LaRedoute.fr - 113 - Всичко за поръчката!

• 39 663
  • 691
  •   1
Отговори
# 135
Благодаря, АНИМА! Остава ми варианта да пратя пъномощно на свекито или пък да звънна в други ден на бургаската поща и да помоля да ми препратят колета, но силно се съмнявам, че ще успея....ама ще се пробвам Mr. Green

# 136
  • София

На мен тогава ще ми е голямо,защото аз вземам 38/40. А според теб подлежи ли на корекция от шивач, че ми харесва и не искам да го продавам? Забравих да кажа че съм 170
[/quote]
Аз също си взимам 38/40,имам палтенцето в размер 168 и съм доволна!

# 137

На мен тогава ще ми е голямо,защото аз вземам 38/40. А според теб подлежи ли на корекция от шивач, че ми харесва и не искам да го продавам? Забравих да кажа че съм 170
Аз също си взимам 38/40,имам палтенцето в размер 168 и съм доволна!
[/quote]

и според мен ще ти е добре  Peace иначе за височината аз съм 1,76 и ми е точно, дълго няколко пръста над коляното.

# 138
eva_merry - 40 см е в талията, нормална талия е, не е нито висока, нито много ниска. на мен понеже ми е малко голям в талията ми идва с по-ниска, но така е по-добре  Peace

# 139
  • Временно
eva_merry - 40 см е в талията, нормална талия е, не е нито висока, нито много ниска. на мен понеже ми е малко голям в талията ми идва с по-ниска, но така е по-добре  Peace

Мерси!  Hug Аз защото предпочитам ниска талия,но 40 см ще ми е голям,ако реша ще си взема 36 номер!

# 140
аз да споделя- нали бях писала, че ми пратиха две панталончета в последната поръчка, та им писах мейл да кажат на кой адрес да им върна дублираните, та днес ми отговарят да ги задържа, нямало смисъл да им ги връщам  Grinning
е, аз съм чиста пред съвестта си, че им писах

# 141
Здравейте момичета!За първи път влизам в този подфорум и имам въпрос,извинявам се предварително,защото от 113 теми със сигурност въпроса ми е обсъждам,но наистина не мога да ровя толкова...Ако ме насочите към линк ще се информирам с удоволствие.Интересува ме плащането може ли да се прави от дебитна карта или може само с кредитна карта?Ако искам да поръчам от БГ,но да получа доставката на адрес в Канада ще стане ли и колко приблизително струва като цена?Благодаря предварително Hug

# 142
Здравейте момичета!За първи път влизам в този подфорум и имам въпрос,извинявам се предварително,защото от 113 теми със сигурност въпроса ми е обсъждам,но наистина не мога да ровя толкова...Ако ме насочите към линк ще се информирам с удоволствие.Интересува ме плащането може ли да се прави от дебитна карта или може само с кредитна карта?Ако искам да поръчам от БГ,но да получа доставката на адрес в Канада ще стане ли и колко приблизително струва като цена?Благодаря предварително Hug

Става с дебитна карта, стига да е Виза Електрон и да не е Виза Електрон на ОББ. С Маестро НЕ става.
Френският сайт изпраща до държави, в които няма местен сайт. Ако в Канада има Ла Редут - няма да се получи.
Цената на доставката винаги е 5-6 евро + 7% от стойността на поръчката /такса обработка и опаковане/.

# 143
Благодаря за бързия отговор!Ще се поинтересувам допълнително и пак ще ви чета.

# 144
  • София
Я сега пък друго да ви попитам...
За мерките става дума. Моите са:
ГО 105 (обиколката под гърдите ми е 80см) / Т 80 / Х 105... при скромните 162см... /но съм в процес на заслабване Simple Smile/
По техните мерки ми излиза френски 46 номер за горна дреха.... Обаче аз днес си купих един полар на адидас, който ми става и на него пише френски номер 42....
Аз сега кой да поръчвам?

Благодаря ви предварително   bouquet

# 145
  • Пловдив

Става с дебитна карта, стига да е Виза Електрон и да не е Виза Електрон на ОББ. С Маестро НЕ става.
Френският сайт изпраща до държави, в които няма местен сайт. Ако в Канада има Ла Редут - няма да се получи.
Цената на доставката винаги е 5-6 евро + 7% от стойността на поръчката /такса обработка и опаковане/.
В падащото меню,където са държавите в кошницата има и Канада   Laughing

# 146
а палтенцето колко е дълго без качулката и какъв номер да си взема според вас - 162 или 168? висока съм 164, но ханша ми е 98

# 147
Я сега пък друго да ви попитам...
За мерките става дума. Моите са:
ГО 105 (обиколката под гърдите ми е 80см) / Т 80 / Х 105... при скромните 162см... /но съм в процес на заслабване Simple Smile/
По техните мерки ми излиза френски 46 номер за горна дреха.... Обаче аз днес си купих един полар на адидас, който ми става и на него пише френски номер 42....
Аз сега кой да поръчвам?

Благодаря ви предварително   bouquet

Блузи от разтеглива материя - 42, ризи, сака и нееластични блузи - 44. Панталони и поли - 40, ако не обичаш впити, а по-свободни - може и 42, но аз по-скоро залагам на 40

# 148
  • София
Искам да им върна на Ларедут  2 дрешки , писах им преди 3 дни ,но още нямам отговор / получих потвърдителен майл / .Трябва ли да чакам отговор от тях или направо да им ги пращам?Искам да ми пратят ваучер.

# 149
а палтенцето колко е дълго без качулката и какъв номер да си взема според вас - 162 или 168? висока съм 164, но ханша ми е 98
Според мен 168  Peace Аз съм с ханш 100 и 168 см висока и ми е добре. В 162 не знам дали ще се побера  Thinking Но нека и други кажат - мен също ме интересува големината на 162

Общи условия

Активация на акаунт