Юлчета лудуват,скоро с Гошковците ще празнуват!

• 9 371
  • 292
  •   1
Отговори
# 105
Анна страхотна  Heart Eyes

Аз пробвах да дам на Мики извара с круша и ябълка. Аз лично не бях очарована от вкуса , но се ядваше, обаче Микаел като му дадох първата лъжица и изпадна в гнус  Sick  #Crazy , разплака се и се разтрепети .....горкото  Confused .....и толкава беше с изварата. Кисел никога не съм правила и на съм давала , ще чакам и аз рецептата   chef

# 106
  • София
 А сурови ли давате плодовете с изварата ?

И аз чакам рецептата на кисела, че съм купувала и на Биляна и на Дея готови, ама то това ни се яде ни се гълта  Sick

# 107
.....той допълзял до килера и ми ближе чехлите, с които излизам да поливам цветята на стълбището Sick Гнууууус ooooh!
Алекс вчера беше отворила шкафа за обувки, извадила маратонките на баща си за фитнес и ги ръфа Sick

Еми тогава някой друг да се включи с рецепта, че ми отлежават три пакетчета царевично нишесте в шкафа Praynig

# 108
Ми аз до колкто раздрах трябва да са сурови, но аз ги врътнах малко в микровълновата, за да омекнат  Thinking

# 109
Ми аз до колкто раздрах трябва да са сурови, но аз ги врътнах малко в микровълновата, за да омекнат  Thinking
аз пък изварата я меша с пюре и става като плодово кремче newsm78

# 110
  • София
И аз я давам с пюре или сурови плодове, пасирани в блендера. Като я въртя в него заедно с плодовете, сякаш леко бухва и става много приятен крем, не знам Мики що не го е одобрил Rolling Eyes Така като си описвате реакциите на децата, просто се дивя - моите никога на нищо така не са се втрисали, добрите прасенца на мама. Бобо прави опити за повръщане само ако нещото му идва много едро, примерно единствения път, когато опитах да му дам попара, щеше да се издрайфа, защото сухарите си седяха на залчета, а той беше ял само пасирано дотогава. Иначе от вкуса да се потръсне...не се сещам да се е случвало newsm78

# 111
оооо Алекс като нещо не и хареса и се втриса и започва да реве със затворена уста. Преди така се втрисаше от картофи. Само да и замирише на картофи и се втрисаше, но сега започна да си ги хапва с кеф, особено на картофено пюре със сирене  chef

# 112
И аз правя кисела на око  Wink
Имам инфо от темата за захранване, но е обемисто, затова ... Астарта, Амаринова, пращам ви го на ЛС  Simple Smile

# 113
  • София
Шада,дай го и насам Praynig

# 114
  • Sofia
Шада, и на мен Praynig

# 115
Шада пусни го тук, моля те  Praynig. И аз го искам, а сигурно ще има и дгуги желаещи.

# 116
Който иска да ми пише ЛС  Simple Smile Да не спамим повече ... наистина е доста голямо  Crazy а после не ми се разправя ... Whistling

# 117
  • София
Шада Joy Колко, за Бога, е голямо това чудо, кой е написал новела за кисела hahaha

Ето ви рецепта накратко, без да претендирам за точност до грам, сори Simple Smile

Завирате на котлона 100-130 мл. вода/кърма/. Разбърквате си в чашка 1 ч.л. нишесте с малко водичка и го изсипвате при водата. Бъркате докато се сгъсти. Ако не се сгъстява, слагате още малко нишесте Laughing Сваляте от котлона. Ако сте го правили с вода, а искате млечно, това е моментът да добавите 1-2-3 лъжички АМ, защото то не бива да се вари. Така приготвеното кремче разбърквате с пюриран плод по избор и готово.

Вариант за табиатлии:
Варите плодовете, прецеждате сока и с него правите кисела, а сварения пулп пасирате и прибавяте непосредствено след нишестето.

Има и още по-сложен вариант, който никой няма да си играе да прави, така че няма да си играя да го пиша Joy

След годинка и нещо вместо вода/кърма/ АМ може да се ползва обикновено прясно мляко Peace

# 118
  • София
Момичета бърз въпрос.....
Мога ли да сложа в супичка за Маги пресен лук, а не стар???

# 119
Кисел:на 150 мл. вода 2 чаени лъжички с връх царевично или пшенично натурално нишесте.Разтваря се лесно,бързо се сгъстява.После 2 лъжички АМ до хомогенна смес и 1/2 плодово пюре.Така го правя аз.

Общи условия

Активация на акаунт