Слънце грее,всичко зеленее ЯНУАРСКО чедо песни пее

• 23 028
  • 290
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Петенце зло да те забрави!  Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet
Благодаря, благодаря за пожеланията  ,VIVKA , mishlentze  ! Пийнете и заради мен по едно, хайде и аз да се оправдая, не съм бременна  Grinning , но съм на диета, която не включва алкохол.   

# 166
Неда, много взехме да се оправдаваме, май е време някой да се похвали Mr. Green Вие сте Hug

На каква диета си, Неда? Аз освен че ходя на аква аеробика друго за себе си не правя особено в последно време. И пия едни добавки. Днес си купих един модулатор на Билка с мавруд, ухае на горска ягодка, една мацка от аеробиката го промотира всеки път след къпане. Но нещо не мога да се напъна за диета, иначе съчетано със спорта ще ми се отрази супер, ама де толкоз воля при толкова плодове Crazy Иначе съм привърженичка на нисковъглехидратните диета, най-добре ми понасят.

# 167
  • Madrid
Ех,че много именици имало днес! Grinning

Честито на именичките!Много здраве и по едно "наздраве"!

Неда,да ти е жив и здрав Камен!Да все така красив и лъчезарен като името си!Голям симпатяга ми е той,ако го видя на живо,няма да се размине без някое друго мачкане!  

Мишленце,аз затова не давам сироп,преди да го е видял педиатър,понеже не знам точно каква е кашлицата,понякога звучи суха,но има за откашляне и обратното,пък по принцип вече и сироп не давам,карам на едни капки от прополис или нищо,за същото време му минава.

# 168
  • София
mishlentze  hahaha това с маврудчето много ми хареса, моята не е за теб, че няма какво да сваляш толкова, а и не включва плодове - добре си си, прави си аквата и не се втелявай. Joy
Така преди време имах приятелка, с която се бяха изгаврили, че ако яде еднообразна храна и студена, че организма гори калории да затопля храната и че  ще свали и тя познайте какво си избрала ... -  като стана тройньой си призна - сладолед, торти и пасти. Joy  
Иначе имам със зелева супа за 1 седмица горе долу - първия ден я ядеш, после се разчита на това , че само като я видиш затръшваш вратата на хладилника, накрая я изхвърляш. hahaha
ilindi4ka много мило - знаех си че на мен се е метнал.  Joy Майтапче  Wink
Аз пръскам с един невен с прополис, но не знам дали е хубаво за малките деца, за да не добият алергия към пчелни продукти.

# 169
  • Madrid
За невена не съм чувала,нито чела как влияе при децата.За прополиса знам,че ако си алергичен към пчелните продукти,не се препоръчва,но самия той да отключи алергична реакция в тази възраст е много малко вероятно.Аз го давам,понеже една приятелка беше водила детето си при доктор-натуралист,аз преди време бях писала,че съм доволна от една такава лекарка,просто работното и време не ми позволи да разчитам на нея задълго,та този доктор изписа на сина и /тогава на 4/ прополис за възпалено ухо.Съвета му към нея е бил при всяко неразположение да се дава лечебната доза.Затова и аз взех за Самуил,давам му,но все повече си мисля,че децата се оправят  сами,организмите им стават по-силни и се борят с инфекциите.

# 170
Илиндичка, аз бях взимала една прополисова тинктура /май беше/, та ми стори че Ники кашля повече от нея. Ама другия път може и да опитам или просто ще отида да си го види доктор, явно преценката ми нещо не е вярна ooooh!

Неда, зелевата супа съм я пробвала, ама не можах да устискам Sick 2 дни само, след това хладилник ами се струваше все по-празен и по-празен, а за стомаха ми да не говорим. С дюкан бях стигнала до 59,9, но после пак си се върнах на старото хранене и полека ги качих пак до 63, сега се надявам с повече движение да успея да ги махна и поддържам.

