Слънце грее,всичко зеленее ЯНУАРСКО чедо песни пее

• 23 028
  • 290
  •   1
Отговори
# 180
ЕХ мишленце,много хубаво ми звучиш и аз се зарибявам да идем до тия Белоградчишки скали.
А този приключенски парк какъв е?За първи път чувам Blush Кажи малко повече.

Йонизатор нямаме Peace

Ние събираме багажа че утре през нощта пътуваме за Поморие.Дано не ни вали и там като тук,че и там казаха че ще превалява и не се вижда краят на дъждовния период ooooh!
Пък да ви кажа,Вяра е станала голяма чистофайница.Тя в пясъка вече не играе,само наблюдава децата.Ако и кажа да се заиграе казва не че ще си изцапа ръцете.Това е от няколко седмици вече.Постоянно ме пита чисти ли са ми ръцете,каквото и да е пипнала.Това донякъде не е зле,ама някой път ме изнервя до краен предел.Не я знам на морето как ще лети над пясъка Mr. Green и ще ми пили нервите Crazy

чочо-сан1,никога не съм преценявала на кой мястото му е тук или там,незнам защо си го помисли.Пиши си аз лично нямам нищо против.На тоя етап от форумстването на всички тук подобни спорове(ако изобщо са спорове) не бива да се случват.Извинявам ти се за пореден път,ако съм те засегнала с нещо Peace

Хубав ден на всички  bouquet

# 181

Ние събираме багажа че утре през нощта пътуваме за Поморие.Дано не ни вали и там като тук,че и там казаха че ще превалява и не се вижда краят на дъждовния период ooooh!

В Бургаско в последните седмици да се е събрал не повече от една кофа дъжд.  Cry Аз пък така ви завиждам за дъжда!!! Идвайте смело насам, пече отвратително и няма кьорав облак на небето.  Cry

# 182
  • Madrid
Хайде да не се караме-ОК?
Мисля,че не трябва ти да се оттегляш,а аз-може би още от самото начало трябваше да разбера,че мястото ми не е тук! Sad
Извинявам се за безпокойството!Приятна вечер!

Чочо-сан 1,аз искам да пишеш в темата,наистина,ако и ти искаш-прави го.Нормално е като си нова и не ти е ясно нещо да попиташ,не се притеснявай изобщо! Hug

Мишленце,страхотно звучи разходката,която сте си спретнали.Аз от кога си мечтая да попътувам из България ,дано по-бързо дойде това време,че сега като се връщаме за по месец максимум едва ми стига времето да си обиколя родата. TiredАма съм позитивно настроета,особено много ми се иска посетя Рила планина и Пирин.Да видя седемте рилски езера... Heart Eyes

Дес,приятна почивка,дано времето ви позволи повечко плаж,радходки и игри! Sunglasses

# 183
http://www.bebeshkoime.info/

Малко смях не е излишен   Party

# 184
  • там където ме зове сърцето!!!
Joy Joy Joy Уфффффф как не съм го открила по рано  Mr. Green Спасена и Демин трябваше да си кръстя децата Joy Joy Joy Joy Joy

# 185
Курти и Пана  hahaha

# 186
  • София
Итка и Българ са моите. Grinning

# 187
  • Madrid
Моето не е чак толкова лошо-Роксан. Laughing

# 188
Рамона и Моню Тошеви #Crazy

Дес, пускам ти сайт - http://prikazkata.com/page.php?n=19171&SiteID=454 Можеш да разгледаш атракциите и цените, леко солено ще ми излезе с двете деца, но някой път ще ги заведа. Защо ли няма подобно нещо и на Витоша newsm78 За Вяра, знам си аз, че ми отглеждаш перфектната снахичка Mr. Green Сигурна съм ,че ще се зарови в пясъка с кеф, весело изкарване Hug

Илиндичка, седемте рилски езера и аз не съм ги виждала, когато станат по-големи децата може да се запиша с тях на екскурзионно летуване и да ги видим заедно.

В Бургаско в последните седмици да се е събрал не повече от една кофа дъжд.  Cry Аз пък така ви завиждам за дъжда!!! Идвайте смело насам, пече отвратително и няма кьорав облак на небетоCry

Чак се отвратих, ако имаше как щях да запаля с 200 Mr. Green

Аз съм се заела да организирам почивката с дечковците през август. Вероятно една седмица ще бъдем на Балчик с моите родители и с баба ми и децата и след това една на Приморско на гости в апартамента на свекърва ми, пак с децата. Мъжа ми изглежда това лято ще пропусне морето newsm78

# 189
Аз май съм улучила точното име на Адито,защото ми излезе Адела Андреева!?

# 190
 Joy
За Калоян добре - първо ми излезе Ники (колебанието беше дали да е Николай или Калоян), а после като демонстрирах на мъжа ми излезе Кубрат - друго мое любимо име.

Ама за Калина  ooooh! Ужассс - Педофилия....  Sick

В Бургаско в последните седмици да се е събрал не повече от една кофа дъжд.  Cry Аз пък така ви завиждам за дъжда!!! Идвайте смело насам, пече отвратително и няма кьорав облак на небето.  Cry

Идваме на 15ти в Равда, така че устисквай фронта с хубавото време  Sunglasses Laughing

# 191
  • София
Чочо-сан, голям смях с тия имена! Joy Joy Joy
Курти, Кътю и Звездослав ми се паднаха, останалите не ги помня, ама от шантаво по-шантаво...

