Отговори
# 150
Мой колега е от казанлък и тази година ни е поканил на карнавала  Laughing
Ние обаче си правихме планове за 6-7, то излезе, че е на 30 май  Tired
Тогава е и балът ни - повод семестриално завършване демек абсолвентска  Whistling та въпросният колега се измъкна от бала с извинението, че ще ходи на карнавала  Close , не че не го е правил предните двадесет и кусур години  Crossing Arms. Ще види той като  му се натресем всички след бала  Mr. Green  Heart Eyes

# 151
  • Истанбул
Здарвейте майски момичета HugКак е настроението Heart EyesЕй днес вече се живее в Истанбул ,че то с тез зверски температури.Аз полека=лека се се готвя за път.Смилих се над детенцето си и жалните му вопли и го вземам със себе си=айде няма да преучи за 2 дни ,т/е да не се правя на много взискателна.Просто сложих на везните на съвестта си училището и прекрасните мигове прекарани с баба и дядо и последните надделяха.Застягахме куфари и чанти,сякаш там ще годинясваме #CrazyАма дъщеря ми все още не може да разбере ,че не отива в Шумен на модно ревю а на посещение=нейсе  bouquet
Суха Мащерке задочно се познаваме ,надявам се да се запознаем лично  bouquet
Гхоснза съжаление няма да мога да навестя нашите китни вилаети
Н а всички ви приятна вечер Heart Eyes

# 152
Здравейте дружки,
Отдавна не съм писала, но ви чета от време на време.
Виждам, че някои за празник на розата се готвят, други за абитуриентска, терти семейни оразници празнуват-все хубави поводи   bouquet
Суха мащерка колко години от сватбата празнуват вашите? Нашите на 6 май направиха 30 и се води перлина сватба-много се гордея с тях. Вече забравих какво и кога съм писла тук, но ако се повтарям извинете Embarassed По повод на годишнината си бяха в Турция и толкова са възхитени , че пак искат в края на лятото. Останали са им много турски лири и аз поисках да им ги купя-надеждата, че ще стигна до Истанбул не угасва в мен, а майка- "А..не ние ще си ги изхарчим"- "Къде?" -питам аз.
"Ами мислим пак да ходим есента"-  Laughing И тах ги хвана турската треска. Laughing
Анджи кога точно е карнавалът в Карлово? Срамота, ама верно не знам Embarassed
Kaigi бързо да бягаш на турска баня  Laughing. Аз я обожавам-страхотно отпускащо и в същото време зареждащо ми действа. а за масажа след това----ммммм думи нямам.
Ели как е малкия юнак? Много гушки и цунки на него и каката.
Айде аз сега ще бгам, че много работа ме чака. Дано Ивчо заспи по-рано тази вечер , че пак да ви навестя  Hug

# 153
Селям комшийки!

Бз-като се зачетох в оная тема в КМ и забравих да ти благодаря за инфото,наистина си Бз-педия  Laughing Heart Eyes

Чувствам,че като си тръгнем за Бг праз Истанбул дълго ще се задържим там и много пари ще потрошим:сега искам и тия красиви търкалки,освен сладоледа,миризливите броеници,дрешки,платени шалчета,чехлички,ляхмаджуни ......  Party
Че чак за зет от Тр се размечтах,гледам хората много тачат къщите с басеини-и аз така   Crazy Wink

за всички :   bouquet

# 154
Хелоу еврибади, как сте?  Heart Eyes

Първо искам да благодаря на Цветикуш, че ни заведе на това хубаво местенце в Полонезкьой   bouquet. Добре, че взе и зълвата с теб да има с кого да си говоря по бебешки въпроси и Дениз да си играе с друго бебе  Party.И второ благодаря  на другите момичета за чудесно изкарания ден, много приятно ми беше. Айде другият месец пак. От сега мислете мястото, а пък защо не и на същото.  Peace

Направих албум от вчера и сложих моите снимки айде слагайте и вашите, нямам търпение да ги разгледам и тях.

bouquet Heart Eyes Hug Peace

# 155
ейййй, едвам ви изчетох днес, тцтцтцт, писали писали, та не се спряли - клю-клю-клю, ааааа

айде лека нощ и сладки сънища от мен, и да сънувате сладки места за обикаляне, добри приятели за спокойствие и утре да се събудите млади, щастливи и усмихнати http://www.krassota.com/i/good_n/10.gif

