Благодаря, благодаря за пожеланията ,VIVKA , mishlentze ! Пийнете и заради мен по едно, хайде и аз да се оправдая, не съм бременна
, но съм на диета, която не включва алкохол. 
Иначе съм привърженичка на нисковъглехидратните диета, най-добре ми понасят. 

това с маврудчето много ми хареса, моята не е за теб, че няма какво да сваляш толкова, а и не включва плодове - добре си си, прави си аквата и не се втелявай.

Майтапче 

2 дни само, след това хладилник ами се струваше все по-празен и по-празен, а за стомаха ми да не говорим. С дюкан бях стигнала до 59,9, но после пак си се върнах на старото хранене и полека ги качих пак до 63, сега се надявам с повече движение да успея да ги махна и поддържам.
Така че сега съм направила на децата една кана "студен чай", разбирайте хладък, пък дано по-бързо се оправят. За утре съм замислила едно ходене до Враца. Ще ги водя на Леденика и може да отидем и до Белоградчик. Мислех и до един приключенски парк да отидем, но сега гледах, че е затворено през седмицата. Само дано да е хубаво времето.
Пратих баща му, който дава лошия пример, да ходи да си го прибере и да се извини, а един самотен "гларус" наблизо му казва "Остай го бе, остай го" и се хили мазно.

Но трябва да се ходи в слънчев ден или поне ПРЕДИ да завали, защото има катерене на метални стълби ,които стават хлъзгави от водата. Ние имахме късмет с времето и заваля точно след като разгледахме, снимахме и даже имахме време и за по сладолед и кафе. Но поради облаците днес нямаше повече от 15-тина човека, всички освен нас чужденци, което ме очуди искрено. Иначе било страшна навалица, особено през уикендите било страшно
Така че съм доволна, на връщане ни валя яко дъжд, но по магистралата и по пътя вече, така че се прибрахме доволни, сухи и невредими