А този приключенски парк какъв е?За първи път чувам
Кажи малко повече.Йонизатор нямаме

Ние събираме багажа че утре през нощта пътуваме за Поморие.Дано не ни вали и там като тук,че и там казаха че ще превалява и не се вижда краят на дъждовния период

Пък да ви кажа,Вяра е станала голяма чистофайница.Тя в пясъка вече не играе,само наблюдава децата.Ако и кажа да се заиграе казва не че ще си изцапа ръцете.Това е от няколко седмици вече.Постоянно ме пита чисти ли са ми ръцете,каквото и да е пипнала.Това донякъде не е зле,ама някой път ме изнервя до краен предел.Не я знам на морето как ще лети над пясъка

чочо-сан1,никога не съм преценявала на кой мястото му е тук или там,незнам защо си го помисли.Пиши си аз лично нямам нищо против.На тоя етап от форумстването на всички тук подобни спорове(ако изобщо са спорове) не бива да се случват.Извинявам ти се за пореден път,ако съм те засегнала с нещо

Хубав ден на всички
Аз пък така ви завиждам за дъжда!!! Идвайте смело насам, пече отвратително и няма кьорав облак на небето.

Ама съм позитивно настроета,особено много ми се иска посетя Рила планина и Пирин.Да видя седемте рилски езера... 

За Вяра, знам си аз, че ми отглеждаш перфектната снахичка 
Дразня се вече...