие, живец, страхотен е, и е най-сърцатия от всичките, вижда се, че влага душата си на сцената, изобщо не се пести, остава си ми фаворит.

# 110
  • UK
Като запее ми е толкова секси, хич не ми пука че е късокрак и кръгъл. Simple Smile Като запее става съвсем друг. Simple Smile

# 111
Като запее ми е толкова секси, хич не ми пука че е късокрак и кръгъл. Simple Smile Като запее става съвсем друг. Simple Smile

освен това не ми в къщи - пее момчето и то страхотно!

# 112
Към момента, само при него се вижда желанието да победи. Много ме радва.

# 113
  • UK
Ааа, следващия концерт има потенциал да е страхотен, но с тея Те...

# 114
супер. другата седмица - на италиански. и най-накрая по 2 песни

# 115
  • Linz
Влизам в темата да изразя възхищението си от Боян. Невероятен е! Не мисля, че е имало такъв завършен талант в Мюзик Айдъл до сега. Александър също е много, много добър. Въобще много силно македонско присъствие.

# 116
  • UK
Абе аз нали казах нещо относно закона против Виктория да пее Шакира? Защо, ЗАЩО!!!??? тая жена си мисли, че пее Шакира добре, не се ли чува, няма ли приятели да й кажат, че това са й най лошите изпълнения ЕВЪР, та да спре да ни мъчи най накрая с тях?!

# 117
Уф, Шакира, аа не Виктория било това ... Ужасна е тая имитация едно към едно, ужасно.

# 118
  • UK
Тя поне да я имитираше добре, ами тея звуци, дето издава, все едно повръща, гади ми се.

# 119
  • Ланкър, планините Овнерог
Артистичност+глас=Боян. Даже и на външен вид ми харесва. Скица е, не е грозен.

А това момченце Димитър кога ще си ходи? Време му е вече, даже отдавна му е време. Няма друго такова дърво. Дай му на него някакви бозави романтики да пее, но ако трябва да вкара малко живот-нъцки.

Общи условия

Активация на акаунт