Цезарово сечение на термин по НЕмедицински причини

• 22 228
  • 503
  •   1
Отговори
# 180
Мишка, не визирах теб. Ккто виждаш, на теб отговярям, както и на Бояна. Другите няма да коментирам. Не чух никакви аргументи, само присмех над нещо, което не разбират.
Не можеш да съдиш за изследването по две review-та, които дори са еднакви. Т.е. 100 % negative оттова, че реално има само едно мнение.
Ще потърся линк. Но май ще е трудно да намеря нещо безплатно Simple Smile

# 181
  • в страната на чудесата
аз имам акаунт за някои издателства. май за това, което е издало книгата не, но за по-големите за периодика... аз също ще ровна де.
виж, аз също смятам, че намесата в природата има последствия. въпросът е в техния обем и в конкретния случай.

# 182
Виж това: http://www.youtube.com/watch?v=zBjZ5rMoHkU Мисля, че ще ти бъде интересно, макар да не изчерпва темата, разбира се Simple Smile
Последствията са именно това, което го занимава в краткосрочен и дългосрочен план. От гледна точка на индивида и цивилизацията.

# 183
Утре в "Тази сутрин" ще обсъждат  "За и Против секциото по НЕмедицински причини"

# 184
  • Временно
Утре в "Тази сутрин" ще обсъждат  "За и Против секциото по НЕмедицински причини"

И там до никъде няма да стигнат. Laughing

# 185
Аз доколкото видях и чух, ще говорят за "За и протов секциото", причини не уточниха.

# 186
  • Временно
Аз доколкото видях и чух, ще говорят за "За и протов секциото", причини не уточниха.
Казаха "За и против секциото без медицински показатели" Peace

# 187
Казаха "За и против секциото без медицински показатели" Peace

Оф, извинявам се, значи аз не съм слушала  Embarassed
Утре сутрин ще съм заредена пред ТВ.

# 188
Айде, започваха. Wink Темата е "За" и "против" раждането със секцио.

# 189
Ивка, много бяхте хубави в "Тази сутрин", радвам се, че и Роси показаха - още веднъж поздравления за инициативата   bouquet
Обаче като ги гледам лекарите как се "обясняват" и оправдават - още доста време ще ни трябва, докато променим ситуацията.

Поне нямаше "грозни"коментари от страна на лекарката по отношение домашното раждане на Роси  Heart Eyes

# 190
Ивка, много бяхте хубави в "Тази сутрин", радвам се, че и Роси показаха - още веднъж поздравления за инициативата   bouquet
Обаче като ги гледам лекарите как се "обясняват" и оправдават - още доста време ще ни трябва, докато променим ситуацията.
Поне нямаше "грозни"коментари от страна на лекарката по отношение домашното раждане на Роси  Heart Eyes

Когато Бареков започна разговора с това, какава манна небесна е секциото, направо  ooooh! Но се радвам, че колегата му поне знаеше за какво става въпрос.

Жалко, че почти не дадоха думата на Ивето  Crossing Arms Но е важно, че се говори.

# 191
Е, да важно е да се говори, но от този разговор на мен ми стана ясно едно- в Бг никога, ма никога не се прави секцио пожелание и секциото е най-хуманния начин да се роди едно бебе.
Важно е водещият как и в каква посока повежда разговора, а Бареков определено е привърженик на цезаровото сечение.

# 192
Определено водещите не бяха подготвени за разговора.

# 193
  • Временно
Определено водещите не бяха подготвени за разговора.

Няма и как да са.Все едно жена да коментира що е то казармата.
А Бареков,както спомена неведнъж изхожда от личния си опит,или по точно този на жена си!

# 194
извинете за спама, но Ники Бареков го е страх от сянката му още когато отвори първия чалга клуб в Пловдив- наблюдавала съм го мноооооооого внимателно Embarassed Laughing

Общи условия

Активация на акаунт