Отговори
# 30
  • Казанлък of all places

Честити имен ден, Джорди! Жива и здрава да си, много обич и щастие ти желая!
Весел празник на всички ви , момичета!
Аз черпя заради баща си и племенника си , двамата Гошовци, на които следобед ще им ядем агнето ... ( аз не ям, де, ама другите ядат за 10:))
Излизам сутринта пред вкъщи, а някой вече успял да закичи входната врата с люляк , много мило ми стана.

# 31
  • до вятърните мелници
Благодаря за поздравленията и пожеланията!

Ех, как искам да мога наистина да ви почерпя така -

за съжаление само виртуално, но се надявам да можете да усетите дъха на тревата и гората докато чакаме чевермето да се опече!

# 32
честит имен ден на джорди

Златни уста името ти да продумват, по мед и масло да го споменуват!

# 33
  • Истанбул
Джорди   bouquetЧестит имен ден  bouquetМного здраве и приятни емоции Hug Hug

# 34
Честит Имен Ден Джорди

Честито на всички именици!

# 35
Олеее, нямаме 5-6 дни и не мога да смогна да ви изчета. Благодаря за поздравите на всички, ето нещо от мен

Сега подред, честит рожден ден, малка Мелис. Кайги, да ви е жива и здрава и много гордост да ви носи.  Hug  bouquet Hug

ЧРД и на Селин, там лично поднесох поздравите.  Hug Hug

Мирамира, честит имен ден, много щастие и късмет.   bouquet Hug Hug

Джорди, честит имен ден и на теб,   bouquet  bouquet

Бенмари, едно птиченце ми издаде за новата ти визия, и за това че изглеждаш страхотно. Simple Smile И аз правя същите опит, така че може да обменим малко опит.

Хаксев, много поздрави имаш от нашите земи. Ние имахме много малко време, но слезнахме пеша до разклона, минавайки едни стари запустели прасковени градини. Много романтична разходка. Скоро ще сложа снимки във фейсбука, въпреки че снимах само с телефона. Така че изпратих много поздрави и на земите от теб.

Ние бяхме до 3ти към Търново, Габрово и Павликенско, и от 4-5-6 към Родопите - Триград, Девин и така, заредена съм с много енергия за предстоящата 2-дневна седмица. Къса но много важна, стискайте палци.

Айде, засега толкова от мен, весело изкарване на днешните празнуващи Simple Smile

# 36
Честит имен ден Джорди! Много здраве и много щастие желая на теб и семейството ти!   bouquet

С риск да разваля веселия тон в темата: какво се е случило в Турция? Снощи са давали по новините за много нелеп атентат на сватба.  Sad 
44 жертви между които и самите младоженци.  Confused Тъкмо се ровя в интернет за повече информация. Какъв ужас! Точно в сватбеният им ден!  Cry

# 37
ЧестИт Имен ден ДжордИ!   bouquet С  пожелананИе за здраве, щастИе И късмет от мен И ДенИз!  newsm51 newsm51 newsm51

# 38
  • до вятърните мелници
Милички, много ви благодаря за прекрасните пожелания! Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Да ви се връщат стократно!

Дилара, до колкото подразбрах (понеже напоследък не се гледат новини у нас, тъй като съпружето се нерви много на наклона и уклона на управляващите Crazy) става въпрос за така наречаната "кан даавасъ" или Капулети и Монтеки по турски  #Crazy

...колко тъжно че и в 21ви век се случват подобни неща....

# 39
  • Истанбул
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПАТЕРИЦИ НА МЕЛИС И СЕЛИН!!!  bouquet  bouquet  bouquet

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА МИРАМИЛА И ДЖОРДИ!!!  bouquet  bouquet  bouquet

става въпрос за така наречаната "кан даавасъ" или Капулети и Монтеки по турски  #Crazy

Позволявам си да те поправя: Капулети и Монтеки по кюрдски! Thinking

http://www.dnevnik.bg/sviat/2009/05/06/714440_osem_dushi_poluchi … asovoto_ubiistvo/

# 40
Каиги, да ти е жива и здрава рожденничката!  Hug
Да бъде все така чаровна сладуранка и много да ви радва и слушка!

Честит имен ден на всички именници!  bouquet

Много е трагичен случая!  Sad
Човешката простотията (джехалет) край няма, жалко че това става в днешно време.  Confused

За случката като гледах по новините казаха, че клането на двата рода е станало по време на годеж. Били събрани в една къща в Мардинско село. И убийството е станало, когато жени и мъже се разделили в отделни стаи за да си направят молитвите (намаз) и докато се молят са ги застреляли...деца, възрастни, бременни жени....  Sad

