Юлчета лудуват,скоро с Гошковците ще празнуват!

• 9 331
  • 292
  •   1
Отговори
# 195
жалко за тази женица и бебето  Sad
На моя позната така предизвикваха раждане в 5-6 месец, ужасно тъжно

И Яна беше така урочасана  Laughing
Елена са я омагьосали вкъщи да заспива на ръце или с голям зор на леглото  да си до нея и тя да се бута в теб, да се върти сто часа и така

# 196
Ма..а им олигофрени мръсни.  #Cussing out сега говорих с моята приятелка. Настанили я в стая. каза ли й че не могат да й предизвикат раждане със системи- не вършели работа. Можело само с някакви хапчета цититек .........ама то ги нямало в БГ - само в Турция. И ся нищо ........щели да чакат утре да видели докторката като минела визитация ко щяла да каже.......пък и тя можело да има от тези хапчета (в Турция биле по 10 евро , а тук по 100лв  #2gunfire - дали тази докторка не си ги рекламира и продава тези хапчета  #2gunfire)
Бебчето нямало сър. тонове от 2 дни ....................чудя се колко е добра идеята да я държат до утре......а ако не намерят хапче и до повече  newsm78  #Cussing out .
Да взема да се обадя на мъжа й да му кажа да не я остава така ........че да не стане някоя по-голяма бела

# 197
Тия малоумници в Бургас ли са?!
Сестра ми има едно раждане в края на 6-ти месец като твоята приятелка, тежко ни беше на всички. Горката ти дружка Confused Дано се възстанови бързо психически и има толкова деца, колкото иска Praynig

# 198
Потърсиха ли друго мнение,нека още някой я погледне Praynig

# 199
Раждането с Яна ми го предизвикваха с въпросните хапчета от Турция, май е почти все едно дали с тях или със система

# 200
Изчетох ви  Simple Smile Но не гарантирам запомнено  Crazy

Катето се научи да повръща нарочно, но аз съм си виновна, понеже съм много настоятелна  Confused
Иначе е опитала сирене и кисело мляко. Първото понякога й допада, друг път - не. Но на млякото му се облизва като котарана  Laughing
Хапна и домашна супа за сефте  Grinning

Пумичка, понякога заспива лесно сама, друг път се дере. Зависи колко е уморена. Но не я разнасям, ако плаче я гушкам малко да се успокои и пак я оставям.

Май и ние ще купуваме скоро столче, че и тя плаче в кошницата на по-дълъг път. Аз се возя отпред, като сме тримата, че ако съм при нея, веднага почват претенциите. А пък, като се возим двете в София (почти всеки ден), много ме слуша. Кошницата винаги е била отзад, страхме е да не се разсея нещо и да стане беля.

За гърдите не ми се говори, такива хубави ми бяха  Crossing Arms Белинда, нормално ли е да имам още кърма, при положение че не кърмя вече 5 месеца?

# 201
  • София
За гърдите не ми се говори, такива хубави ми бяха  Crossing Arms Белинда, нормално ли е да имам още кърма, при положение че не кърмя вече 5 месеца?
Как имаш? Ако изтича течност при стискане на зърното- нормално е, може по много месеци след отбиване да изтича при стискане, аз лично имах поне година и половина. Но ако от само себе си изтича и чувстваш напрежение, не е нормално.

тити, видя ли, и Гнидка реве, пък почти не е кърмила. Казвам ти аз, не е кърменето виновно, а самата бременност, килцата и най-вече - ген.

