LaRedoute.fr - 113 - Всичко за поръчката!

• 39 604
  • 691
  •   1
Отговори
# 255
Момичета моля да ме ориентирате кой размер да си взема от тези дънки
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5074967& … ue&ksource=-1 
и  този ленен панталон
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5300754& … ue&ksource=-1
Нещо не мога да си уцелвам номера и се задръстих с неуспешни покупки.Талията ми е 72,ханша 90.Ще съм благодарна за всяка информация за тези панталончета,а ако някой има и размери или реални снимки още по добре.Благодаря предварително Hug

# 256
и  този ленен панталон
Нещо не мога да си уцелвам номера и се задръстих с неуспешни покупки.Талията ми е 72,ханша 90.Ще съм благодарна за всяка информация за тези панталончета,а ако някой има и размери или реални снимки още по добре.Благодаря предварително Hug

За 36 си.

# 257
Момичета, кой номер да взема от тази блуза за мъжа ми при мерки: гръб - 56см, гръдна-124, талия-110? Не мога да се ориентирам какво означава размер 54/56
http://www.laredoute.fr/vente-polo-taillissime.aspx?productid=32 … &numberpage=1
Моля, който е наясно да ми отговори, за да пускам поръчката.
Петлето, По принцип тази фирма предлага дрехи с по-големи размери. Имат си и отделна таблица, според която за мъжки блузи тип "поло" (с якичка и копченца), каквато е и тази размер 54/56=XL=гръдна 190-116.
Аз не съм поръчвала, но мамчета писаха за този модел, че май е уголемен.

janetta,
За Типстър не повече от 34 (нека и някой друг да каже), защото всички пишат, че техните дънки винаги са уголемени (тези имат и еластан)! Аз с Т-68 и Х-92 влязох в дънки 34 с еласт., НЕТипстър при това.

Алекс1, Защо 36? Заради талията ли?

# 258
и  този ленен панталон

За 36 си.
  bouquetБлагодаря.Дано този път уцеля с номера.Ако някой има размерите на 36 от тези панталончета моооля да ми ги даде Hug

# 259

Алекс1, Защо 36? Заради талията ли?

Ами защо.... заради мерките, които е написала.  Laughing
Ти кой за номер мислиш, че е, я сподели?
Ще си сложа в подписа "Оразмерявам съфорумки всякакви".  Mr. Green

# 260
  • Когато нямам работа ... просто седя и си хубавея
 Joy Joy Алекс, ценоразписа ти е убийствен! hahaha hahaha Joy Joy Joy

извинете за спама, ама сега го видях!

# 261
Joy Joy Алекс, ценоразписа ти е убийствен! hahaha hahaha Joy Joy Joy

извинете за спама, ама сега го видях!

Той е на Бу. Аз - по съвместителство.  Laughing

# 262
  • Варна
Момичета, да питам и аз нещо- в момента съм извън града, сестра ми ми е взела известието (чакам колет от 11.04 ), на известието имало две дати- 30 април и 2 май . Най-рано мога в събота, на 9 май да си взема колета, нали ще е там още  Embarassed досега съм си ги вземала винаги веднага и не знам колко ги пазят, и затова питам  Simple Smile

# 263
  • Пловдив
След 20 дни ги връщат обратно.  Peace

# 264
  • Варна
След 20 дни ги връщат обратно.  Peace
Много ти благодаря  Simple Smile

# 265
  • Пловдив
Момичета да питам тези които имат тези балеринки знам че си отговарят на номера имам и размери ,но нещо не мога да се ориентирам,тоест в момента май вече съм за между 36 и 37,чудя се дали се отпускат като са естествена кожа и дали са за по широк крак,изобщо някой който ги е поносил да даде мнение  Praynig
Още не съм ги носила, за да видя дали ще се отпуснат, но категорично те съветвам да избереш по-малкият номер ако се колебаеш. Аз винаги вземам 39 от Ларедут, а тези взех 38 и са ми точни, да не се повтарям, че няколко пъти вече писах за тях  Peace
Благодаря ти   bouquet аз точно твоето мнение съм си записала,но исках и някой който вече ги е носил да сподели  Hug

Имам спомен че много се купуваха тези панталонки може ли някои да ми даде размери на номер 162 http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=8679320& … ue&ksource=-1
утре мога да ти дам,ако не е късно , че са при малкия и сега да не ровичкам.Ако искаш ми напомни на лични,че да не забравя  Peace

# 266
Момичета да питам тези които имат тези балеринки знам че си отговарят на номера имам и размери ,но нещо не мога да се ориентирам,тоест в момента май вече съм за между 36 и 37,чудя се дали се отпускат като са естествена кожа и дали са за по широк крак,изобщо някой който ги е поносил да даде мнение  Praynig
Още не съм ги носила, за да видя дали ще се отпуснат, но категорично те съветвам да избереш по-малкият номер ако се колебаеш. Аз винаги вземам 39 от Ларедут, а тези взех 38 и са ми точни, да не се повтарям, че няколко пъти вече писах за тях  Peace
и аз още не съм ги заносила навън , кракът ми не е никак тесен , малкото пръстче ми излиза от дупките , което не ме дразни но се вижда с просто око.....
Иначе са адски удобни - като пантофки са. Който номер носиш него си вземи .
Аз нося 38 и  взех 38 .Усещам , че може би с няяяякой мм са по-големи , но се стягат с лепка и за мен си отговарят точно на номера.

# 267
и аз още не съм ги заносила навън , кракът ми не е никак тесен , малкото пръстче ми излиза от дупките , което не ме дразни но се вижда с просто око.....
Аз нося 38 и  взех 38 .Усещам , че може би с няяяякой мм са по-големи , но се стягат с лепка и за мен си отговарят точно на номера.
А колко см е стелката на 38-и номер?Мился,че така най-добре ще се ориентираме за номерацията,аз нося между 38-и и 39-и номер и много се чудя кой да си поръчам, но пък кракът ми е 25 см и май повече клоня към 39-и...

# 268
А колко см е стелката на 38-и номер?Мился,че така най-добре ще се ориентираме за номерацията,аз нося между 38-и и 39-и номер и много се чудя кой да си поръчам, но пък кракът ми е 25 см и май повече клоня към 39-и...
стелката на 38 номер е 24 см  / не се вади - успях да премеря с метъра /
моя крак е точно 24 см

# 269
Оле Алекс ooooh! изпразни ми картата бе мила...От кога е в сила този ценоразпис? Дано не е със задна дата Praynig Joy hahaha

Общи условия

Активация на акаунт