# 41
Добро утро...
И аз бях ,и съм потресена от това което се случи в Мардинското село  Sad
Снощи гледах по-дълго и новините,но се вбесих  Close  на репортерите как безочливо разпитваха сирачетата на застреляните там майки и бащи ...
Чудех се ,дали самите журналити имат деца...защото ,човек ,който е родител не би интервюирал по подобен начин дете на 3-4  годинки,което предишният ден е загубило майка си и сега си играе на гроба и не осъзнавайки истинската същност на това ,което се е случило и тепърва предстои в живота му..
На сестричката на младоженеца бяха задавани въпроси от рода -И къде го прониза куршума брат ти?   Close С отворени очи ли умря? Close ... И детето съответно разказваше подробно всичко...Кой знае колко пъти е било интервиюирана за всичките телевизионни канали...
Боже,що за хора  newsm78 печелят  зрителски рейтинг  по подобен начин...Певключвах,превключвах канали и най-накрая се вбесих и изключих телевизора ..

Мир на праха на всички загинали и добра съдба за сирачетата им...Не знам и не проумявам как все още съществува подобно нещо като кан давасъ-кръвно отмъщение в "модерна" Турция.

Ghosn ,смая ме бе човек,от къде разбра за новата ми визия  Wink...то аз още не съм и свикнала  Grinning и като се огледам се чудя коя е тази срещу мен  Laughing.Добре работи разузнаването  Peace

Момичета истанбулски,казвайте за Полонезкьой,кой кога е свободен-тази или другата събота или неделя...Вемето просветна ,събирайте деца ,кучета и пр....абе мъжете ще ги включвяме ли? Или те само спонсорска страна ще вземат  Grinning...Чакам запис...

# 42
Здравейте, мархаба, селамлар, хилоууу  Heart Eyes
Как сте. Нямаше ме в темата дълго време. Пропуснала съм много поводи за почерпка!!!
Честито на Дризе и Каиги. Да са ви будни, здрави и борбени дечицата.

Аз от около 20 дена бях болна както знаете от гнойна ангина. Сега е по-добре ама проблема вече е в сливиците ми. Както и да е само за хубави неща да си говорим.
Бз, кака, исках да се видим, но не съм ти писала защото не можех да стоя здрава и права заради ангината.  Tired  Видях, че заради дъщеричката ти сте ходили на прегледи май при спец УНГ може ли по-късно да се консултирам с теб?

За кан давасъ  Cry честно казано като слушах новината не можех да повярвам, че такива деяния се извършват от хора които вярват в Аллах, още повече не мога да повярвам, че човешки син е способен да стори такава стрелба  Shocked

Хубав ден на всички. Слънчева пролет на всички.  Confused Praynig

# 43
Трагедия. Уви... ние тук бистрим и се нервим на изказвания, а някъде човек просто вдига оръжието и просто така застрелва. Това е ужасно и с телевизиите и рейтингите. Да, наистина зрителя иска да се информира, но не и по този начин да влиза в живота и в трагедията на хората. Мир на праха им.

Бенмари, никакво разузнаване, Балкана пази своите тайни... Simple Smilesmile3521 newsm10 И аз така чак се учудвам някой път че успявам да облека някои дрехи, а още малко имам до моята цел.

Поздрави от мен на всички.

# 44
Привет момичета   Heart Eyes Hug...

Май пролетта идва по терли4ки по Истанбулско  Crazy Whistling Laughing ...

Adash, Sneje = За вчера , съжалявам,че не можах да дойда...дано успеем да се организираме за Polonezkoy ...(ние нямаме школо на 18, 19 и 20) ...

Суха М, - Ще ти пиша на лични  Peace

До по-късно красоти... Hug

Ще си позволя да ви сложа по един Рома дондyрмасъ ...все пак е 21 градуса навън вече  Party Flutter Mr. Green

ps: За ситуацията в Мaрдин (барем да бяха написали правиЛно името на селото във bg. веcтниците - Bilge(Билге)) не искам да пиша нищо ...само Бог да простu хората! Лека им пръст!  Praynig  Само се надявам да не почнат сега едни теми из форума за кюрди-турци ,че ще ми дойде в повече ... Sick (вече ми триха постове и в нашата тема, и в 'дом и семейство', и в 'кино и телевизия' ..тъй че === >> ша мълча като рибок  Tired  ... Whistling  )
http://en.wikipedia.org/wiki/Mardin_Province
http://en.wikipedia.org/wiki/Mardin
http://www.yeniadana.net/ResimUpload/DF093D9CDEA65BA07966865D5C5 … 1A311B9E161D.jpeg  =Bilge
http://www.pusula.tv/fotogundem/20090505.090404_MRD009_1117123.jpg
http://www.hurriyet.com.tr/english/domestic/11597094.asp?gid=244
- има снимки , които не са за всеки == http://www.todayszaman.com/tz-web/detaylar.do?load=detay&lin … 549&bolum=101

Последна редакция: чт, 07 май 2009, 21:12 от Дивиана

Общи условия

Активация на акаунт