Юлчета лудуват,скоро с Гошковците ще празнуват!

• 9 320
  • 292
  •   1
Отговори
# 225
  • София
пърли  Hug

# 226
  • Варна
Да се изкажа по снощната тема за солетките. Сетих се, че Агата беше споделяла за морковчета нарязани като пръчици и подобни неща, които хем са полезни, хем са залъгващи. Ако някой смята, че ще му е полезно. Иначе е много неприятно по градинки и площадки много деца хрупат солетки и подобни неща, а Боби направо преглъща миличкия, а иначе е злоядичък. В този ред на мисли  Laughing, Амаринова много съм ти благодарна за идеята с картофеното пюре. На Боб много му допадна. Купих и извара  Laughing, да не остана назад  Laughing.
Дуци, откакто те чета много си промених начина на хранене   bouquet.
Крис, честита годишнина   party006. Вики пропи ли АМ?
И аз вече си купувам нормални сутиени. Изобщо не се притеснявам къде кърмя Боби, а като бременна много се притеснявах, че ще ме е срам.
Дони, много е хубав  Flutter. И аз уцелих промоция, но бледнее и няма да показвам.

Хайде да си направим една голяма варненска среща. Домъчня ми . Стига да спре този дъжд  Thinking.

# 227
  • София
На кумата щерката бе, писала съм сто пъти за тях, разсейваш се нещо Laughing

Инка, ако е злоядичък по-добре да прескочите хрупането на каквото и да е между храненията. Аз си имам философия за тия хрупанки/ сборно название на всички бишкотки, солетки и пр./ - не са подходящи за деца с каквито и да било проблеми в храненето, нито за злоядите, нито за много ящните. На едните им развалят храненето, а другите прекаляват и стават дебели. За децата с безпроблемно хранене - може от време на време, но по-скоро като компромис. Иначе Дуци е много права с това, че няма по-лошо от това да си изгради човек навик непрекъснато нещо да преживя!

# 228
Е то хрупането на нещо няма как да се избегне поне като почнат да ходят по площадките. Слава богу тук всички майки носят плодове или оризови вафли и няма junk food Peace

Аз взимам на Ясмин в една кутия плодове като излизаме - изяжда си по 1 ябълка на разходка. Днес бях сложила и банан и Ноеми намаза някое парче Laughing

# 229
Аз взимам на Ясмин в една кутия плодове като излизаме - изяжда си по 1 ябълка на разходка.

Така е, почерпи и Алекс даже като бяха тук.

И аз мисля подобни хитринки да прилагам ако се наложи. Особено ябълката как изостря апетита.

# 230
  • Варна
Хем не си яде пюретата, хем преглъща, когато другите хапват. Давам до 2 бебешки бисквити на Хипп на ден.
Мен ме обявиха за луда в кварталната градинка, задето недавам на Боби хрупанки и въобще за това как го храня  Thinking. Симпатюх,  Wink.
Да ви кажа аз се притеснявам за вредните хранителни навици, наднорменото тегло и генетичната обусловеност  Confused.

# 231
Дуци, откакто те чета много си промених начина на хранене   bouquet.
Направо съм поласкана Flutter

# 232
Юцка, много съжалявам за приятелката ти  Sad дано скоро се сдобие с една малка, нежна душичка, искренно и го желая, а предполагам и всички тук  Praynig

Бяхме навън до 20.00  Mr. Green духаше, но не беше студено  Wink

По повод солети, чипсове и други боклуци съм твърдо против. Днес докато Бобо ядеше банан, а Нено - круша се приближи едно 2-3 годишно момиченце да им предлага Помбер /нИ знам как се пише, не съм и яла, разпознах ги по мечетата/  Confused Сега предложението беше отхвърлено успешно, дано и за в бъдеще е така и дано в крайна сметка успеем да възпитаме здравословни навици у децата си  Rolling Eyes поне тези които искаме това  Peace

Дони, Белинда  Laughing я си сложете по една бриджитка, ама от тези поизрязаните, дето едвам покриват зърното и се наведете  Mr. Green да видим дали няма да изскочат, особено на Донка  Sunglasses  Peace Доне, ся да не се разсърдиш   Wink Иначе мнението ми относно сутиени и кърмене се припокрива с това на Рапунцел  Simple Smile

Нашто зъбоникнене приключи успешно, мъчат го две зъбчета  Crazy Едното се показа, другото до утре ще е ОК  Party Т нямаме

# 233
Днес съм много съпричастна с темите.

И аз трудно намирам сутиени. С чашката вече се научих, че няма да ми се излеят някъде, но пък ако си взема тънка презрамка или ми се впива или не ми държи добре. Дайте хитринки и за това, че дебелите са много груби.

Иначе, Белинда, и аз съм от тези със сланините, ама какво да се прави. Ще ги оправяме после.

Пърли, вкъщи е абсолютно същото от вчера. Вчера се будихме на всеки половин час. Днес беше ужасно кисела. Горните венци са много набъбнали и искрено се надявам скоро да излязат. Спането майната му, ама детето плаче със сълзи и сОполи и много ми е тъжно като няма как да я успокоя. Дадохме панадол за тази вечер, въпреки, че няма Т, но за да я успокои поне малко. Вече час спи и се надявам тази нощ да е по-добра от вчера.