Ей, мамка му и живот Cry Много тъжно ми стана за бебенцето и тази нещастна жена Sad Това е жестоко, то си е било направо вече човече Cry Пък аз тука от едни цици съм седнала да се оплаквам. Да са ми живи и здрави хлапетата, и без цици мога Crossing Arms

Пумичка, много си хубава! За поддръжката - права си, късата коса си е разправия. На мене не ми се занимава и така си ходя като разплетена кошница Rolling Eyes

# 202
е как не е кърмила, 4 месеца си откара гнидката. Нищо де, аз те бъзиках сутринта.
Бургаската болница  #2gunfire

# 203
Вметвам за последно(да не спамя повече). Тръгнали са за Сливен , че тея тука и казали че може да изчака седмица-две щом няма болки  Shocked #Crazy #2gunfire. Разписала декларация че по собствено желание напуска болницата и си тръгнала. Няма да коментирам ..........нямам думи ooooh!.(аз раждах в Сливен)

# 204
Белинда, за стискане говоря. Благодаря за отговора  Hug

Аз нарочно го прескочих това за Бургаската болница. Много ги изживявам нещата, не мога повече.

За рибата да питам (признавам съвсем неподготвена). Педиатърката ми каза поне два пъти в седмицата да е риба. Каква риба може - предполагам филе някакво и как да е приготвена, че да е подходяща за бебе  newsm78

# 205
  • София
Ами аз досега съм давала само да опитва - пъстърва на скара. Адски му хареса, но не посмях да му дам много, не е ял риба до сега, беше 8 вечерта, нали вечер не се захранва. Но скоро и аз ще дам. Мисля да заложа на готово пюре някакво, гледам Гербер имат сто вида рибни, та семпер ли бяха, забравих, но скоро ги гледах тук в кварталното магазинче и си казах, че трябва да купя тия дни. Ние вкъщи много малко риба ядем, за съжаление, 2-3 пъти в месеца я се събере, я не Rolling Eyes Старая се да взимам по-често вече де, откриха магазин за готова риба близо до нас, така вече като си я вземеш и директно на масата, без да умирисваш цялата къща, си е друга работа Laughing

Бургаската болница вече е крайно време някой да я взриви, баси некадърниците честно, изумявам се #Crazy

# 206
Бургаската болница вече е крайно време някой да я взриви, баси некадърниците честно, изумявам се #Crazy
Аха там взе да им става практика #2gunfire Егати некадърниците #2gunfire

# 207
Привет и честити празници със закъснение Simple Smile Не мога да повярвам, че днес обличах и на Ния и на мен зимни дрехи. Вчера в Пловдив бяхме по къси ръкави и двете. Качихме я на детската железница и много й хареса - но май на песничките повече се радваше.

Катче, сподели кога ще ходите Simple Smile

Режимът на Николета е
6.00 - суче
9.00 - 2-3 лъжици попара + кърма
10.00-11.00 - плодово пюре
12.00-13.00 - зеленчуково/месно пюре около 150гр (но много зависи какво е)
17.00 - каша (стигала е до 190гр, но много рядко)
21.00 суче

# 208
А аз като и преди си бях с цици  Rolling Eyes ще се смалят ли?  Whistling

Е те в това е проблема Peace И аз преди си бях с цици и сега, когато почти съм приключила с кърменето са Sick Та много се чудя за някакви козметични корекции newsm78 Направо като си гледам стари снимки от морето се чудя тази година как ще се явна на плажа - дебела и с увиснали ци Rolling Eyes, но пък с едно сладко дребосъче пълзящо по пясъка Heart Eyes
Та мисълта ми беше, че по добре без цици, отколкото с увиснали Confused

Пухтулка, от къде до къде върви метрото newsm78

# 209
  • София
Не съм Пухтулка, но да кажа... от стадион Васил Левски до Младост1 пускат метрото. И мен ме радва много това, защото живот и здраве другия месец се местим в Младост.

И аз още ползвам сутиен за кърмачки. Имам и безшевни бюстиета, но не са ми удобни, много ми се впиват презрамките. Сутиен с банели слагам много рядко, не само заради кърменето ами и защото всичките са ми малки. Не искам да купувам нови по-голям рамер, защото подозирам, че като спра да кърмя, циците ми ще върнат предишния си вид, а именно изпрани вълнени чорапи hahaha

Общи условия

Активация на акаунт