Ние се върнахме от морето и пак се заточи ежедневието ooooh! ooooh! ooooh!

Мишленце, благородно ти завиждам, че имаш възможност да пътуваш където си поискаш и когато си поискаш и не си обвързана с работно време, новите места зареждат човек с много положителна енергия. А най-хубавото е, че децата се обогатяват още отсега.

На всички, които предстои тепърва ходене на море пожелавам прекрасни мигове и хубаво време!

Уф, моята шефка не иска да ми даде платена отпуска още веднъж това лято, обаче каза, че няма нищо против да си вземаме болнични...
Дайте идея как да си поискам болничен без да съм болна, де! Никога не съм го правила досега и ме е срам ей така да си поискам... Кво да кажа?

Мъри стана много хубав като почерня от слънцето, но още не съм качила снимките да го покажа гаржето. Почти не излизаше от водата, много му хареса, за разлика от миналата година когато пищеше все едно го дерат като го попиташ иска ли в морето. Едвам го вкарахме миналата година за снимка hahaha hahaha hahahaТая едвам го изкарахме пак за снимка hahaha hahaha hahaha

# 192
И на мен Курти ми се падна  Joy
Представи си,кръщаваш си детето Курти и на училище го бъзикат така:"Я,Курти влезе,Курти излезе"   Joy Joy Joy

# 193
Людмилана, предишната ми работа беше изключително обсебваща, бачках като луда по 20-22 часа на ден, прибирах се само да спя- 3-4 часа и после пак на работа, не ми даваха изобщо отпуск лятото или ако ме пускаха на море ми се натякваше че съм единствената на която са позволили примерно и шефа държеше да не си изключвам телефона, защото може да ме викнат обратно. Единия път ми звънна на 3-тия ден да ми каже, че трябва да се върна в София, защото пристигнали едни испанци и понеже само аз говоря испански трябвало да се върна, защото нямало кой да ги води по заведенията #Crazy Освен това съм започнала да работя на 16 години, така че в момента наистина се наслаждавам на тази си свобода и тя ми беше цел от много години. Както се казва с кръв и пот съм си я изкарала, така че я оценявам наистина. Имам късмет, че с новото си занимание мога да си работя и вкъщи и когато ми е удобно, нищо че понякога време ми остава само по нощите и седя до 2-3, но иначе не ми се мисли ooooh! Пожелавам ти от сърце и ти да имаш тази свобода Hug

За болничния идея нямам какво да те посъветвам, аз досега не съм ползвала, макар че имам право, явно трябва да се поинтересувам Peace

Днес да ви разкажа каква случка пак имах в яслата Crazy Ники още от миналата седмица започна да го хапе нощем нещо, на пътечки ,на пътечки по цялото тяло. В момента направо е целия нахапан. Нито Ели, нито аз, че спим в една стая имаме такива нахапвания. Та обясних какво се случва, занесох вчера да го мажат преди сън, понеже ми направи впечатление, се след сън в яслата е най-нахапан. Тази сутрин ми се обадиха да ми кажат, че детето има или варицела или алергия и че това не били нахапвания от насекомо. Тичам аз с 200, взимам децата, бегом при доктора. Според него това категорично не е варицела, даде ми бележка и ме прати обратно. Отивам аз, старшата сестра изумена как това не било варицела, тя не оспарвала мнението на доктора, обаче... показа ми отзад на вратлето в косата едно ухапване и аз пак при доктора. Той категорично ме отпрати пак. Заведох децата в яслата пак, дадох бележката и ги оставих. На излизане срещнах другата сестра и й разказах какво е станало и тя обясни, че още вчера са го гледали 100 пъти детето и е казала, че това е от насекоми и се учуди, че са ме разкарали. Каза че ясно си личало, че не е варицела. Всяка седмица по нещо и то все Ники Thinking Дразня се вече...

Тази седмица пък съм решила да ги водя на билкар заради астматичните пристъпи, много ми го похвалиха, после ще споделя ако ви интересува. Освен това лечението излиза много по-евтино отколкото това с лекарвства, казаха ми около 30 лв са билките и тинктурите средно за възрастен , а за дете наполовина. Прегледа не се заплаща Peace На една позната дете с астма й го е излекувал. Вярно, всеки ден е варила билки в продължение на година и половина, но е махнала от първия ден всечки кларитинии други лекарства. И себе си ще прегледам /ирисова диагностика прави човека/.

Днес моите навършиха година и половина, тъй че ви черпя:

# 194
Благадаря,mishlentze ,Дано всичко което си решила за децата се окаже лек за тях.
Аз също искам да почерпя,Зарка става днес на 1 годинка.

Вчера почивахме с мъжо и не пратихме Ади на градина,а отидохме на плаж.И както си играеше нашето диване,на брега ,гледаме влиза в морето.В началото е плитко,но то се залюля,нямаше вълни и хоп потопи се цялото,скочихме с мъжо,но той стигна по бързо грабна я и на хавлията.Нагълта малко вода,очите й червени,уплашила се е  и обеща да не влиза повече в морето.А бяхме седнали на 3- 4 метра от брега.Не сядаме съвсем до брега тъй като може да ни залеле морето и тогава нагоре е вече пълно и няма къде да седниш.
Този номер с потапянето,ни го прави вече 3 -то лято,някак си  за безстрашна  се мисли.

Общи условия

Активация на акаунт