LaRedoute.fr - 113 - Всичко за поръчката!

• 39 641
  • 691
  •   1
Отговори
# 150
  • София
pepi7096,   bouquet

# 151
eva_merry - 40 см е в талията, нормална талия е, не е нито висока, нито много ниска. на мен понеже ми е малко голям в талията ми идва с по-ниска, но така е по-добре  Peace

Мерси!  Hug Аз защото предпочитам ниска талия,но 40 см ще ми е голям,ако реша ще си взема 36 номер!
eva_merry, ето мерки на 36 номер - талия - 37,5 см., дълбочина отпред - 30 см., дължина на крачола по вътрешния ръб - 63 см., широчина на крачола при бедрото - 35 см., широчина на крачола долу - 30 см.

# 152
  • Пловдив
а палтенцето колко е дълго без качулката и какъв номер да си взема според вас - 162 или 168? висока съм 164, но ханша ми е 98
Аз съм 163 висока и размер 162 ми е широчко в ханша. Ето размери:
дължина 91
ширина под мишници 48, долу - 54
ръкав от рамото - 60
Дано те ориентират Peace

# 153
Най накрая запис  Mr. Green, докато я намеря най- новата тема ми прилоша  Mr. Green!

# 154
  • Варна
Искам да им върна на Ларедут  2 дрешки , писах им преди 3 дни ,но още нямам отговор / получих потвърдителен майл / .Трябва ли да чакам отговор от тях или направо да им ги пращам?Искам да ми пратят ваучер.

Аз също им бях писала преди 5-6 дена и днес получих отговор на кой адрес да им върна артикулите като след това ще ми пратят ваучера, но по мейл не пращали.
Едновременно с това получих и 2-ри отговор на молбата си относно липсващ артикул да ми дадат номер на бон по мейла, който да използвам незабавно и ми изпращат номера в отговора, така че първо ще им изпратя артикула, ще изчакам да го получат и тогава пак ще им пиша да ми пратят номера на ваучера по мейл.  Peace

Изчакай още 2-3 дена, ще ти пишат.  Peace

# 155
  • София
Някой поръчвал ли е от тези?
http://www.laredoute.fr/vente-pantacourt-active-wear.aspx?produc … &numberpage=3
Размерите като на дънки ли са или като на панталон?

# 156
отзиви за тази ризка да ми даде някой, ако я е купувал, предварително благодаря
купувам си 36/38 от редут за горно, гледам от тази има 40, ако е умалена ще ми стане сигурно  newsm78

# 157
Здравейте,може ли да се включа и аз към вашата група Hug
Гледах тия таблици,но немога да разбера за блузи и панталони кой номер трябва да си поръчам
мерките са ми гр103/т83/х113
мерси

# 158
наред е. споко. за  в бъдеще- когато не разбираш какво ти пише в поръчката, пробвай с он лайн преводач.
Благодаря ти   bouquet

# 159
Здравейте,може ли да се включа и аз към вашата група Hug
Гледах тия таблици,но немога да разбера за блузи и панталони кой номер трябва да си поръчам
мерките са ми гр103/т83/х113
мерси
Блузи - 42, панталони - 44

# 160
  • София
отзиви за тази ризка да ми даде някой, ако я е купувал, предварително благодаря
купувам си 36/38 от редут за горно, гледам от тази има 40, ако е умалена ще ми стане сигурно  newsm78

Отговаря си точно на размера!

# 161
Взех да се тревожа вече... Tired
Песнала съм една съвсем мъндзърка поръчка на 27 април, а парите не са усвоени от редутската банка Tired
Ползвах код за сахаринчето...Ще вземат да ми я откажат тия хора  Crossing Arms
Предната поръчка, от 23 април ми взеха парите след 5 дни.
Някой имал ли е случай да му дойде поръчка на пощата, а парите още да не са усвоени?
Кажете ми , че нямам повод за притеснения  Praynig

Последна редакция: вт, 05 май 2009, 21:20 от VK

# 162
Взех да се тревожа вече... Tired
Песнала съм една съвсем мъндзърка поръчка на 27 април, а парите не са усвоени от редутската банка Tired
Ползвах код за сахаринчето...Ще вземат да ми я откажат тия хора  Crossing Arms
Предната поръчка, от 23 април ми взеха парите след 5 дни.
Някой имал ли е случай да му дойде поръчка на пощата, а парите още да не са усвоени?
Кажете ми , че нямам повод за притеснения  Praynig

как разбираш дали са ти усвоени парите от редутската банка?

# 163
  • Canada
И на мен на сетне ми е дошла поръчката от 10.04.  Peace Вече си мислех че никога няма да дойде - ще я взема в петък и тогава ще пиша повече подробности...

# 164
има ли някой от новите дънки на типстер, отговарят ли си на номера или пак са плюс 1, хубави ли са newsm78
http://www.laredoute.fr/vente-jean-large-denim-stretch-entrej-80 … &numberpage=1

Общи условия

Активация на акаунт