Юцка, знам какво и е на приятелката ти и много съжалявам за случилото се. Дано има сили пак да опита и да гушка бебче в най-скоро време. Аз като раждах тук във Варна, имаше около 5-6 майки от Бургас, които предпочитаха да раждат тук, за да избегнат ужасната болница в Бургас.

Христуш е тук във Варна и нямаше да ми каже ако не се беше засекла с наш приятел случайно, и да стане дума кой-кой е. А аз ще и ставам сватя..... Naughty

Бисквитките на плазмон давам за сега като следобедна закуска, преди или след кърменето. Дали ще си създаде навик, да ги спирам ли?

Между другото, понякога като ми стане по редичка кашата добавям една бисквитка за да се сгъсти и на Симона видимо и е по вкусна кашата тогава. За децата, които се мусят на кашата, ако искате пробвайте.

# 234
  • София
Е то хрупането на нещо няма как да се избегне поне като почнат да ходят по площадките.
Ммм, това не е вярно. Абсолютно успешно опазих Никола до доста късно от яденето по площадките. Обяснявах му, че в тревата и пясъка има дребни същества, които после в коремчето му стават на големи зелени червеи/ тук рекламите на Доместос с гадните плужеци много ми помогна Laughing/ и затова, когато се играе, не се яде Peace Изобщо не преувеличавам, той наистина и до ден днешен изключително рядко си поисква нещо от този род навън. Даже доста компетентно обясняваше на другите деца за "мик'обите" Laughing Така че хрупането, както и всичко останало, е въпрос на възпитание и вътрешно убеждение на майката Wink
Като започна по-често да се отделя от мен, да излиза с баби и дядовци и да остава в Плевен без нас, дисциплината замина, разбира се...
Сега съм много по-либерте към тези неща, което не мога да си обясня Rolling Eyes Нещо съм се изпуснала и трябва да се стегна Laughing

Шада, абе аз ти казвам какъв модел сутиен да си вземеш, за да не ти изскачат, пък ти ако държиш, зЕми си бриджитка, ама да не кажеш после, че не съм ти казала Laughing

# 235
Искам секси бре  Mr. Green
Аз У градинката не Одим така  Mr. Green
Аре лека ви нощ  Laughing

# 236
Сутринта дадох на Елена да опита кисело мляко с бисквити, понеже това закусвахме двете с кака и
Хареса и, изяде към 20-30грама, млякото е на една местна фирма, на кутийката пише, че става за бебета и малки деца, с него съм квасила и става супер, та не се притеснявах много много
Като реша да и давам мляко сигурно ще започна да си кася или ще купувам Биомилк, вкъщи всички дружно марзим прясното мляко, но кисело уважаваме

Вижте къде ми беше детето по празниците и каква е катерачка
 http://deshtovidi.multiply.com/photos/album/20#1

# 237
  • София
И тя е почти непрекъснато крива, ревлива и кара почти само на кърма, като нощем суче през един час Tired Майка й е пред влизане в лудница Crazy

Държа да кажеш на кумата ти, че не е сама  Mr. Green И мойто Маги същото! И ако влиза в лудница да ми свирне да си кукаме заедно #Silly А и снаха ми започна работа и свекърва ми гледа племенницата.Та аз съм с двете зверчета-веселбата е пълна  smile3538

Прочетох ви посмах се ....... Hug
Сутиен не нося .Но вече имам нужда, щот цици нЕмааааа Crossing Arms Искам силикон!!!
Гризалки, Боклуци всякакви...... Дени беше захранен от рано/живеем с свекитата все пак/  Twisted Evil Пък ако знаете колко често ядат децата с немити ръце  ooooh!
Няма да забравя как като родих Дени и свеки идва в болницата на посещение и влиза и вика "ще го гушна", а аз "Добре , но се измии първо", ...тя "Ама аз току що се къпах"  Joy Joy Joy

Какво друго  newsm78...................а да Хмммм, чух го това за метрото младост-Борисовата  Twisted Evil Сега все там ще висите нали  Crossing Arms Възмутена съм!

Как им давате парчета плодове???Не се ли давят? По колко зъба имат? newsm78

Ох, тоя биг брадър не свършва  Crazy а искам да чистя в кухнята.

# 238
  • Варна
А, добро утро! Днес съм първа Simple Smile Ще се оплаквам. На Диана памперса от 2 дни пропуска вечер и не мога да си обясня защо, освен, че ужасно много се върти. Довечера ще пробвам с гащите на Памперс, някой ползвал ли ги е? И хленчи през нощта, и се събужда, и някакво разстройство има  Rolling Eyes Ужасна работа.
Само се оплаквам днес, не съм спала от 2 дни Sad

# 239
Toni baraboni, една приятелка ползва гащите на Памперс и е много доволна. Честно казано, като ползвах Памперс почти всяка втора пелена пропускаше. Но ще взема да се пробвам с тия гащи.
Юцка, много мъчно ми стана за приятелката ти. Мисля, че не трябва да се оставят нещата така. Аман от безхаберие по българските болници.  #Cussing out
Пърли, Oleto, ketito, дано тая нощ е била по-спокойна.

Общи условия

Активация на акаунт