Не се извинявай. Всичко ще е наред, ще видиш. Поста ти ме трогна до сълзи- подкрепям те с две ръце. 

Потвърди ми, че като съм в цикъл нищо не правим, каквото съм направила до вчера със свещичките, това
Другата седмица като ме види ще прецени, а утре ще ми провери и резултатите в Интернет
Олекна ми, ровя се цял ден след като му звъннах и нямаше обхват 
Браво! 
Много е голяма вероятността да се върнем за постоянно в София с мъжа ми - все мрънка, че иска да сме на място, на което се чувства съвсем като у дома си
Пък след години можем да сменим това "у дома" и да отидем на острова на ротационен принцип

Да са ти живи и здрави дечицата. 
Много сладко стана.Лошото е че на всеки четири седмици трябва да ходя да ги подменям,понеже моите нокти растат отдолу.
Не зная обаче дали ги заслужавам.....Но знам,че искам всички вие да видите 2-те чертички скоро, съвсем скоро.........
, но нещо тази седмица до края ни се очертава доста напрегната, имаме доста проблеми за разрешаване, които обаче не се знаят дали въобще ще се разрешат......Днес и утре абсурд да мога да отива някъде, а и като се обадих за час ми казаха,че най-ранния ден е 13-ти........ 

Препоръчани теми