Днес ги водих на зоопарк моите мишоци, много хубаво време оцелихме, излизнахме в 9,30 и се прибрахме в 1, мишките си подивяха порядъчно на воля. Направихме голяма спирка през маймуните, използвах че се забавляват, за да набера един плик с липа, тъкмо беше разцъфнала, а свекърва ми отдавна казва, че най-хубавата липа била точно там Joy Така че сега съм направила на децата една кана "студен чай", разбирайте хладък, пък дано по-бързо се оправят. За утре съм замислила едно ходене до Враца. Ще ги водя на Леденика и може да отидем и до Белоградчик. Мислех и до един приключенски парк да отидем, но сега гледах, че е затворено през седмицата. Само дано да е хубаво времето. Praynig

# 171
  • София
Момичета, моля , дайте линк на общото албумче, че не можах да го намеря.
Някой слагал ли е снимки скоро там? Хайде бъдете по-активни и сложете по малко фото и видео материал. Аз скоро си припомних едно клипче и много се смях - забравила го бях.
Също днес мъжо се сети за една случка от плажа и я разказа с гордост, бях я забравила. Камен отиде и плесна по дупето една рускиня на плажа, която лежеше по корем с още една. В първия момент се засмяхме всички наоколо, но Камен реши, че това му е звездния миг да блесне и почна да прави шоу - т.е. отиде и пак я шляпна,  вече потънах в пясъка и ми стана крайно неудобно.  ooooh! Пратих баща му, който дава лошия пример, да ходи да си го прибере и да се извини, а един самотен "гларус" наблизо му казва "Остай го бе, остай го" и се хили мазно.
Абе за какво са  децата, ако не, за  да ни излагат, иначе ще трябва сами да го правим. Wink 

# 172
Неда,ВИВКА съжалявам че съм пропуснала да сложа линк.Вече го направих Peace

Моите цяла есен,зим пролет и до днес пият клеева тинктура,мисля доста неща си спестихме благодарение на нея.

# 173
Здравейте!
Нека някоя от вас да ми даде потребителско име и парола за албумчето,та и аз да се опитам да кача нещо на синчето  Peace

# 174
Здравейте!
Нека някоя от вас да ми даде потребителско име и парола за албумчето,та и аз да се опитам да кача нещо на синчето  Peace
Виж на първа страница първият ми пост след имената има линк към сайта на албума и името и паролата Close

# 175
Не се ядосвай,де!Механично влязох в линка и не съм ги забелязала,че са написани!А и в другите сайтове ги пращат на ЛС!

# 176
Хм,аз ядосано ли звучах?Странно,не съм се ядосвала Wink
Нещо не ми е времето последните две седмици,та ще взема да се оттегля да не обиждам и обърквам никого Peace В мен е грешката сигурна съм,дано се оправя Praynig

# 177
Хайде да не се караме-ОК?
Мисля,че не трябва ти да се оттегляш,а аз-може би още от самото начало трябваше да разбера,че мястото ми не е тук! Sad
Извинявам се за безпокойството!Приятна вечер!

# 178
Момичета, искам да ви благодаря за пожеланията  Hug и да честитя празниците, които съм пропуснала: рождения ден на Роси, именните дни на Пепито и Камен!   bouquet Много здраве и късмет!

Ще пиша утре, че сега смятам и аз да поспяяяяяяяя

# 179
Мацки, някоя от вас да има йонизатор за въздух, че съм се замислила да купя за домашно ползване? Надявам се да ми препоръчате марка, че не мога да се ориентирам добре в многообразието и най-вече в ценовите разлики Shocked

За протокола, днес бяхме с мишките в Монтана и Белоградчик. Видях г ипрословутите скали и крепостта, много е красиво, препоръчвам за който е пропуснал като мен Blush Но трябва да се ходи в слънчев ден или поне ПРЕДИ да завали, защото има катерене на метални стълби ,които стават хлъзгави от водата. Ние имахме късмет с времето и заваля точно след като разгледахме, снимахме и даже имахме време и за по сладолед и кафе. Но поради облаците днес нямаше повече от 15-тина човека, всички освен нас чужденци, което ме очуди искрено. Иначе било страшна навалица, особено през уикендите било страшно ooooh! Така че съм доволна, на връщане ни валя яко дъжд, но по магистралата и по пътя вече, така че се прибрахме  доволни, сухи и невредими Laughing

Леденика я оставихме за следващия път, понеже искахме да се възползваме от хубавото време навън и тъй като е по-далечна дестинация я предпочетох пред по-близката и по-лесно съчетаваща се с "Приказката"- приключенският парк.

Лека нощ  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт