LaRedoute.fr - 113 - Всичко за поръчката!

• 39 656
  • 691
  •   1
Отговори
# 90
pavlinaj , не могат да ти обработят поръчката и ти казват да се свържеш с банката, която ти е издала картата. Аз съм пускала доста поръчки с карта на Прокредит и не съм имала проблем никога.

pavlinaj, цялата сума ли е 30 евро заедно с доставката и някакъв данък нали имаше начислен (френско ддс ли е или нещо подобно). Да не би само покупката да ти е на стойност 30 евро, а да не си обърнала внимание, че начисляват други суми и да не са ти стигнали парите в картата!?

# 91
  • Пловдив

това по-скоро са само възглавниците, но нека и някой друг каже  Peace
Да, не е за люлката, а за тапицерията по нея.

# 92
Момичета някоя имали мнение за тази рокля

# 93
Крайната сума, която ми даде е 30 евро , вкл. 5 евро доставка и евро и нещо,което е опъковачни или нещо такова.Освен след почивните дни да звънна в банката да питам.Те дали ще могат да ми кажат нещо?

# 94
  • Варна
според мен ако не са стигали парите нямаше да ти даде да потвърдиш поръчката, нали без пари не може да се поръча, така че друг сигурно е проблема

# 95
  • Варна

това по-скоро са само възглавниците, но нека и някой друг каже  Peace
Да, не е за люлката, а за тапицерията по нея.
Само за покрива на люлката . Има размери в сгънато и разгънато положение  Grinning

# 96
  • Sofia
Крайната сума, която ми даде е 30 евро , вкл. 5 евро доставка и евро и нещо,което е опъковачни или нещо такова.Освен след почивните дни да звънна в банката да питам.Те дали ще могат да ми кажат нещо?

Определено звънни и питай, те това и в писмото са ти написали, доколкото разбирам, да се обърнеш към банката си. Peace

# 97
  • Абсурдистан
Благодаря ви, момичета   bouquet

# 98
Някой има ли го този бански? Как е като материя и отговаря ли си? Предварително благодаря  Hug

http://www.laredoute.fr/vente-le-push-up-imprime.aspx?productid= … &numberpage=1

# 99
Добро утро.Искам да попитам нещо.Ако се случи да откажат поръчка,на мейла ли пращат писмо или се появява нещо в суивито?    newsm78

# 100
  • Пловдив
Добро утро.Искам да попитам нещо.Ако се случи да откажат поръчка,на мейла ли пращат писмо или се появява нещо в суивито?    newsm78
на емейла  ще ти пишат.   Peace  до 5дена,на някой и след 2седмици са им писали ,че им отказват поръчката.

# 101
на емейла  ще ти пишат.   Peace  до 5дена,на някой и след 2седмици са им писали ,че им отказват поръчката.
Peace

# 102
  • Дивия Северозапад
Моля, специалистките по оразмеряване да помогнат. Съпругът ми е с мерки ГО-124, талия-110, ханш-122. Има доста широк гръб, няма корем. Какъв размер ризи и панталони да поръчвам?  newsm78 Интересува ме специално размера на ризите и панталоните, защото само това ще му поръчвам. Благодаря ви.

# 103
Моля, специалистките по оразмеряване да помогнат. Съпругът ми е с мерки ГО-124, талия-110, ханш-122. Има доста широк гръб, няма корем. Какъв размер ризи и панталони да поръчвам?  newsm78 Интересува ме специално размера на ризите и панталоните, защото само това ще му поръчвам. Благодаря ви.

За риза мисля че е между XXL  и XXXL, зависи от модела, а за панталон 56-ти номер. Нека кажат и другите момичета, но според таблицата е така.

# 104
след като е фактурирана или не е била фактурирана?

Последна редакция: вт, 05 май 2009, 12:20 от herelina

Общи условия

Активация на акаунт