# 156
  • Казанлък of all places
Любими мои, добър ден!
По едно кафе дали бихте изпили , преди да хукнете ? :
Вчера бях в София , много жега бе! И много прах, и много хвърчщи тополени пухчета, които в съчетание с мръсния софийски въздух ми докарват алергия.Добре , че има дебели сенки все още и пицарии на открито и студена бира...и верни другари да пием бира в 3 следобед Simple Smile
Снежи, страхотно изглежда мястото! И бръмбъзъците са много смешни ! БЗ не е . Simple Smile  Hug
Цвете. на 30.05 е тази година празника. Елате де!
Днес , момичета, ще се карам със шефа си. Предупреждавам. Довечера вече може да не работя за него. Някакви предложения за тактика при спор с шеф- турк?

# 157
  • Varna
Eлена, ЧеститИмен Ден. Пожелавам ти много, много сили, че сега са ти много нужни, да ти е здраво името и ти със него и винаги верни дружки до тебе Simple Smile

# 158
  • Истанбул
[bAнгелинке[/b] да знаеш ,че ако започнеш първо с искане относно повишение на заплатата ще удариш на камък,за един патрон искане за повишение на заплатата от подчинен е равносилно на вземането на биопсичен материал Mr. Greenи това не зависи от националността му.Първо навлизаш в темата плавно като му казваш колко е добър в работата си и как фирмата в негово лице ще разцъфне,в същото време му обясняваш ,че за просперитета на фирмата са му нужни кадри като самата теб,знаеща няколко езика и веща в работата си.Така ,че ако не иска да те изпуска да се замисли newsm78
За това професионален съвет искай от Бз =нали е магистър по финанси Laughing
Елена Честит Имен Ден Hug  bouquet

# 159
  • Казанлък of all places
Въх, верно , Св. Константин и Елена днес ! Ели, да ти е живо името! МНОГО ЛЮБОВ И РАДОСТ!!!  bouquet
haksev, не е за заплатата ( не че ще откажа, де) - за погазване на принципи е. От него съм е учила на неща, които той пренебрегва, дано да е случайно. Пък после ще подходя плавно....

# 160
Привет девойки  Heart Eyes Hug ! Малко късно се рAзписвам , ама все пак  Mr. Green Wink.

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕНИЦИ -Константин и Елена , Коста, Костадин, Костадинка, Еленка, Лена, Елеонора, Ели, Еленко, Елен, Елин, Елиан, Илона etc. !
  (Флавия Юлия Елена=Света Елена=Елена Августа=Елена от Константинопол се свързва с откриването на Светия Кръст ; царица Елена, майкаTa Ha цар Константин (свикал Първия вселенски събор - 325 година ), e прочута със своето благочестие. По нейно  време е открит Кръстът на Голгота=Светия Кръст. Поверието гласи ,че през 326 година царица Елена посетила светите места в Палестина и пожелала да открие светия кръст. По напъTcTвията на евреинa Иуда почнали да копаят под храмa на богиня Венера u след като Елена заповядалa да разрушат идолския храм, да разчистят камъните и да копаят в земята --> открили Гроба Ha Иcyc и Голгота, бuлu намерени в земята три кръста и гвоздеи.  На деня на Света Елена CB. Константин B някои райони се танцува върху жарава (i.e. нестинарство=Танц в огъня -- > etymology : 1) oT гр. "анастенагмос" - въздишане, пъшкане на нестинарите по време на транс ; 2)oT гр. "(х)естиа" - огън).  Поверието е, че огъняT , който се пали, гони  болестиTe, нещастието, злиTe духове; огъняT пречиства/опрощава греховете на присъстващите XoPa u ги прави по–силни. Peace

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА НАШАтА ЕЛЕНА ("светлина“, „ореол“, „сияние“, "избраница") ! Да си жива и здрава, винаги усмихнатa и щастлива мама  Heart Eyes Hug  bouquet!

