Мами в Италия - тема 98

• 17 073
  • 313
  •   1
Отговори
# 45
Честит празник на всички!
Днес съм по-добре, вчера говорихме и говорихме. Много ви благодаря за съветите  Simple Smile   bouquet
ffr нещата никога не са толкова категорични и аз не съм толкова глупава да си губя времето с някого, който не ме обича. Е, да, не ми се обади за св. Валентин, ама правил и направи достатъчно други жестове. Знам ще съветите могат да са само субективни, обаче тук в Истанбул, по цял ден съм абсолютно сама.

И аз не смятам да зарязвам университета. Както и да, сега не ми се пише много за всички проблеми, че тамън се успокоих. За италианките и аз съм забелязала, че са доста големи досадници и доста отчаяни. Чак като ги гледам се отчайвам и аз. Имам приятелка на 32 години, без мъж и деца и като я гледам колко е зле в определени моменти, се чудя дали и аз ще съм така. Не че тея дето имат мъже и деца са много по-добре. Доста са вманиачени, бутат си децата в количките до 7 години.. абе не знам да се смея ли, да плача ли.

А момичета, да ви разкажа вчера какво стана на вечеря. Една от жените в групата (на бившата) е бременна в 5 месец. След вечеря отивам до тоалетната, като налитам на тази жена, която плаче и на бившата, която я успокоява. Леле помислих си, че е станало нещо с бебето. Питам, добре ли си, ала бала... абе оказа се, че си имала контракции от много време и пиела някакви лекарства (вие разбирате повече). Това аз го разбирам, от техния разговор, който колкото и да ми беше неудобно чух. Добре де, питам се аз, нормално ли ви се струва при положение, че имаш проблеми, да тръгнеш на туристическа обиколка в такъв голям град, където си трябва здраво препускане насам-натам по забележителности, пазари и т.н.?  newsm78 Няма да ви казвам на мен пък колко ми беше сконфузно.

# 46
Естестевено, че млади хора първо си гледат учението, много е похвално, даже:))

Днес в нашият двор стана чудо, окосихме тревата, и сега изглежда почти като на снимката на джоя:))) Без басейна и изгледа... хахаха.
Такъв изглед имат кръстиниците ми на вилата си в Балчик, е много е готино! Ставаш сутрин, градината, кафенцето... моренцето... ако искаш в басейна, ако искаш на плаж ... мечта.

# 47
  • в едно миланско село

Аз сега да разкажа за Бергамо. Simple Smile
Вчера изпратихме майка ми на летището и, за да избегнем вечерния час-пик на връщане, решихме да се помотаем из Бергамо. И без това никога не бяхме ходили. Останах много приятно изненадана. Città alta е страхотно място за разходка. Има алея, която опасва целия "висок град" (т.е. старата част на Бергамо), успоредно на крепостните стени, и гледката, която се разкрива от тази височина е много просторна и красива. Непосредствено под стената се виждат дворовете на разни вили и градини и си дадох сметка, че, освен муратори, бергамаски се справят много добре и с градинарството. Wink Зоната явно е доста вип, понеже градините, които видяхме, наистина бяха много поддържани и красиви, а вилите и те не бяха за изхвърляне. Blush После хапнахме много добре и вкусно в един ресторант-пицерия, пак в стария град. Казва се "Sole", има голяма вътрешна градина и яденето и обслужването са на добро ниво. Ако някой има път натам, препоръчвам. Peace
В новата (ниската) част на Бергамо не сме се разхождали, но я прекосихме с колата и ми се видя доста оживена, с доста барове и заведения. Май не се живее лошо в Бергамо. Simple Smile

ммм, да, потвърждавам с удоволствие.
леко предупреждение за разхождаЩите се с ток4ета дами : внимание на слизане от Бергамо Алта, на мен ми струва едни панталони, Армани, при това  Rolling Eyes Embarassed Confused

# 48
 Embarassed

Последна редакция: ср, 06 май 2009, 16:18 от jufka

# 49
107 euro плащаме ние годишно каноне РАЙ.
Идва ти по пощата болетино, попълваш и плащаш.
Не помня в коя тема говорихме, обаче.

# 50
 Embarassed

Последна редакция: ср, 06 май 2009, 16:17 от jufka

# 51
  • Italia, Palermo
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ГЕРИТАТА НИ! Да са ни живи и здрави  Hug

# 52
уфф не мога да я намеря,Ленка интересува ме и съвет от тези които не плащат. Close

Съвет от тези, които не плащат?!? Хайде стига! Stop

# 53
Миликс, много хубаво агне. Жалко, че подтекстът е да му се тегли ножа. Laughing
Съвсем бях изключила, че днес е Гергьовден. Честито на имениците!  bouquet
А, освен Джорджа, кои са "Геритата ни"? Хванала ме е амнезията и не си спомням кой друг се казва така.

# 54
  • Italia
4естит Гергьовден на именяците !   bouquet
Не знам заЩо,но ми се празнува, някъде на зеленко/тефери4, агънце_багънце,салатка, винце, джиджи биджи....абе съвсем по наШенски. Blush

За каноне РАИ съвет не мога да дам,аз съм от будалите дето цакат. Mr. Green

Шуре , когат' сколасаШ,не сЪ коси.  Hug
За Бергамо,алтиссима  Wink , и аз съм в групата на феновете.Ейййй не знам откога не сме ходили на разходка там. ooooh!

Ленке,блазниШ ме с твоя двор. Дали пък да не взема да си купя малко агнеШко и да ти дода на гости  Thinking Wink

# 55
4естит имен ден на Геринцата
 Peace

# 56
  • Italia, Palermo
Шуре, ами имаше още две май, едната в Монца при Астрея.
Аз чух вчера по телевизията българска, че днес е ден на пост, така се падал тая година, та попът де бе запитан рекна за утре да се запазели агнетата. Та днес на риба и зарзават! И те стават за кърски пикник, адашке. Mr. Green, ако ни се апдне не мисля, че бихме отказали и на тревичка, само и само да сме на чист въздух и в компания.

# 57
Изложи проблема, не ни дръж в напрежение:) На куп ли ти дойдоха сметки?

# 58
Шуре, влак4ето в Бергамо работеШе ли? Бях 4увала неЩо за ремонт.
А ина4е и аз потвърждавам, 4е Бергамо алта е много красива (аз си униЩожих едни сандали
 при ка4ване и слизане пеШа)
В Миланската околия препоръ4вам за джита фуори порта Лоди, Павиа, Виджевано, езерата разбира се
за ходене с деца съЩо има богат избор
сега времето е идеално, преди да по4нат жегите

аз агне днес няма да ям, но празникът е много хубав, на куража, на вси4ки по много желая

# 59
  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт