Юлчета лудуват,скоро с Гошковците ще празнуват!

• 9 322
  • 292
  •   1
Отговори
# 210
изпрани вълнени чорапи hahaha
Joy това ми хареса

Елика, в коя Младост. Че Астарта като избяга и ни заряза сами да скиторим, си търсим компания Wink

# 211
Дони, забравих да се изкажа за новия ти сутиен, че е много секси, ама ти като си без мъж за какво ти е Mr. Green
Аз моя не го намерих в нета, но ще го снимам Flutter

# 212
  • София
Супер, с най-голямо удоволствие Hug. Младост 4 май се води, срещу Хит.  Вие къде се разхождате, има ли подходящи градинки? (ако искаш на лични да не спамим темата)

# 213
  • София
Не съм Пухтулка, но да кажа... от стадион Васил Левски до Младост1 пускат метрото.
smile3521 Те от утре го пускали ама аз от мераци изпреварих събитията  Blush

За ци-тата хич неискам да говоря  #Cussing out Язък за всичките ми хубави потничета и изрязани деколтета  newsm45

А за горкото момиче съм без думи... Напомни ми как един олигофрен от Женската консултация ми каза в края на шестия месец, че е цяло чудо, че още не съм абортирала, защото имах разкритие 1 см  #2gunfire

# 214
Юцка, съжалявам за твоята приятелка. Щом за втори път има неуспех, не трябва ли да си направят генетична консултация?
Метрото ще се открива официално утре, но не е сигурно откога ще се пускат пътници. Може би щяло да има т.нар. технологичен пуск. Утре мъж ми ще ходи на откриването, ще разбера.

# 215
Дуци, мерси, ще е тежка нощ и тази обаче Sad  Дано поне твоят Пепи да е добре...  Hug

Сутиени не нося, в редките случаи, в които нося са си уондърбра-то дето съм си харесвала винаги, като Ра съм махнала банелите заради кърменето. Много лесно вадя "биба" от тях навън и не си личи, супер дискретна кърмачка съм Grinning

Тук на няколкото снимчици Сакси ме снима защото исках снимки на които Алекс суче, че си нямам скорошни, обаче за съжаление ако не знаех, че кърмя едва ли щях да се сетя:

http://picasaweb.google.com/lisichkova/Alex?authkey=Gv1sRgCNeUrq … 33135773274331122

Вижда се, че не преча на някой, както и те на мен. И да се виждаше нещо, хич не ми дреме, храня си детето, няма да стои гладно, или какво - да стоя изолирана вкъщи, защото съм кърмачка...

Ако има кърмещи снимки, които най-много са ме изкефили някога, това със сигурност са на НБМ, заголила бюст, заобградена от 4-5 дядовци на собствената им пейка  Joy

На мен гърдите още не са ми се "развалили", ще видим като приключа с кърменето как е, смисъл, че тогава със сигурност ще отслабна още и резултатът ще е ясен.

Юцка, съжалявам за приятелката ти.

# 216
  • София
Пърли, какво става? Sad Да не би да вдигна пак Т? Ако е над 38.5 според мен дай му малко панадол или една свещичка, да се почувства по-добре малкото човече, да поспите Sad
Ей, много е гадно да ти е болно детето...

# 217
Не, бе Белинда... няма температура никаква от вчера сутринта. Просто иска да ръфа всичко на пътя си и ако не му давам да отхапе парче от бюрото например се дразни и е адски кисел, венеца му е подут, ужас. В кофти настроение е, което не е типично за него, представям си какво му е.

# 218
  • София
Ми дай му на детето да си хапне малко бюрце де, какво си се стиснала такава, егати, дете ти е все пак newsm62

# 219
Мани майтапа, обаче по него има истински и дълбоки следи издълбани със зъби. Седи си той на стола и си човърка нещо, по едно време се чува скръъъц-скръъъц, което не ни направи особено впечатление. Като поглеждам след малко той ръфа здраво дълбае. Преди имахме една луда котка, която ядеше каквото и падне, сега Алекс я замества достойно. А колко други предмети изръфа (детето)... хем смешно, хем трагично. Трагичното е, че реве, майната им на мебелите.

# 220
  • Варна
Здравейте мацки,
ние пак цял ден по улиците и не остава време да пиша.
Днес с мъжа ми празнуваме 4 години от сватбения си ден. Чувствайте се почерпени. Не знам кога минаха.  Rolling Eyes
Малко съм разочарована, че засега още нямам подарък, но преди малко той излезе потайно и може би все още има надежда Mr. Green
Вики ме побърква. Не иска да спи нито денем, нито нощем, аман от тея зъби.
Не съм ви чела още,но и утре е ден. Целувки. Аз отивам да готвя.  chef

# 221
  • София
Маги има огромни сини пъпки по венците, все едно е ударено, подуло се е и е посиняло #Crazy Аз такова нещо не бях виждала...Майка й я водила на детски стоматолог, защото наистина не изглежда нормално, но човекът казал, че има просто по-здрава ципа на венеца и затова толкова трудно избиват пустите зъби. И тя е почти непрекъснато крива, ревлива и кара почти само на кърма, като нощем суче през един час Tired Майка й е пред влизане в лудница Crazy

По повод яденето на всякакви неща, познавах едно куче, което беше излочило един тиган препържено олио, беше яло балатум, мазилка и веднъж гайки - метални. После като акаше, се чуваше звук от метал, чукащ по мозайка Joy

# 222
Пърли, купи му на Алекс една топка с бодли, от тия кучешките Mr. Green

Вярвате ли, че нито един зъб не сме усетили с Пепи, пожелавам на всички такова зъбоникнене. На Анна - също Simple Smile

Крис, честита годишнина  bouquet

# 223
Белинда, коя е Маги newsm78

По повод венците - свекърът ми чул от някъде чул, че варените гевреци помагали (май зъболекарка му го беше казала) Simple Smile В интерес на истината давам на Ния сухар и й помага със сърбежа.

Юцка, дано всичко се нареди  Praynig

Ния днес направи първата си беля. Изправила се на холната маса, свалила си пюрето (в което има моркови и домати) и го размаза на килима. Веднага последва втора беля - извади абсолютно всички играчки от коша си за игра.

# 224
Белинда, какво говориш, дано му мине на Магито, тормозът е голям.

Дуци, първите два зъба и ние не ги усетихме изобщо, третия ни разказва играта заедно с поредния.

Има гризалки всякакви, предпочита си домашна мебел да ръфа и това си е Laughing Да знаех, че кушешка топка ще помогне, утре веднага отивам да купувам  Mr. Green

Ама хайде няма да опявам повече за наш'те зъби, че много се заоплаквах нещо. Пълнолуние не му влияе, но сега знам, че по закона на Мърфи довечера и това ще му повлияе.

Отивам да се закопая някъде.

Общи условия

Активация на акаунт