Лилиту, Каuгuту - еее чак пък  "-педuя"  Blush...не ме четкайте така де, че като се надуя като балон, тогаз ша видите...  hahaha Mr. Green

Хаки - ти вълнички ли ми правиш  Whistling Mr. Green? А ? Ама и ти добри съвети си дала  Wink...Анджито моите не знам колко ще са ти от полза...аз действам co кротце - co благо, НО право куме в очите ...Bсе още си спомням едно интервю със CEO-то на компaнията , в която в последcTвие започнах работа....та той тогава ми каза, че 25 години на тази позиция и такъв отговор не бил чувал, а аз просто си казах какво мисля,.та така..  Mr. Green hahaha Flutter Whistling.Стискам палци, пръсти на крака и уши разговорът да е минал добре  Hug Peace (защо аз не съм смешна бре, а само бръмбъзъците , ...може ли такова дискриминация  Mr. Green Laughing Crazy)

И аз да ви поздразня с това колко хубаво беше в ПОлонезкой ...кога е следващата сбирка другарки?  newsm78 Whistling Mr. Green

Оставям ви за сега ...Лека и прохладна  Heart Eyes Hug Peace  bouquet

Последна редакция: чт, 21 май 2009, 18:32 от bz

# 161
Добър ден и от мен  Heart Eyes

Ние се приготвяме за пътуване,ранна почивка в Кемер...Надявам се времето де е хубаво,та Ати да се плъцика на воля...Обикновенно ходим по това време на годината,преди да са започнали големите жеги и винаги сме оставали доволни,дано и този път е така...

Истанбулки,юни ще има нова среща на теферич  Wink,Полонезкьой ли ще е пак или друго място оставям да го измислите докато ме няма...Днес ще изпразня фотоапарата и ако Мултито е в настроение ще кача и аз малко снимки от сбирката ни...
Чао и целувки на всички от нас   bouquet

# 162
Добро утро!

Това Полонезкьой наистина изглежда страхотно. Ние мислим юни месец да пътуваме към Истанбул, ще се радваме да присъстваме на срещата. Само свирнете и ако сме в града пристигаме, да видите едно малко диване.
benmary , приятна почивка. Ати е много развълнуван, предполагам.
Анджи, кажи какво стана с шефа  Wink
bz, хайде мини-педея си тогава  LaughingHug
Хаксев, приятно гостуване при баба и дядо.
Елена, Честит Имен Ден! Да си жива и здрава да си носиш името!

Ох, тук от няколко дена са страхотни жеги. Аз си мислих, че като сме по на север ще е хладничко, но не било точно така.

# 163
  • Казанлък of all places
Добро утро, добър ден и честит Свети Петък Последноработен!
Много благодаря за положителната енергия и за мъдрите съвети. Аз все се старая да съм уравновесена и спокойна и си мисля, че успявам, та и този път смятам,че се справих. Имаше повишаване на тон, но пък аз не си позволявам да влизам на среща без документална опора...та така.Смятам,че се разбрахме и че съм го убедила колко много трябва да се радва, че има служител като мен Simple Smile
Кайги, обичам Будапеща през лятото! Нищо не сте видели още! Добре,че си имате Дунав да ви спасява!
На Бенмари и завиждам най-благородно....
БЗ, слънце, всичките с деца, а вашето, моля, къде сте го скрили? Ей, тази седмица ли ви беше благотворителния брънч?
Хаксев, за кога да готвим червения килим Simple Smile
На всички вас - усмихнат ден!

# 164
Добро утро в 2 и половина следобед. просто ми идва да кажа добро утро, иначе съм си станала както си му е реда.

Елена, честит имен ден със закъснение. Много щастие и късмет ти пожелавам и много много радост в семейството!

Анги - разби ме - Св.Петък Последноработен, и Св.Мъченица Съботоработна другата седмица хич няма да ми е до празник. БТВ - ще водя обучение 2 дни тогава в Ст.Загора. Та като разбера хотела, сигурно ще ми трябва нужда от помощ, Сладка Хапка, разчитам на едно рамо   bouquet

Кайги, вие знаете - идва юни, стават черешите, и вие в Турция и в Бг.  Hug айде, нали ще се обадиш като си в Българско?

Снежи, супер снимки, и на всички там -  Hug  bouquet Hug

Бенмари, обаче и на снимките ти личи промяната, браво, още повече се надъхвам, въпреки че и при мен е чувствителна. Дори и в психологическо отношение.

Та в тая връзка да ви се оплача - станала съм една домушарка, търсеща спокойствието, излъчвам доброта и щастие, чак се плаша от сембе си, накъде върви тоя свят...  Whistling  Party  Peace  Tired  NeWS78  hahaha  hahaha  hahaha

Хаксев, ти не си ли мислила да си сменяш работата към ту ЧОВЕШКИ РЕСУРСИ?!?! много добре я разбираш психологията на шефа, и има ли почва у нас  newsm78    ooooh!  Whistling

Айде, девойки ... лек и спорен. преди началото на уикенда. Hug

Общи условия

Активация на акаунт